Gebelik belirtilerim geçmiş ilişki aldatılma dolandırılma kürtaj

Yaaa canım Umut oluyor bu yazılar bana aslında yapmamak daha iyi çünkü varsa bile negatif görerek psikolojik etkileniyor insan moral olarak . 1 günüm kaldı adete bu ay inan çok farklı hissediyordum aslında bilmiyorum ne olacak meraklıyım

İnşallah ama bilmiyorum yok gibi yani iki yıla yakın süredir olmadı bir aşılama ile olmadı o yüzden bilmiyorum bana biraz zorgeliyo
Canım haber var mı ben adet oldum ayın 3 ünde ama ne ağrı ne yoğunluk var leke gibi ama kırmızı ilk gün ümitliydim ama lekelenmeden fazla geliyor 30 yaşındayım ilk kez böyle adet oluyorum

Tam gençlik toyluk dönemlerinde hatalar yapabiliyoruz. Benim de öyle çok yanlışlarım kandırılmalarım oldu.Allah’a havale ediyorum inşallah bu dünya da ahımızı yaşatmadan ölmezler. Şuan 28 yaşındayım evlendim bebek deniyoruz biz de. Bu bahsettiğin sağ kasık batması seyirmesi durumlarını 3-5 ay önce ben de yaşadım kendimi hamile sandım resmen hatta bir gün o kadar sağ kaldığım ağrıdı ki zor yürüdüm dedim kesin o gün tutundu ama günler sonra regli oldum umarım sen de öyle olmaz. Bir yerde okumuştum korunmayı yeni bırakanlarda böyle durumlar olabiliyormuş vücut böyle tepki gösterebiliyormuş. İnşallah en kısa zaman da hamile kalabiliriz.

Kızlar yeni aydan merhaba adetime 7 gün var az önce kaset test yaptım ikinci çizgi de kırmızı çıktı . Diyeceksiniz çok erken ama evlendiğimden beri cinsel isteksizlik olan ben adetimin 8. Gününden sonra istekliydim sanırım 8 ile 10 u arasında yumurtladım birazdan kan vermeye gidicem eşimin haberi yok onu da ümitlendirmemek için.

Kan verdim sonucum 248 çıktı kızlar adetime 7 gün var . Lakin ben adetin 9 10. Günü yumurtladım muhtemelen rabbim isteyen herkese nasip etsin

O hamile kaldiginiz adam ve annesi allahindan bulsun hadi siz genctiniz cahildiniz bilincsizce oldu o kazik kadar kadinda hicmi vicdan yoktu allah simdiki evliliginzde esinizi size hayirli bi es etsin yazik kurtajiniza uzuldum rabbim verdi ama katilleri sen degil o ikisi iki yakalari bir araya gelmez merak etme

Çok teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…