- 14 Mart 2019
- 37
- 19
- 35
-
- Konu Sahibi Gizemslifewonder
Ben gebe kaldigimda gunlerce suren adet sancilarim oldu goguslerim ve sirtim cok agridi ve cok asiri usuyordum.Tesekkur ederim yorum icin , bende bekliyorum ama dayanamayip test yapip husran olmasindan cok cekiniyorum
Bende de yumurtlamadan itibaren hala gecmeyen bir kasik agrisi batmasi bel ve sirt agrisi zaman zaman bacaga vuruyor, vajinal akinti devam ediyor yumurtlama biteli 1 hafta olduBen gebe kaldigimda gunlerce suren adet sancilarim oldu goguslerim ve sirtim cok agridi ve cok asiri usuyordum.
Bende goguslerde pek bisi yok bir cok topic yoruminda gogus sikayetide yazmislar , enterasan bir sekilde sadce dokununca hafif sizlama oluyor bilmiyorum artik hayirlisi yaCok umitlendirmek gibi de olmasin ama benim normalde adete 2 gun kala baslardi agrilarim gebe kaldigim ay 10 gun oncesinden basladi. Goguslerim ozellikle yanlari cok agridi. Sirtim kopuyordu.
Gebe kaldiginizi dusunmuyorum , adet geciktiricinilacin etkisi bu sekilde oluyor , normal gununuze gore gecikme yasayip cok fazla akintiniz falan olur , ben hic kullanmadim ama kullanan arkadaslarim bunu soyluyolardiMerhaba kızlar. Düzensiz bir adetim vardır tam gününü kestiremem ama genelde 10-15 arası olur. Geçen ay 11in oldum bu ay daha olmadım. Ama ben ayın 8inden 11ine kadar adet geciktirici de kullandım çok önemli işlerim vardı adet dönemi yaşamak istemedim o günler içerisinde. Benim adetim çok ağrılı olur. Karnım şişer belim karnım çok ağrır ağlarım hatta ağrıdan bazen. Ayın 11inde ilişki yaşadık eşimle ama korunuyordu. Yalnız kondomdan sızmış olma ihtimali var gibi geldi bana. O gün akşam üzeri kasıklarıma ağrı girdi. Akşam hapı içmedim zaten. Çok şiddetli bir kasık ağrısı ve alt karın bölgemde patlayacak gibi şişlik var. Her tuvalete gittiğimde adet oldum kesin diye gidiyorum. Akıntım da çok oluyor o günden bu yana. Yorgunluk yok aslında geç yatıyorum birkaç gündür o yüzden biraz yataktan çıkmak istemiyorum ama hamile bile olsam nedeninin o olacağını düşünmüyorum. Gece dörtte yatıp sabah onda kalkıyorum yorgunluk normal geliyor. Göğüslerimde şişme falan yok. Dünden bu yana sadece ayaklarım hariç bütün vücudumu sıcak hissediyorum. Bu gün de adet olmazsam artık iyice şüphelenicem. Sizce hamile olabilir miyim? Adet dönemi kalınmaz diyorlar ama bilmiyorum yine de.
Gebe kaldiginizi dusunmuyorum , adet geciktiricinilacin etkisi bu sekilde oluyor , normal gununuze gore gecikme yasayip cok fazla akintiniz falan olur , ben hic kullanmadim ama kullanan arkadaslarim bunu soyluyolardi
Eşim üzülecek ama beni mutlu ettinizBence de kalinmasi mumkun degil. Zira yumurtanin gebe kalmaya elverisli oldugu donem sadece 24 saat. Bu da 28 gunde bir adet goren kisi icin adete 14 gun kalaya denk gelir. Adet doneminde gebe kalinmaz. Ayrica gebe kalindigi an hemen agri da baslamiyor. Sanirim geciktirici o sekilde agri yapiyor cunku kullananlarin genel sikayeti bu sekilde.
Ben 2 sene istedikten sonra gebe kalabildim. Isteyip de olmamasi da cok yipratici bir durum. Allah isteyen herkese zamani gelince size de nasip etsin insallah.Eşim üzülecek ama beni mutlu ettinizUmarım bebiş isteyen herkesin bebişi olur burada annelik anıkarını okuruz şu anlık değil ama umarım ileride Allah bana da sağlıklı bir bebiş verir
İnşallah ama bu durum iyi oldu eşimin ne kadar çok çocuk istediğini öğrendim biraz da meğer bana belli etmiyormuş ben istemiyorum diyeBen 2 sene istedikten sonra gebe kalabildim. Isteyip de olmamasi da cok yipratici bir durum. Allah isteyen herkese zamani gelince size de nasip etsin insallah.
Bugun biraz once erken gebelik testi yaptim meraktan hic bisi cikmadi regle tahminimce 3 gun var artik bu ayda olmassa akisina birakicam bakalim neler oluyorBen 2 sene istedikten sonra gebe kalabildim. Isteyip de olmamasi da cok yipratici bir durum. Allah isteyen herkese zamani gelince size de nasip etsin insallah.
Insallah rabbim hepimizd kismetimizi yasatir . Benim regl gecti 3 gun oldu hala olamadim dun gece normal test yaptim ikinci cizgi cok silik bi sekilde vardi dayanamayip erken gebelik yaptim hic bisi cikmadi cumartesiye kadar bekleyip cumartesi kan testi vermeyi dusunuyorum . Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin insallahBana göre, daha doğrusu yaşadığıma dayanarak söyleyebilirim ki, en belirgin hamilelik belirtisi rahimde minik bir bilye, hafif bir ağırlık olduğunu hissetmektir. Erken dönemde de hissedersiniz bunun farkını.. Adet geciktiğinde bile bunu hissetmiyorsanız, bilin ki hamile değilsiniz. Ben de şu an 5 gün geciktim. Dondurulmuş embriyo transferi için hormon kullanmaya başlayacağım, bir an önce regl olmayı bekliyorum diken üstündeyim. Yumurtalıklarım patlayacak gibi şiş, ağırlık var, batmalar var. karnım gergin, göğüslerim acıyor; ama hamile olmadığıma yüzde yüz eminim. (Keşke olsam..)