Adetin kaç gün geçti?Kızlar merhaba iki tane gebelik testi yaptım ikisi de çok çok az silik çizgi çıktı sizce gebelik varmıdır doktora gitmelimiyim yardımcı olur musunuz
Yumurtlama günümden bir kaç gün sonra pembemsi bir kanamam olmuştu
3 gün geciktimAdetin kaç gün geçti?
Bence kan ver pazartesi. Hamilesindir3 gün geciktim
Çizgiler çok silik olduğu için pekte ümitlenmek istemiyorum açıkcasıBence kan ver pazartesi. Hamilesindir
Eğer çizgiler çok geç çıkmamışsa doğrudur benceÇizgiler çok silik olduğu için pekte ümitlenmek istemiyorum açıkcası
15 dakika içinde çıktıEğer çizgiler çok geç çıkmamışsa doğrudur bence
Day’s doctorArtımed mi?
Yalancı pozitif çıkartabiliyor. Yarın sabah ilk idrarla başka bi markayla tekrarla istersen canımDay’s doctor
Canım o yalancı pozitif çok çıkartıyor. 3 gün gecikmede daha koyu olması lazım sen garantisi kan ver netleştirDay’s doctor
Geç çıkmış ya. Kuruma çizgisi olabilir15 dakika içinde çıktı
En iyisi bi de kaset test denemek yine silik çıkarsa kan veririm teşekkür ederimYalancı pozitif çıkartabiliyor. Yarın sabah ilk idrarla başka bi markayla tekrarla istersen canım
Evet tekrar bi sabah kaset test yaparım olmazsa kan testi veririm teşekkür ederimCanım o yalancı pozitif çok çıkartıyor. 3 gün gecikmede daha koyu olması lazım sen garantisi kan ver netleştir
10-15 dakika bekletin yazıyordu o yüzden bekledim gidip kontrol etmedim bendeGeç çıkmış ya. Kuruma çizgisi olabilir
Ayy bilemedim şimdi. İnşallah istediğiniz gibi bir sonuç olur.10-15 dakika bekletin yazıyordu o yüzden bekledim gidip kontrol etmedim bende
İnşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy bilemedim şimdi. İnşallah istediğiniz gibi bir sonuç olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?