• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri mi ?

Acabalaracaba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
15
6
1
28
İyi günler adetimden bir gün önce korunmasız iliskim olmustu yumutlama gününde iliskiden 13 gün sonra falan beyaz krem gibi bi akıntı oldu gece ve sabahında sol Kasgimda ara ara kramp gibi bi agri oluyodu su uç dört gündür midem de ve bagirsaklaeimda inanılmaz gaz var ama daha adetime 10 gün var özellikle o akıntı çok kafamı karıştırdı cunki ne bi koku ne de kasıntı yaptı sivilcelenmem oldu bide ve kaşıklarımda şişlik var adet olacakmışım gibi

İyi günler adetimden bir gün önce korunmasız iliskim olmustu yumutlama gününde iliskiden 13 gün sonra falan beyaz krem gibi bi akıntı oldu gece ve sabahında sol Kasgimda ara ara kramp gibi bi agri oluyodu su uç dört gündür midem de ve bagirsaklaeimda inanılmaz gaz var ama daha adetime 10 gün var özellikle o akıntı çok kafamı karıştırdı cunki ne bi koku ne de kasıntı yaptı sivilcelenmem oldu bide ve kaşıklarımda şişlik var adet olacakmışım gibi
Yumurtalama gununde akinti olur zaten. Adetten sonce olan iliskinin bir gukmu yoktur. Cok merakliysaniz test yapin.

Adetinden onceyse nasil yumurtlama gunun oluyor anlayamadim. Biraz karisik olmus ama ozetle hamile degilsin buyuk ihtimalle. Hamilelik belirtileri hemen boyle cikmaz.
Yani adetime bir gün kala iliski oldu korunmasız sonra ertesi günü adet oldum bitti yumutlama günümde bu şikayet başladı önümde ki adet olmama 10 gün var

Yani adetime bir gün kala iliski oldu korunmasız sonra ertesi günü adet oldum bitti yumutlama günümde bu şikayet başladı önümde ki adet olmama 10 gün var
Simdi anladim. Hamile kalmis olmaz su durumda zor. Muhtemelen yumurtlama zamanin yakindir, ondan bu tepkilleri aliyorsun vucudundan. . Hamile degilsin suan 😟

Back