Tam 10. Günde kan verin bence direk en net sonucu alırsınız inşallah vardırMerhaba kızlar ben ovülasyon testi kullanıp iki net çizgi gördüğüm gün ilişkim oldu . İlişki olduktan sonra hiçbir ağrım olmadı . Aradan 30-32 saat geçtikten sonra kasık batmalarım , karın ağrılarım oldu . Ara ara durup ara ara devam ediyor kramp giriyor . Tam 6 gündür bu şekilde kasık ağrısı yaşıyorum sizce bu kadar erken gebelik belirtisi olur mu? Henüz adetime 12 gün var en erken ne zaman testten sonuç alırım
Erken gebelik testlerini ovülasyondan kaç gün sonra yapmamız uygun olur?Tam 10. Günde kan verin bence direk en net sonucu alırsınız inşallah vardır
En erken 12 gün sonraErken gebelik testlerini ovülasyondan kaç gün sonra yapmamız uygun olur?
Teşekkür ederimEn erken 12 gün sonra
En garanti olan 12-13 gün sonra yapmanız bence ama geç döllenme falan olabilir 14 gün en iyisiErken gebelik testlerini ovülasyondan kaç gün sonra yapmamız uygun olur?
Ben Şubat 5 te yumurtladim 17 de pozitif gördüm şu an 5+2 olduk keseyide gördük şükürErken gebelik testlerini ovülasyondan kaç gün sonra yapmamız uygun olur?
17 den önce test yapıp negatif görmüş muydunuz peki. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra negatif gördüm deBen Şubat 5 te yumurtladim 17 de pozitif gördüm şu an 5+2 olduk keseyide gördük şükür
Evet negatif gördüm 2 gün sonra pozitif ilk test 17 Şubat diğeri 1 Mart17 den önce test yapıp negatif görmüş muydunuz peki. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra negatif gördüm de
İlk yaptığınız test erken gebelik testi değil miEvet negatif gördüm 2 gün sonra pozitif ilk test 17 Şubat diğeri 1 Mart
Evet bebetaym markasıİlk yaptığınız test erken gebelik testi değil mi
Üstteki test prediktor 6 gün önce olan alttaki bebetaym 10 dk arayla yaptım ayın 17 deİlk yaptığınız test erken gebelik testi değil mi
Bilgilendirme için teşekkür ederimÜstteki test prediktor 6 gün önce olan alttaki bebetaym 10 dk arayla yaptım ayın 17 de
Allah gonlunuzdekini nasip etsin inşallah keseyi gördüm inşallah kalp atisinida gorururmBilgilendirme için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?