- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
gebelik baslangıcında rahim agrısı olurmu
- Konu Sahibi Zeynepkn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bebek #rahimağrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ciddi anlamda ağrı yaşadım. Hatta regl olucam sanıp ped kullandım boş yere 1 hafta boyunca
merhaba ben adet ağrısı normalde hiç yaşamam bu yumurtalik agrisi da değil üsuttugüm zamandaki ağrılardan biliyorum sanki içerde rahim büyüyor gibi aşağı doğru baskı yapan bi ağrı inşallah bebis tır çok tsklerİlk hamileliliğimde de şimdi de inanılmaz bir regli ağrısı yaşadım. Ayrıca vajinadan bi batma bi kesilme hissi gibi bir şey yaşadım yine yaşıyorum. Şuan adetim 9 gün geçti hala ağrı var. İlk gebeliğimde 10 gün geçene kadar regli ağrım olduğu için ki çok şiddetli ağrı yaşarım normalde de hep regli olucam diye bekledim. Bu sefer adet tarihim gelmeden ağrının şeklinden erken farkettim. Bir de bende kasıklarda batma hissi oluyor.
İnşallah canım . Rabbim hayırlısıyla nasip etsinteşekkürler ederim cevaplar için 4 gün var adete geçmesini bekliyorum inşallah bebis tutunuyordur
inşallah çok teşekkürlerBen tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım pozitifi gördük ertesi gün dayanılmaz bor regl ağrısı kasik ağrısı yaşadım bisey oldu sanmistim hatta.Sanirjm rahim kendini hazırlıyor yer acıyor inş pozitifle sonuçlanır