Gebelik belirtileri lütfen yardım

gzmyce

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
230
28
27
Merhaba benim adetime 6 gün var , iki gündür karnım aşırı şişkinlik hissediyorum bir haftadır falan da göğüslerim de ağrı var dokunduğum da bile sol kasıma da ağrı giriyor bazen sizdeki gebelik belirtileri nelerdi adete kaç gün kala test yapabilirim ilk gebelik olucam o yüzden tecrübem yok sormak istedim

Her bayanda farklı olabiliyor. Bu hamilelik biraz ilginç ilk testlerde ortaya çıkması da ilginç.

Kuzum bunlar adet öncesi artan hormonlardan da olabiliyor. Regl belirtisi de. Belli olmuyor. Ben mesela fırından tepsi çıkartırken kasığıma giren ağrıdan süphelenmiştim ilk ve sonra hamile olduğumu öğrenmiştim

Canim benim bildiğim erken gebelik testi alırsan bir hafta öncesine kadar sonuç gösteriyor ama tabiki sabredebilir adetinin gecikmesini beklersen daha iyi sonuç alırsın . Eğer ki hamileysen muhtemelen şu an bebiş rahme tutunma aşamasında olduğu için ağrıların oluyo yumurtlama günlerini degerlendirdin mi ?

Yaaaa olabilir mi gerçekten evet yumurtlama günlerini değerlendirdim ovulasyon testiyle takip ettim hem bir gün öncesini hem de en koyu olduğu günü de değerlendirdim

Yaaaa olabilir mi gerçekten evet yumurtlama günlerini değerlendirdim ovulasyon testiyle takip ettim hem bir gün öncesini hem de en koyu olduğu günü de değerlendirdim
Yaaaa neden olmasın kiiii yine kendini tutabildigin kadar tut bence dayanamadigin yerde adetten oncesiyse erken gebelik testiyle yap sonucunu da bizimle de paylaş lütfen

Evet gerçekten dediğiniz gibi çok garip bir duygu benim de sol kasıgım da ağrı var ilişki sırasında falan da sanki bir ağrı giriyor aynı yere anlamıyorum

Canim benim yumurtlama gününden emin olduğun günden tam 10 gün sonra gebelik varsa normal testte bile cok hafif cizgi ile bile cikiyor

Evet gerçekten dediğiniz gibi çok garip bir duygu benim de sol kasıgım da ağrı var ilişki sırasında falan da sanki bir ağrı giriyor aynı yere anlamıyorum
Ben de ilk ordan süphelenmiştim. Bu arada hem erken gebelik testi hem normal, ucuz olan gebelik testlerinden yapan biri olarak erken gebelik testinde çıkmayan sonuç, normal gebelik testinde çıkmıştı. Daha erken sonuç gösteriyor diye satılıyor ama diğerlerinden pek de farklı değil

İkisi de var evde testlerin şuan adetime 6 gün var bir kaç gün daha geçmesini bekliyorum

Ben reglime bir hafta kala erken gebelik testi yapmistim ve negatif cikmisti. Daha sonra regl gunumde regl olmadim. Sonraki gun baktim yine olmadim… ama bu sirada goguslerim inanilmaz sismeye ve acimaya baslamisti dokunamiyordum bile(hala dokunamiyorum). Onun disinda bir belirti yoktu ama benim regl tarihim cok duzenlidir maksimum 1 gun gecikirdi o yuzden gittim yine test aldim ve gecikmeden 3 gun sonra test yaptim. Cift cizgi cikti ama cok belirgin degildi. Gittim kan verdim ayni gun ve hcg 81 cikti… sonuc olarak reglinizin gecmesini tavsiye ediyorum. Diger turlu surekli dusunup duruyorsunuz… gonlunuzden ne geciyorsa gercek olsun

Kızlar merhaba 10 eylül adet oldum 22 eylül çatlatma iğnesi vurdurdum dün devlette kan verdim betam 52.500 çıktı bugün özelde yaptırdım 51.30 laboratuvar hatası olabilirmi 1 haftadır devlette veriyorum testi çok iyiydi özel bozdu işi

Kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum aşırı derecede doktorlar sende polikistik ovır sendromu var dediler zor hamile kalırsın dediler çatlama iğnesi oldum tutmadı çok kötü oldum sonraki günlerde adet oldum benim adetim düzensiz olduğu için hiç bilemiyorum ne zmn geliceğini neyse adet oldum 6 . Günde çıktım şimdi 10. Gündeyim ve bu aralar midem aşırı bulanıyor sıvımın içinden kan geldı çok değil az kasık agrılarım baya kötü çok ağrıyor bacaklarımda da sancılar var sizce ben hamilemiyim hiç hamile olmadım deneyimle Medine'de hiç ya, nasıl olunuyor bilmiyorum deneyimli arkadaşlar merakımı giderin lütfen

6 gundur regl olmadim 2 gününde test yaptim tek çizgi çıktı sırtımda ve kasiklarimda çok agri var sürekli uyumak istiyorum ve halsizlik var umitlenmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…