Gebelik belirtileri midir ?

Hasretlik48

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
21
13
18
32
Hanımlar merhaba.ben 1 yıllık evliyim bebek düşündüğümüz için bütün kan ve idrar testlerimi yaptırdım temiz cıktı.en son 13 ocakta adet oldum sonra biz denemelere başladık.adetten sonraki 17. Ve 18.gunlerde bende sağ bel ağrısı sağ kaşık ağrısı kasıkta sertlik olmaya başladı.adetime yaklaşık 10 gün var.bunlari yaşayıp hamile kalan varmı bunlar erken gebelik belirtisi olabilir mi yoksa ben çok istediğim için psikolojik olarak ona mi yoruyorum.smdiden hepinize teşekkür ederim :)

İlla bir belirti olacak diye şartlama kendini keza belirtiler yanıltıcı oluyor regil günün geçene kadar hiç birşeyingebeliğe yorma boşuna strese girmemiş olursun

bence 10 gun kala ki belirtiler tamamen psikolojik. ben de sanırım bugün yerleşme kanaması gördüm. adetime 3 gün var, sadece kanamadan önce adet olucakmışım gibi hafif bir rahatsızlık vardı başka belirti yok....

Bence ADET gunun gecmeden hic kafani mesgul etme insan dusunmekten yoruluyor artik , hamilelik ve Adet belirtileri benzerlik de gosterebilir hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…