- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.013
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Çocuğun var mı canısıAynen haberleselım İnşallah bebektir inşallah bende de o olaydan sonra hıcbısı yok heyecanlıyım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğun var mı canısıAynen haberleselım İnşallah bebektir inşallah bende de o olaydan sonra hıcbısı yok heyecanlıyım...
Var canım 4 yasına gırıcek Senin var mı?Çocuğun var mı canısı
Yok canım olursa ilk olacak inşallah bende anne olurum en kısa zamandaVar canım 4 yasına gırıcek Senin var mı?
Olucak Allah'ın izniyle...Bu çocugumda 1.5 yıl sonra geldi...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin Güzel haberlerimizi paylaşıcaz ben çok inanıyorum...Yok canım olursa ilk olacak inşallah bende anne olurum en kısa zamanda
İnşallah canım bende çok inanıyorum elbet bir gün olacakOlucak Allah'ın izniyle...Bu çocugumda 1.5 yıl sonra geldi...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin Güzel haberlerimizi paylaşıcaz ben çok inanıyorum...
Bir kaç gün bekle regl geciksin öyle test yap istersen canımkızlarrr benim bir kaç gündür boşluğumda ağrı var arada kasıklarıma vuruyor bugün daha çok kasıklarımda. bat bugün olması gerekiyordu olmadım. Karmaşık duygular içindeyim ve ilk tecrübem.
bende öyle düşündüm canım hem daha iyi sonuç alırım diye ama aklımda sürekli acaba acaba diyorBir kaç gün bekle regl geciksin öyle test yap istersen canım
Ahh o acabalar insanı bitiriyor.. Geçen ay bende ne belirtiler vardı anlattığım herkes aha hamilesin diyordu ama sonuç negatifbende öyle düşündüm canım hem daha iyi sonuç alırım diye ama aklımda sürekli acaba acaba diyor
Valla ben daha yeni evliyim 3 aycık kadardimi dimi aşırı değişik ayyyy inşallahhh sende bende pozitif olur Allah’ın izniyle en güzel zamanda canım. Söylediklerini dikkate alıcam
Nick de çok iyi acaba İstanbullulara gelin mi gittindimi dimi aşırı değişik ayyyy inşallahhh sende bende pozitif olur Allah’ın izniyle en güzel zamanda canım. Söylediklerini dikkate alıcam
bizde daha yeni evliyiz 2 aylık bizde istemiyorduk aslında ama sonrada olsun moduna girdik yaaa araya kaynadı demekkiiiiiiValla ben daha yeni evliyim 3 aycık kadar
Henüz istemiyorum çocuk yani olsun diye uğraşmıyorum diyelim.
Ama bu ay ki yumurtlama dönemim eşimin doğum günüydü
Eee haliyle hoş bir masa yemek alkol derken sonu beklendiği gibi ilerledi birşey olmamıştır diye düşünüyorum bakalım regl döneminde görcez
Nick de çok iyi acaba İstanbullulara gelin mi gittin
Arada oluyor kız hemen hemen aynı zmanda evlenmişiz yabizde daha yeni evliyiz 2 aylık bizde istemiyorduk aslında ama sonrada olsun moduna girdik yaaa araya kaynadı demekkiiiiii
Nereyeee??aslında tam tersiii istanbuldan gelin geldimmm
Arada oluyor kız hemen hemen aynı zmanda evlenmişiz ya
balıkesir’eNereyeee??