Canim benim bildiğim erken gebelik testi alırsan bir hafta öncesine kadar sonuç gösteriyor ama tabiki sabredebilir adetinin gecikmesini beklersen daha iyi sonuç alırsın . Eğer ki hamileysen muhtemelen şu an bebiş rahme tutunma aşamasında olduğu için ağrıların oluyo yumurtlama günlerini degerlendirdin mi ?Merhaba benim adetime 6 gün var , iki gündür karnım aşırı şişkinlik hissediyorum bir haftadır falan da göğüslerim de ağrı var dokunduğum da bile sol kasıma da ağrı giriyor bazen sizdeki gebelik belirtileri nelerdi adete kaç gün kala test yapabilirim ilk gebelik olucam o yüzden tecrübem yok sormak istedim
Yaaaa olabilir mi gerçekten evet yumurtlama günlerini değerlendirdim ovulasyon testiyle takip ettim hem bir gün öncesini hem de en koyu olduğu günü de değerlendirdimCanim benim bildiğim erken gebelik testi alırsan bir hafta öncesine kadar sonuç gösteriyor ama tabiki sabredebilir adetinin gecikmesini beklersen daha iyi sonuç alırsın . Eğer ki hamileysen muhtemelen şu an bebiş rahme tutunma aşamasında olduğu için ağrıların oluyo yumurtlama günlerini degerlendirdin mi ?
Yaaaa neden olmasın kiiii yine kendini tutabildigin kadar tut bence dayanamadigin yerde adetten oncesiyse erken gebelik testiyle yap sonucunu da bizimle de paylaş lütfenYaaaa olabilir mi gerçekten evet yumurtlama günlerini değerlendirdim ovulasyon testiyle takip ettim hem bir gün öncesini hem de en koyu olduğu günü de değerlendirdim
Evet gerçekten dediğiniz gibi çok garip bir duygu benim de sol kasıgım da ağrı var ilişki sırasında falan da sanki bir ağrı giriyor aynı yere anlamıyorumKuzum bunlar adet öncesi artan hormonlardan da olabiliyor. Regl belirtisi de. Belli olmuyor. Ben mesela fırından tepsi çıkartırken kasığıma giren ağrıdan süphelenmiştim ilk ve sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Bakalım inş evet bir kaç gün daha bekleyeyim 2 gün kala test yaparımYaaaa neden olmasın kiiii yine kendini tutabildigin kadar tut bence dayanamadigin yerde adetten oncesiyse erken gebelik testiyle yap sonucunu da bizimle de paylaş lütfen
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsinBakalım inş evet bir kaç gün daha bekleyeyim 2 gün kala test yaparım
İnşallah teşekkür ederimHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Rica ederim sonucu bekliyorumİnşallah teşekkür ederim
Ben de ilk ordan süphelenmiştim. Bu arada hem erken gebelik testi hem normal, ucuz olan gebelik testlerinden yapan biri olarak erken gebelik testinde çıkmayan sonuç, normal gebelik testinde çıkmıştı. Daha erken sonuç gösteriyor diye satılıyor ama diğerlerinden pek de farklı değilEvet gerçekten dediğiniz gibi çok garip bir duygu benim de sol kasıgım da ağrı var ilişki sırasında falan da sanki bir ağrı giriyor aynı yere anlamıyorum
İkisi de var evde testlerin şuan adetime 6 gün var bir kaç gün daha geçmesini bekliyorumBen de ilk ordan süphelenmiştim. Bu arada hem erken gebelik testi hem normal, ucuz olan gebelik testlerinden yapan biri olarak erken gebelik testinde çıkmayan sonuç, normal gebelik testinde çıkmıştı. Daha erken sonuç gösteriyor diye satılıyor ama diğerlerinden pek de farklı değil
Canim benim bildiğim erken gebelik testi alırsan bir hafta öncesine kadar sonuç gösteriyor ama tabiki sabredebilir adetinin gecikmesini beklersen daha iyi sonuç alırsın . Eğer ki hamileysen muhtemelen şu an bebiş rahme tutunma aşamasında olduğu için ağrıların oluyo yumurtlama günlerini degerlendirdin mi ?