Gebelik belirtilerim kayboldu

cileklisut

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
43
5
296
Diğer
Merhaba arkadaslar. 6 haftalik hamileyim. Henuz doktors gitmedim, yurtdisinda yasiyorum. Burda malesef 7 haftalik olunca cagiriyolar ultrasona. Benim de randevum 1 hafta sonraya. 2-3 gundur sis olan goguslerim tamamen kuculdu agrim kalmadi, rahim bolgesindeki hassasiyet kayboldu, mide bulantim da azaldi. Cok korkuyorum daha bebegimi goremeden bisey mi oldu.. nolur bana bir fikir verin

canım merhaba endişelenme bende 4-5 haftalık hamileyim daha ultrasona girmedim dr.um erken dediği için.bayram tatili girince araya bayramdan sonraya kaldı.benimde başta belirtilerim çoktu ama şu an göğüslerimdeki ağrı ve gerginlik gitti ve o ilk zamanlardaki uyku bastırmalarım gitti mide bulantm hiç yok.yani hamile olduğuma inanamıyorum.sadece geceleri alt karın bölgemde ağrı oluyo bazan rahim geliştiği için normal olduğunu okudum burdan.valla nerdeyse bende inanamicam hamile olduğuma inşallah birşeyi yoktur bebişlerimizin daha çoook küçükler ondan belirti hissetmiyoruz.inşallah her şey yolundadır merak etme :)

Merhaba ben de 5+4 günlük hamileyim ama aynı sizin gibi ilk başlardaki göğüs hassasiyetim ve ağrılarım geçti siz ne yaptınız acaba merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…