Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 6gun cok erken belirti icin. 12 13gunlerde test yap inşallah hayırlı haber alırsın.[/QUO amin amin teşekür :) evet erken ama zaman geçmiyor
Kızlar yumurtlama catliyali 6 gün oldu çok akıntım var sizce gebelik belirtisimidir çok merak ediyorum uğra gebelik testini ne zaman yapım yardim:) ınşallah doğru
Kızlar yumurtlama catliyali 6 gün oldu çok akıntım var sizce gebelik belirtisimidir çok merak ediyorum uğra gebelik testini ne zaman yapım yardim:) ınşallah doğru
Benim adetime 1 gun kaldı test yaptım negatif halbuki tüm belirtiler hamilesin sanki diyoduKızlar yumurtlama catliyali 6 gün oldu çok akıntım var sizce gebelik belirtisimidir çok merak ediyorum uğra gebelik testini ne zaman yapım yardim:) ınşallah doğru
Benim adetime 1 gun kaldı test yaptım negatif halbuki tüm belirtiler hamilesin sanki diyodu
Hayır çünkü daha bugün yaptım testi adet olmazsam tekrar yapcamPeki tekrar yaptinmş?
İnşallah pozitifcıkar bende pazartesi yapacamHayır çünkü daha bugün yaptım testi adet olmazsam tekrar yapcam
İnşAllah ya çok istiyorum sen evde karbonat veya limon testini yapsana belki hemen ögrenebilirsinİnşallah pozitifcıkar bende pazartesi yapacam
Varda da daha catlayali 6gün oldu çıkmaz ki yoksa evde erken gebelik testide varİnşAllah ya çok istiyorum sen evde karbonat veya limon testini yapsana belki hemen ögrenebilirsin
Anladım hayırlısı olsun ozaman :)Inşallah Pozitiftir
Varda da daha catlayali 6gün oldu çıkmaz ki yoksa evde erken gebelik testide var
Amin :)Anladım hayırlısı olsun ozaman :)
Teşekürler ederim amin:)çok erken ama zamanda geçmiyor ki:)
Karbonat ve limon testi nedirkiiİnşAllah ya çok istiyorum sen evde karbonat veya limon testini yapsana belki hemen ögrenebilirsin
Karbonat ve limon testi nedirkii