• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

Hiraperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
13
4
86
33
Kızlar yumurtlama catliyali 6 gün oldu çok akıntım var sizce gebelik belirtisimidir çok merak ediyorum uğra gebelik testini ne zaman yapım yardim:) ınşallah doğru

Canım 6gun cok erken belirti icin. 12 13gunlerde test yap inşallah hayırlı haber alırsın.

Kızlar yumurtlama catliyali 6 gün oldu çok akıntım var sizce gebelik belirtisimidir çok merak ediyorum uğra gebelik testini ne zaman yapım yardim:) ınşallah doğru

Benim adetime 1 gun kaldı test yaptım negatif halbuki tüm belirtiler hamilesin sanki diyodu

Teşekürler ederim amin:)çok erken ama zamanda geçmiyor ki:)

Düşünemeye ve belirti aramamaya çalış canım stres cok etkiliyor çünkü.
Ben her ay adetten önce dünya belirti yaşardım kesin hamileyim dediğim ama adet olurdum.
Hamile kaldığım ay hicbir belirtim olmadi tutmadı bu ay dedim hicbirseyim yok derken hamile olduğumu öğrendim. Belirtilerede cok guvenme canim sabırla adet zamanini bekle.
Rabbim tez vakitte hayırlı haber almanı nasip etsin inşallah.

6 gün çok erken .
6 günde döllenen yumurta rahme yolculuk aşamasında olur .
En az regle 6 gün varken öğrenirsin . Bazı kişiler onu bile göremiyor . 3 varken daha net oluyor

ben 4 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum akıntı en belirgin işaretlerdendi bennde.. kokusuz kremsi.. allah gonlune gore versin ben 2 3 sonra basla testlere :)

Back