Allah sağlıkla kucağına almayı nasîb etsin canım.valla herkesin ki farklı oluyo bende baş dönmesi olmadı adet belirtileri gibi hafif halsizlik şişkinlik ve akıntı oldu ağrım hala var
Allah sağlıkla kucağına almayı nasîb etsin canım.
Kaç haftalık gebesin? Ağrıların kasık ağrısı mı canım?
Bende dun oldum gbi boyle cok su şeklinde parcacikli gibi sndi nornl geliyor ama cok degl adet olup hamile olan vrmi
Daha çok yeniymiş, inşaAllah güzel bir yükselme gösterir değerlerin.3-4 hafta arası henüz değerim düşük pazar günü ultrasona gireriz dedi doktorum aminnn inşallah allahım herkese nasip etsin.
evet hala bitmeyen bir kasık ağrım var adet sancısı gibi ağır değil ama kısa sürüyo iğne batıyomuş gibi cimcikliyorlarmış gibi
Daha çok yeniymiş, inşaAllah güzel bir yükselme gösterir değerlerin.
Aynen bende de o kasık ağrısından var BAT'tan beri canım. Senin BAT daha geçmemiş ama sanırım. O batma hissi de bende var ve sanki içeride kabarcıklar kıpırdıyor. Sende de böyle mi?
Benim BAT 10 gün gecikti bugün ama 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Hâlâ umudum var yinede.
Bende aynen 28-29 gün arası olurum normalde.yok gecikti normalde 28-29 günde bir adet olurum cuma cumartesi olmam gerekiyodu olmadım cumartesi günü ilk testimi yaptırdım kanda çıktı 2 gün sonra da 3 katına çıkmıştı şimdi pazarı bekliyorum keseye bakıcaklar :/ ama sanırım benim geç döllenme olabilir değerim uçuk değil çünkü
Bende aynen 28-29 gün arası olurum normalde.
Olabilir canım geç döllenmeyse daha azdır değerin. Ama Allah nasîb etmiş maşaAllah. Benim daha ilk denememdi, 10 gün gecikme olunca insan acaba geç döllenme mi diye düşünüyor ama 5 gün geciktiğimde 0.100 çıkmıştı
Tamam canım olabilir. Ya da ilk ay olduğu için vücut alışamadı.Stresten de gecikmiş olabilirsin canım kendini üzme benim arkadaşımın hiç bi sorunu olmadığı halde 2 senedir çocuğu olmuyo stresten
Tamam canım olabilir. Ya da ilk ay olduğu için vücut alışamadı.
Âmin canım her isteyene inşaAllah.Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin :)
benim ne leke geldi ne de kan o yüzden bişey diyemem canım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?