• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geç döllendi bebeğim, adet 3 gün geçince idrarda hayalet çizgi gördüm sonra sonra koyulaştı.
Belirtilerim de; sağ bacaktan kasığa vuran keskin ağrı, aşırı yorgunluk ve uykusuzluk. Sabahları zor kalkan ben alarmdan önce uyanıp uyuyamıyordum

0 küsur canım . Reglim cumaydı
olsun vardır bı bıldıgı allaın demekı bu ay hamıle kalmamız bızım ıcın hayırlı degıl boyle dusuncez cok ıyı anlıyorum ve bılıyorum asırı sabır ve guc gerektıren bı durum sımdı beklıyorum reglimi bare bırran evvel olayımda en azından psikoljım duzelır azda olsa su aglak moddan cıkarım ve yenı ay yenı umutlara başlarız dıye dusunuyorum nlm ya sankı hıc olmıycakmıs gıbı geliyo banada :(

Benim geç döllendi bebeğim, adet 3 gün geçince idrarda hayalet çizgi gördüm sonra sonra koyulaştı.
Belirtilerim de; sağ bacaktan kasığa vuran keskin ağrı, aşırı yorgunluk ve uykusuzluk. Sabahları zor kalkan ben alarmdan önce uyanıp uyuyamıyordum
ayy rabim hayırlısıylan kucagına almayı nasıp etsın ınş. :)

inş. birgun bızde buralara yazarız valla allah bılıyoya hergun kusmaya bıle razıyım yeterkı olsun :))):110:

ayy rabim hayırlısıylan kucagına almayı nasıp etsın ınş. :)

inş. birgun bızde buralara yazarız valla allah bılıyoya hergun kusmaya bıle razıyım yeterkı olsun :))):110:
İnşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu, bütün dualarım sizinle :KK200::dua:

olsun vardır bı bıldıgı allaın demekı bu ay hamıle kalmamız bızım ıcın hayırlı degıl boyle dusuncez cok ıyı anlıyorum ve bılıyorum asırı sabır ve guc gerektıren bı durum sımdı beklıyorum reglimi bare bırran evvel olayımda en azından psikoljım duzelır azda olsa su aglak moddan cıkarım ve yenı ay yenı umutlara başlarız dıye dusunuyorum nlm ya sankı hıc olmıycakmıs gıbı geliyo banada :KK43:
Ne zaman doğru zamansa allah o zaman verecektir. Ama ilk denemelerimiz bizm,insan hiç bebeğim olmayacak mı diye düşünüyo ister istemez :(

Ne zaman doğru zamansa allah o zaman verecektir. Ama ilk denemelerimiz bizm,insan hiç bebeğim olmayacak mı diye düşünüyo ister istemez :KK43:
Haklısın bizim haziran da 1 yıl olacak böyle devam ederse koca 1 yıl geçmiş ya böyle olacağını bilemiyor insan hemen hamile kalırım sanıyordum ben....

Haklısın bizim haziran da 1 yıl olacak böyle devam ederse koca 1 yıl geçmiş ya böyle olacağını bilemiyor insan hemen hamile kalırım sanıyordum ben....
valla bende öyle sanıyodum bu sıteye uye oldugumda anladım megersem ne kadar cok insan varmıs ne zormus bu işler bende hayal kuruyodum sunu alırım soyle olur boyle olur dıye valla bide zaman gctıkce ınsan cok yoruluyo aylardır tek duam bebek yemın edıyorum ilk agzımdan cıkan bu :(

Aynen benimde öyle hep dua dua... eşim bile rüya görmeyen adam rüyalarında hep bebeğimiz olduğunu görüyor :D Sizin neden olmuyor?

ben pko hastasıyım yanı 6 ayda bir bazen 3 4 ayda bir egli olurdum allahdan yanı bu hastalıkda tek ıyı olan kısım kilolu ve kıllı degılım cılt problemlerım yok cok sukur işte yumurtalarım gelişmiyo falan bırde 2 ay once esimdede test yaptık spermıogram o skıntı cıkmıstı cok sukur ımpryl ilacını içti bayagı bı duzelttı onu duzelttıkde ıste bi ben kaldım :D bakalım bı reglı olayımda gıdecem doktora inş. kistım falan yokturda

Impryl sayıyı kaçtan kaça arttırdı? Benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu 4 ay önce cumartesi test vereceğiz bakalım spermlerde ilerleme var mı diye. İnşallah güzel sonuçlarla döneriz evimize yaa :))

Impryl sayıyı kaçtan kaça arttırdı? Benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu 4 ay önce cumartesi test vereceğiz bakalım spermlerde ilerleme var mı diye. İnşallah güzel sonuçlarla döneriz evimize yaa :))
valla bizde sok oldu 1ay kullandı ilk teste 9.5 milyondu en son teste 81 mılyon oldu bizimkinde sol varikosel 2.9dan 3.5 mm daha başlangıc dedı cok onemsemedı doktor ama ben bu sure zarfında zorla bıde kecı boynuzu ve bol bol su işte dar gıyınmemesını faln sagladım fındık fıstık falan verdım ama ilaç cıdden cok ıse yaradı

Bu mesaji okuyunca ne kadar umutlandim.Benim de adetim cok gecikti.En son 21 ocak da adet olmustum.Hala olmadim.Adete 5 gun kala 3 gun kala ve adet gunu test yaptim negatifti.Olsa cikardi diye bir daha yapmadim Ve 10 gun gecikme oldu.Adet olacak gibi agrilarim baslayinca da hic test yapmadim bembeyaz krem kivaminda akintim var benim bir de bol miktarda..Bugun test yapacagim.Cok heyecanliyim.
Aynı durumları yaşıyorum. Ben de bir hep yaptım negatif şimdi iki gün geçti ama yapmıyorum. Kasık ağrım çok fazla sol taraf. Hasta oldum olucam gibi

Kizlar en belirgin özelliği aşırı akıntı olması,ben böyle anlamıştım,her zamankinden daha yoğun gelmesi gerekiyor,adete yakın daha cogaliyo,bide hafif baş dönmesi,ayağınızın altından bian yer kayiyo gibi,benimde üç günüm kaldı,inş vardır bebislerimiz

Kizlar en belirgin özelliği aşırı akıntı olması,ben böyle anlamıştım,her zamankinden daha yoğun gelmesi gerekiyor,adete yakın daha cogaliyo,bide hafif baş dönmesi,ayağınızın altından bian yer kayiyo gibi,benimde üç günüm kaldı,inş vardır bebislerimiz
Bnmde 4 gun var canim
Daha once hamile kaldinmi peki

Back