Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde iki gün var adetime göğüslerim çok acıyor sadece daha önce adet öncesi gibi değil, uyku hali hep var bende bakalım hayırlısıBenimde sağ kasık ağrım oldu ve göğüslerim hassaslaşmadı normalde adetten önce dokunulmaz hale geliyorlardı . Bide uyku hallerim vardı hemen anlamıstım test almıstım
Amin canım dua et bana da hamişlerin duası kabul olurmuş, benimde reglime 2 gün var sadece göğüs ağrım var umutlanmak istemiyorum amaBen belirtileri baya erkenden yaşayanlardanım
Bebek denemesinin 2 3 gün sonrasında başlayan kasık ağrıları yaşadım ilk olarak. Denemeden 7 gün sonra sarı akıntı başladı ve günden güne çoğalarak devam etti. Kasık ağrılarım da git gide çoğaldı fakat benim ağrılarım batma şeklinde değildi birebir adet sancısına benziyordu. Bunların dışında adete 1 hafta kala ayak bileklerimde inanılmaz bir sızlama yaşadım. Göğüs ağrısı ve hassasiyeti kesinlikle yaşamadım.
Adete 3 gün kala productor marka erken gebelik testi yapıp çift çizgimi gördümAllah isteyen herkese nasip etsin, bebelerimizi korusun
![]()
Anladım canım darısı basımaBenim ilk hamileliğimde kasıklarda batma bacaklarda çekilme ve lekelenme oldu. İkincide yine kasıklarda batma ve böbreklerimde ağrı oldu, baş dönmesi yaşadım. İkisinde de aşırı duygusallaştım sebepsiz ağlamalar oldu.
Aminn cicimBen belirtileri baya erkenden yaşayanlardanım
Bebek denemesinin 2 3 gün sonrasında başlayan kasık ağrıları yaşadım ilk olarak. Denemeden 7 gün sonra sarı akıntı başladı ve günden güne çoğalarak devam etti. Kasık ağrılarım da git gide çoğaldı fakat benim ağrılarım batma şeklinde değildi birebir adet sancısına benziyordu. Bunların dışında adete 1 hafta kala ayak bileklerimde inanılmaz bir sızlama yaşadım. Göğüs ağrısı ve hassasiyeti kesinlikle yaşamadım.
Adete 3 gün kala productor marka erken gebelik testi yapıp çift çizgimi gördümAllah isteyen herkese nasip etsin, bebelerimizi korusun
![]()
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canımAdet gününe kadar kesilmeyen beyaz losyon gibi akıntı adet ağrısı adete 1 hafta kala başlayan baş dönmesi gözüm kararıyordu bi anda üşüme ağız kuruluğu sürekli şu içerim geliyordu
İnsallah güzel haberlerini alırız ben adetten iki gün önce idrarda erken gebelik testi yapmıstım çıkmıstı sonra hastaneye gittim kanda 19 çıktı nasım sabrediyorsunuz ben asla dayanamazdım masallahBenimde iki gün var adetime göğüslerim çok acıyor sadece daha önce adet öncesi gibi değil, uyku hali hep var bende bakalım hayırlısı
3 aydır deniyorum hep erkenden test alıp 4/5 tane test deniyordum ve hep negatifİnsallah güzel haberlerini alırız ben adetten iki gün önce idrarda erken gebelik testi yapmıstım çıkmıstı sonra hastaneye gittim kanda 19 çıktı nasım sabrediyorsunuz ben asla dayanamazdım masallah![]()
Hadi hayırlısı canım dua et bana daBenım adet sancılarına benzer sancım vardı ama cok yoğun değildi ve göğüslerim taş gibiydi südyensiz taşınmaz hale geldi o derece birde miğdem ekşiyordu ben adet olcam sandım miğde ekşimesini de yediklerime bağladım Bir gece rüya gördüm rüyamda test yapıyordum. kalktım hemen test aldım pozitif çıktı hemen kan verdim kanda çıkmadı sonra adetim ilaç içtiğim halde gelmiyor temizlenmem gereken gün bida yaptım hamileymisşm sonra kandada çıktı bu idrar testleri kandan daha güvenilir valla adet gecikmesi olmadan bile çıkıyor❤
Sabret canım ben 23. Ayda gördüm kırmızı çizgimi sen insallah tez zamanda kavusursun bebeğine3 aydır deniyorum hep erkenden test alıp 4/5 tane test deniyordum ve hep negatifo yüzden bi nevi hayal kırıklığı yaşamamak için diyelim
![]()
İnşallah canım benim aminSabret canım ben 23. Ayda gördüm kırmızı çizgimi sen insallah tez zamanda kavusursun bebeğine![]()
Amin canım Rabbim hayırlısı ile doğru zamanda anne olmayı nasip etsin herbirimizeHadi hayırlısı canım dua et bana da![]()