Gebelik belirtileri

Patisafir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
5
2
1
45
Ben uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ve kendime söz verdim hamile kalırsam bu sayfa da paylaşacağıma. 38 yaşımda iki çocuk annesiyim.küöük oğlum 12 yaşında. Uzun yıllar geçtikten sonra yeniden anne olmak için korunmayı bıraktım. Sandım ki hrmen hamile kalırım. Tam 8 ay uğraştım yumurta takibi, değişik kürler derken yavaş yavaş umudumı yitirmeye başladım. Bu ay sadece esmaül hüsna ve meryem süresini okudum okuyamadığımda dinledim. Sonra ay sonuna doğru adetime 10 gün varken baş dönmelerim başladı. Test yaptım tek çizgi iki gün sonra eşimle markete giderken eczane gördüm nolurrr dedim bi tane daha alalım test, tamam dedi aldık. Eve geldim otururken bi anda kalkıp gidip yaptım testi ve anında ikinci çizgi çıktı ben şokk:) bitane daha yaptım yine çıktı erken gebelik aldım omdada çıktı kan testi yaptırdık bir gün sonra 32.64:) belirtileri memnuniyetle paylaşırım

Tebrikler Allah bagislasin esmalarin ve duanin gucune kesinlikle inaniyorum ben de cok dua edip hamile kaldim

Tebrikler Allah bagislasin esmalarin ve duanin gucune kesinlikle inaniyorum ben de cok dua edip hamile kaldim
Amin inşAllah kucağıma almakta nasip olur.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah. Çocuğum olduğu halde o kadar çok strese girdim ki hep hiç çocuğu olmayanlara sabır diledim.

Cok zor bir imtihan ben zor hamile kaldim yengem 9.senede hep dusuk yasadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…