- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
-
- Konu Sahibi tazegelin5
ayyy ben bıle heycanlandm sımdı hayırlı olsn cnm ben ılk bebegımı erken dogumla kaybettım smdı bauy yumurtlama takbne baasladık yumoslar cok fazla dedı ve kendılgnden catlamıslar ıgneye gerek kalmadı cok sukur bende ınsallah hamıs kalırım buay adetıme 12 gun var nasıl beklıycm bılmıyorum. bn suan belırtı yasyorum ama hamılemıyım bılmıyorumm rahmımde sıslık hıssedyorum sol taraafıma batmalar hafıf mıgde bulantsıı asermee :) valla ınsallah piskolojık degıldır ama doktrm sen buay hamıle kalcksn gbı görnyo dedı ovulasyon oluşmus cunku ahhh ınsallahhhhKızlar belki yardımcı olur ben size gebelik belirtilerimi yazmak istedim
şu anda 5 haftalık hamileyim biraz aceleci olduğumdan küçücükken öğrendimkeseyide pazartesi görücez inşallah .
Biraz uzun olucak ama umarım keyifle okursunuz .
Adetim 4 gün geçti evde idrar testi yaptım varla yok arası bir silik çizgi oda saatler geçince kayboldu ..
Ama araştırdığım kadarıyla o ikinci çizgi sadece gebelik hormonuyla çalışıyor
sonra bir devlet hastanesine gittim daha önce kimyasal genelik yaşadığımı söyledim doktor bthcg min 70 çkıktığını pek sevinmeme gerektiğini ve gün gün sonra testi tekrarlatmamı söyledi
Tabiki dayanamadım ve ertesi gün birdaha yaptırdım 70 den 145 e çıkmışdünyalar benim oldu özel hastaneye gidip muayne oldum doktor haftaya gel keseyi görelim dedi .. çok korkuyorum boş gebelikten dış gebelikten mol gebelikten ama sanırım normalim çok uykum var vs.
ilk hamilelik belirtim adetime 8 gün kala şişip ascıyan ğüslerimin beklenen adet günüme bir gün kalaya kadar hiç bir reaksiyon göstermemesi ve adet günüme 4 5 gün kala idrarım köpürüyordu tortular vardı , ondan hariç karnımda aşırı şişlik vardı eğilemiyordum bile ve normalde çok kuru bir bayanım zaman zaman akıntım oluyordu koyu krem kıvamında bazende yumurta akı gibi .. BENİM HİKAYEMDE BU SORULARINIZ OLURSA SEVE SEVE CEVAPLARIM
Cok sevindim ama benimde yumurtaligimda sislik ve kasilma vardi megersem kistmis ve benim adetim gecmesen tek olan belirtim idrarim koyu kokulu ve kopukluydu ayrica adetime 1 hafta kala sisen goguslerim adetim gecmesen sismedi oda beni suphelendirmistiayyy ben bıle heycanlandm sımdı hayırlı olsn cnm ben ılk bebegımı erken dogumla kaybettım smdı bauy yumurtlama takbne baasladık yumoslar cok fazla dedı ve kendılgnden catlamıslar ıgneye gerek kalmadı cok sukur bende ınsallah hamıs kalırım buay adetıme 12 gun var nasıl beklıycm bılmıyorum. bn suan belırtı yasyorum ama hamılemıyım bılmıyorumm rahmımde sıslık hıssedyorum sol taraafıma batmalar hafıf mıgde bulantsıı asermee :) valla ınsallah piskolojık degıldır ama doktrm sen buay hamıle kalcksn gbı görnyo dedı ovulasyon oluşmus cunku ahhh ınsallahhhh
canim merhaba ben doktora gittim kist falan olusmamis ovulasyonda olusmus artk bekleyip gorcez dedi doktor buhafta 4.haftadayim haftasonu test yapicam insallah hamisimdir :) nasil istiyorum rabbim biliyo sanki sol tarafimda bisey oturmus gibi hissediyorumCok sevindim ama benimde yumurtaligimda sislik ve kasilma vardi megersem kistmis ve benim adetim gecmesen tek olan belirtim idrarim koyu kokulu ve kopukluydu ayrica adetime 1 hafta kala sisen goguslerim adetim gecmesen sismedi oda beni suphelendirmisti
İnsallah canim benim simdi aklima geldi ayaga ani kalkimca yumurtaliklarimda bicak batmasi oluyordu birde cok net hatirladum dik dururken belden asagima kafayi egip baktigimda oluyordu o agricanim merhaba ben doktora gittim kist falan olusmamis ovulasyonda olusmus artk bekleyip gorcez dedi doktor buhafta 4.haftadayim haftasonu test yapicam insallah hamisimdir :) nasil istiyorum rabbim biliyo sanki sol tarafimda bisey oturmus gibi hissediyorum
valla ben bu batmalari sol arada sag kasigimda hissediyorum ani haraket ettgmde ayaga kalkarken oluyo migde bulantmda var allahm insallah verir test yapmama uc gunum kaldi cok heycanliyim. rabbim herkese hayirli evladlar nasib etsinn.İnsallah canim benim simdi aklima geldi ayaga ani kalkimca yumurtaliklarimda bicak batmasi oluyordu birde cok net hatirladum dik dururken belden asagima kafayi egip baktigimda oluyordu o agri
Ay benide heyecanlandirdin ayni benimde oyle oldu ama yoksada uzulme hayirli vakiti degilmis de :) sonucu mutlaka yazvalla ben bu batmalari sol arada sag kasigimda hissediyorum ani haraket ettgmde ayaga kalkarken oluyo migde bulantmda var allahm insallah verir test yapmama uc gunum kaldi cok heycanliyim. rabbim herkese hayirli evladlar nasib etsinn.
