• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtileri hk:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceceee45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
26
21
3
27
Merhabalar, iyi akşamlar hamişler🤩 bi konu açayım dedim Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz? Birde en çok hangi belirtiniz vardı ? Cevaplarınızı bekliyorummm🙈🙈

İlk gebeliğimde kasığı da ağrı ve adet sancısı gibi ağrılarım vardı.Midem yanıyordu.Bu ay tekrar düşündük denedik heh dedim aynı belirtiler var kesin tuttu şak diye 4 5 gün erken adet oldum.Yani gebelik ve adet belirtileri çok benziyor birbirine o yüzden çok umutlanma çoğu da paikolojik zaten

Benimde sağ kasık ağrım oldu ve göğüslerim hassaslaşmadı normalde adetten önce dokunulmaz hale geliyorlardı . Bide uyku hallerim vardı hemen anlamıstım test almıstım

Benimde sağ kasık ağrım oldu ve göğüslerim hassaslaşmadı normalde adetten önce dokunulmaz hale geliyorlardı . Bide uyku hallerim vardı hemen anlamıstım test almıstım
Benimde iki gün var adetime göğüslerim çok acıyor sadece daha önce adet öncesi gibi değil, uyku hali hep var bende bakalım hayırlısı

Benim ilk hamileliğimde kasıklarda batma bacaklarda çekilme ve lekelenme oldu. İkincide yine kasıklarda batma ve böbreklerimde ağrı oldu, baş dönmesi yaşadım. İkisinde de aşırı duygusallaştım sebepsiz ağlamalar oldu.

Ben belirtileri baya erkenden yaşayanlardanım :halay:
Bebek denemesinin 2 3 gün sonrasında başlayan kasık ağrıları yaşadım ilk olarak. Denemeden 7 gün sonra sarı akıntı başladı ve günden güne çoğalarak devam etti. Kasık ağrılarım da git gide çoğaldı fakat benim ağrılarım batma şeklinde değildi birebir adet sancısına benziyordu. Bunların dışında adete 1 hafta kala ayak bileklerimde inanılmaz bir sızlama yaşadım. Göğüs ağrısı ve hassasiyeti kesinlikle yaşamadım.
Adete 3 gün kala productor marka erken gebelik testi yapıp çift çizgimi gördüm 🤗 Allah isteyen herkese nasip etsin, bebelerimizi korusun :anneadayı:

Bebek denemesinin 2 3 gün sonrasında başlayan kasık ağrıları yaşadım ilk olarak. Denemeden 7 gün sonra sarı akıntı başladı ve günden güne çoğalarak devam etti. Kasık ağrılarım da git gide çoğaldı fakat benim ağrılarım batma şeklinde değildi birebir adet sancısına benziyordu. Bunların dışında adete 1 hafta kala ayak bileklerimde inanılmaz bir sızlama yaşadım. Göğüs ağrısı ve hassasiyeti kesinlikle yaşamadım.
Adete 3 gün kala productor marka erken gebelik testi yapıp çift çizgimi gördüm 🤗 Allah isteyen herkese nasip etsin, bebelerimizi korusun :anneadayı:
Amin canım dua et bana da hamişlerin duası kabul olurmuş, benimde reglime 2 gün var sadece göğüs ağrım var umutlanmak istemiyorum ama😔 Rabbim yazdıysa olur inşallah 🙏

Adet gününe kadar kesilmeyen beyaz losyon gibi akıntı adet ağrısı adete 1 hafta kala başlayan baş dönmesi gözüm kararıyordu bi anda üşüme ağız kuruluğu sürekli şu içerim geliyordu

Aminn cicim😍♥️🤲🏻

Benimde iki gün var adetime göğüslerim çok acıyor sadece daha önce adet öncesi gibi değil, uyku hali hep var bende bakalım hayırlısı
İnsallah güzel haberlerini alırız ben adetten iki gün önce idrarda erken gebelik testi yapmıstım çıkmıstı sonra hastaneye gittim kanda 19 çıktı nasım sabrediyorsunuz ben asla dayanamazdım masallah 😁

İnsallah güzel haberlerini alırız ben adetten iki gün önce idrarda erken gebelik testi yapmıstım çıkmıstı sonra hastaneye gittim kanda 19 çıktı nasım sabrediyorsunuz ben asla dayanamazdım masallah 😁
3 aydır deniyorum hep erkenden test alıp 4/5 tane test deniyordum ve hep negatif 😔 o yüzden bi nevi hayal kırıklığı yaşamamak için diyelim 😔

Benım adet sancılarına benzer sancım vardı ama cok yoğun değildi ve göğüslerim taş gibiydi südyensiz taşınmaz hale geldi o derece birde miğdem ekşiyordu ben adet olcam sandım miğde ekşimesini de yediklerime bağladım Bir gece rüya gördüm rüyamda test yapıyordum. kalktım hemen test aldım pozitif çıktı hemen kan verdim kanda çıkmadı sonra adetim ilaç içtiğim halde gelmiyor temizlenmem gereken gün bida yaptım hamileymisşm sonra kandada çıktı bu idrar testleri kandan daha güvenilir valla adet gecikmesi olmadan bile çıkıyor 😍❤️

Benım adet sancılarına benzer sancım vardı ama cok yoğun değildi ve göğüslerim taş gibiydi südyensiz taşınmaz hale geldi o derece birde miğdem ekşiyordu ben adet olcam sandım miğde ekşimesini de yediklerime bağladım Bir gece rüya gördüm rüyamda test yapıyordum. kalktım hemen test aldım pozitif çıktı hemen kan verdim kanda çıkmadı sonra adetim ilaç içtiğim halde gelmiyor temizlenmem gereken gün bida yaptım hamileymisşm sonra kandada çıktı bu idrar testleri kandan daha güvenilir valla adet gecikmesi olmadan bile çıkıyor 😍
Hadi hayırlısı canım dua et bana da 😍😍👏🏻

Back