Arkadaslar merhaba ismim zeynep adetime 4 gün kala inanılmaz rahim agrisi başladı sanki aşağı çekiyorlar rahmimi 1 gün sonra biraz azaldı ağrı bebek tutunması olabilirmi bu ağrı rahim kalinlasirken olurmu çok mrk ediyorum
evet belirti herkezde farkli ben 6 yıldır hamile kalamiyorum iki kere tüp bebek yaptık tutmadı eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 4 ay gecti tam bu zamanlar tekrar tedavi görecektik malum corana virüs yüzünden evden çıkamıyoruz rahim agrisi dün fazlaydı bugün azaldı hafif kasılmalar var rahimde acaba diye düşündüm belkide bi mucize olur benim gibi adetin 4 gün kala rahim agrisi çeken sonra bebek haberini alan varsa yazsın lütfen
İlk hamileliliğimde de şimdi de inanılmaz bir regli ağrısı yaşadım. Ayrıca vajinadan bi batma bi kesilme hissi gibi bir şey yaşadım yine yaşıyorum. Şuan adetim 9 gün geçti hala ağrı var. İlk gebeliğimde 10 gün geçene kadar regli ağrım olduğu için ki çok şiddetli ağrı yaşarım normalde de hep regli olucam diye bekledim. Bu sefer adet tarihim gelmeden ağrının şeklinden erken farkettim. Bir de bende kasıklarda batma hissi oluyor.
İlk hamileliliğimde de şimdi de inanılmaz bir regli ağrısı yaşadım. Ayrıca vajinadan bi batma bi kesilme hissi gibi bir şey yaşadım yine yaşıyorum. Şuan adetim 9 gün geçti hala ağrı var. İlk gebeliğimde 10 gün geçene kadar regli ağrım olduğu için ki çok şiddetli ağrı yaşarım normalde de hep regli olucam diye bekledim. Bu sefer adet tarihim gelmeden ağrının şeklinden erken farkettim. Bir de bende kasıklarda batma hissi oluyor.
merhaba ben adet ağrısı normalde hiç yaşamam bu yumurtalik agrisi da değil üsuttugüm zamandaki ağrılardan biliyorum sanki içerde rahim büyüyor gibi aşağı doğru baskı yapan bi ağrı inşallah bebis tır çok tskler
Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım pozitifi gördük ertesi gün dayanılmaz bor regl ağrısı kasik ağrısı yaşadım bisey oldu sanmistim hatta.Sanirjm rahim kendini hazırlıyor yer acıyor inş pozitifle sonuçlanır
Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım pozitifi gördük ertesi gün dayanılmaz bor regl ağrısı kasik ağrısı yaşadım bisey oldu sanmistim hatta.Sanirjm rahim kendini hazırlıyor yer acıyor inş pozitifle sonuçlanır