Gebelik belirtileri

Esra bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
26
9
1
25
Merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var çatlama iğnesinin 12. Günü ve on iki gündür alt karın da ve yumurtalıkta kramb ve sancilama oluyo sizce gebelik için erken belirto dimi kanda bişey çıkmadı ama alt karnım sürekli sancilanio

Benim bu gün 10. Günüm ama sadece ara ara oluyor çok nadir sadece bu gün akıntım vardı açık sarı sıvı akıntı

Aslinda test yapsaniz cikar diye dusunuyorum 3 4 gun kala yapip sonuc alanlarida gordum sitede
Evet ama İğnenin etkisi olurda pozitifi görürüm sonra negatif olursa daha çok üzülürüm 2 seneyi geçti bekliyorum o yüzden umutlanmak istemiyorum

Evet ama İğnenin etkisi olurda pozitifi görürüm sonra negatif olursa daha çok üzülürüm 2 seneyi geçti bekliyorum o yüzden umutlanmak istemiyorum
Aynn haklisin canim sabirla dua ederek bekle elimizden baska bisey gelmez benimde bata gun var test yaptim ama 2 cizgi hayali var gibi detayli bakinca gozukuyo kurumami degilmi emin olamadim beyaz akintilarimda mevcut hafif sicaklik hisside var kasik ve migde karin bolgemde hem guruldama sesleri geliyo anlamis degilim

İnşallah vardır aramızda 2 gün var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…