evlad enuzel varlikms ben bunun tadini kisada olsa tattim insallah hamileyimdr canimm ikigun kaldi teste burayada yazarim sonucu insallah. :) yag olmazsa dye dusnmek istemiyorum ama buay olmadiysada olana kadar devam edicem insallah hayirlisi olsnda baska bsy istemiyorumm rabbim seninde tez zamanda kucagana almayi nasib esin insaahhhh :)Ay benide heyecanlandirdin ayni benimde oyle oldu ama yoksada uzulme hayirli vakiti degilmis de :) sonucu mutlaka yaz
Amincanimmm olmazsa uzulme dusunki hayirli vakit degilmis sizin icin birdahaki aylar olsun ama hayirli vakitte olsun amiiinevlad enuzel varlikms ben bunun tadini kisada olsa tattim insallah hamileyimdr canimm ikigun kaldi teste burayada yazarim sonucu insallah. :) yag olmazsa dye dusnmek istemiyorum ama buay olmadiysada olana kadar devam edicem insallah hayirlisi olsnda baska bsy istemiyorumm rabbim seninde tez zamanda kucagana almayi nasib esin insaahhhh :)
bişi sorabilir miyim? kimyasal gebelikle normal gebeliğinizde farklı hissettiğiniz belirtiler nelerdi?Kızlar belki yardımcı olur ben size gebelik belirtilerimi yazmak istedim
şu anda 5 haftalık hamileyim biraz aceleci olduğumdan küçücükken öğrendimkeseyide pazartesi görücez inşallah .
Biraz uzun olucak ama umarım keyifle okursunuz .
Adetim 4 gün geçti evde idrar testi yaptım varla yok arası bir silik çizgi oda saatler geçince kayboldu ..
Ama araştırdığım kadarıyla o ikinci çizgi sadece gebelik hormonuyla çalışıyor
sonra bir devlet hastanesine gittim daha önce kimyasal genelik yaşadığımı söyledim doktor bthcg min 70 çkıktığını pek sevinmeme gerektiğini ve gün gün sonra testi tekrarlatmamı söyledi
Tabiki dayanamadım ve ertesi gün birdaha yaptırdım 70 den 145 e çıkmışdünyalar benim oldu özel hastaneye gidip muayne oldum doktor haftaya gel keseyi görelim dedi .. çok korkuyorum boş gebelikten dış gebelikten mol gebelikten ama sanırım normalim çok uykum var vs.
ilk hamilelik belirtim adetime 8 gün kala şişip ascıyan ğüslerimin beklenen adet günüme bir gün kalaya kadar hiç bir reaksiyon göstermemesi ve adet günüme 4 5 gün kala idrarım köpürüyordu tortular vardı , ondan hariç karnımda aşırı şişlik vardı eğilemiyordum bile ve normalde çok kuru bir bayanım zaman zaman akıntım oluyordu koyu krem kıvamında bazende yumurta akı gibi .. BENİM HİKAYEMDE BU SORULARINIZ OLURSA SEVE SEVE CEVAPLARIM
Fark cok.asiri bel agrim kasik agrim vardibişi sorabilir miyim? kimyasal gebelikle normal gebeliğinizde farklı hissettiğiniz belirtiler nelerdi?
valla benimde acaip bel ve kasık ağrım var gerçi kasık ağrılarım azaldı ilk zamanlara göre ama bel ağrılarım arttı göğüs ağrılarım devam ediyo. insan kafasında kurdukça kuruyo sağlıklı bi gebelik mi kimyasal mı diye bat 2 de 379 çıktı benim hcg şimdi salı günü kontrolüm var cidden keseyi görene kadar kafam rahat etmicek galiba =(Fark cok.asiri bel agrim kasik agrim vardi
kimyasal gebelik olsa idi 5. Gebelik haftanda kanaman olursu , 10. Haftaya kadar kasik bel agrisi oluyor hele gece ondan sonra geciyor 16. Haftanda basliyorvalla benimde acaip bel ve kasık ağrım var gerçi kasık ağrılarım azaldı ilk zamanlara göre ama bel ağrılarım arttı göğüs ağrılarım devam ediyo. insan kafasında kurdukça kuruyo sağlıklı bi gebelik mi kimyasal mı diye bat 2 de 379 çıktı benim hcg şimdi salı günü kontrolüm var cidden keseyi görene kadar kafam rahat etmicek galiba =(
Sagol canim benim valla icimi rahatlattin şimdi salı gunu insallah keseyi de gorelim rahatlicamkimyasal gebelik olsa idi 5. Gebelik haftanda kanaman olursu , 10. Haftaya kadar kasik bel agrisi oluyor hele gece ondan sonra geciyor 16. Haftanda basliyor