• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri adet öncesi ve sonrası gebelik testi

BirNBirE

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
14.630
18.827
298
31
Arkadaşlar merhaba seval ben 25 yaşındayım .Uzun süredir sizin yorumlarınız bana ışık tuttu diyebilirim. O yüzden belirtilerimi sizinle paylaşmak istedim. Umarım size yardımcı olur.

adet tarihim gelmeden 10 gün önce inanılmaz bir göğüs ağrısı başladı ve damarlandı çok üşüyodum suratım yanıyodu ama ellerim ayaklarım buz gibiydi bi kaç gün sonra sap sarı krem gibi akıntı gelmeye başladı ve ben adetimden 2 gün önce midem bulandı buda beni teste itti erken gebelik testlerinden yaptım pahalı olanlardan negatif çıktı ama hafif iğne batması gibi kasık ağrım vardı adet olcak gibi hissetmiyodum . Tam adet günümde ucuz testten yaptım silikte olsa çizgi çıktı ve bir gün sonra kan verdim değerim 22,7 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar bakalım 2 katına çıkarsa hamilesin dedi bugün baktırdım ve sonuç 70,40 çıktı hamileyim sanırım . Allahım keseyi görmeyide nasip etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin elinize sağlık. Bilgilendirme hususunda gösterdiğiniz duyarlılık içinde sizi tebrik ederim. Nekadardır istiyordunuz? Tedavisiz mi oldu?

aslında erken olduğunu düşünüyodum ama adet olunca üzülüyordum :D daha 10 aylık evliyim bide şunu söylim yumurtlama akıntım her ay olurdu bu ay olmadı o sizi yanıltmasın geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk ama hamile kalmışım

Yani korunurken hamile kaldınız :) Taktir tedbire güler diye boşuna dememişler ozaman.. :)

yani ilaç kullanmak istemedim ilk olacağı için korkuyorum açıkçası kaçmış bişeyler demekki :D Rabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin :)

Arkadaşlar en erken gebelik belirtileri nelerdir acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
valla herkesin ki farklı oluyo bende baş dönmesi olmadı adet belirtileri gibi hafif halsizlik şişkinlik ve akıntı oldu ağrım hala var

valla herkesin ki farklı oluyo bende baş dönmesi olmadı adet belirtileri gibi hafif halsizlik şişkinlik ve akıntı oldu ağrım hala var
Allah sağlıkla kucağına almayı nasîb etsin canım.

Kaç haftalık gebesin? Ağrıların kasık ağrısı mı canım?

Bende dun oldum gbi boyle cok su şeklinde parcacikli gibi sndi nornl geliyor ama cok degl adet olup hamile olan vrmi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasîb etsin canım.

Kaç haftalık gebesin? Ağrıların kasık ağrısı mı canım?

3-4 hafta arası henüz değerim düşük pazar günü ultrasona gireriz dedi doktorum aminnn inşallah allahım herkese nasip etsin.
evet hala bitmeyen bir kasık ağrım var adet sancısı gibi ağır değil ama kısa sürüyo iğne batıyomuş gibi cimcikliyorlarmış gibi

3-4 hafta arası henüz değerim düşük pazar günü ultrasona gireriz dedi doktorum aminnn inşallah allahım herkese nasip etsin.
evet hala bitmeyen bir kasık ağrım var adet sancısı gibi ağır değil ama kısa sürüyo iğne batıyomuş gibi cimcikliyorlarmış gibi
Daha çok yeniymiş, inşaAllah güzel bir yükselme gösterir değerlerin.

Aynen bende de o kasık ağrısından var BAT'tan beri canım. Senin BAT daha geçmemiş ama sanırım. O batma hissi de bende var ve sanki içeride kabarcıklar kıpırdıyor. Sende de böyle mi?

Benim BAT 10 gün gecikti bugün ama 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Hâlâ umudum var yinede.

Daha çok yeniymiş, inşaAllah güzel bir yükselme gösterir değerlerin.

Aynen bende de o kasık ağrısından var BAT'tan beri canım. Senin BAT daha geçmemiş ama sanırım. O batma hissi de bende var ve sanki içeride kabarcıklar kıpırdıyor. Sende de böyle mi?

Benim BAT 10 gün gecikti bugün ama 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Hâlâ umudum var yinede.

yok gecikti normalde 28-29 günde bir adet olurum cuma cumartesi olmam gerekiyodu olmadım cumartesi günü ilk testimi yaptırdım kanda çıktı 2 gün sonra da 3 katına çıkmıştı şimdi pazarı bekliyorum keseye bakıcaklar :/ ama sanırım benim geç döllenme olabilir değerim uçuk değil çünkü

yok gecikti normalde 28-29 günde bir adet olurum cuma cumartesi olmam gerekiyodu olmadım cumartesi günü ilk testimi yaptırdım kanda çıktı 2 gün sonra da 3 katına çıkmıştı şimdi pazarı bekliyorum keseye bakıcaklar :/ ama sanırım benim geç döllenme olabilir değerim uçuk değil çünkü
Bende aynen 28-29 gün arası olurum normalde.

Olabilir canım geç döllenmeyse daha azdır değerin. Ama Allah nasîb etmiş maşaAllah. Benim daha ilk denememdi, 10 gün gecikme olunca insan acaba geç döllenme mi diye düşünüyor ama 5 gün geciktiğimde 0.100 çıkmıştı :(

Bende aynen 28-29 gün arası olurum normalde.

Olabilir canım geç döllenmeyse daha azdır değerin. Ama Allah nasîb etmiş maşaAllah. Benim daha ilk denememdi, 10 gün gecikme olunca insan acaba geç döllenme mi diye düşünüyor ama 5 gün geciktiğimde 0.100 çıkmıştı :KK43:

Stresten de gecikmiş olabilirsin canım kendini üzme benim arkadaşımın hiç bi sorunu olmadığı halde 2 senedir çocuğu olmuyo stresten

Back
X