- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gebelik Adet gecikmesi
- Konu Sahibi senayay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik adet gecikmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an için artış iyi geç döllenme olmuş muhtemelen. Çok yeni olduğu için doktor bisi söylemiyordur. Iki gün sonra tekrar kan verinMerhaba Regalim 9 gün geçti test yaptım çok silik bir çizgi var doktora gittim 2 kez kan verdim ilk 7,9 diğeri 2 gün sonra 26 oldu tekrar cuma günü kan vereceğim idrar testime bakar mısınız hamilelik mevcut mu doktor birşey söylemiyor
2 gün sonra kan değeri güzel yükselmişse hayırlı olsun :)Merhaba Regalim 9 gün geçti test yaptım çok silik bir çizgi var doktora gittim 2 kez kan verdim ilk 7,9 diğeri 2 gün sonra 26 oldu tekrar cuma günü kan vereceğim idrar testime bakar mısınız hamilelik mevcut mu doktor birşey söylemiyor
gebelik testine göre pozitif, kan testine göre daha çok yeni bir süre bekleyip tekrarlayınMerhaba Regalim 9 gün geçti test yaptım çok silik bir çizgi var doktora gittim 2 kez kan verdim ilk 7,9 diğeri 2 gün sonra 26 oldu tekrar cuma günü kan vereceğim idrar testime bakar mısınız hamilelik mevcut mu doktor birşey söylemiyor
Canım tebrik ederim geç döllenme olmuş içini ferah tut daha çok yeni hamilesin değerinde güzel artmış cuma günde güzel artarsa bir sorun yok demektir inşallah sağlıkla ilerler darısı bizlereMerhaba Regalim 9 gün geçti test yaptım çok silik bir çizgi var doktora gittim 2 kez kan verdim ilk 7,9 diğeri 2 gün sonra 26 oldu tekrar cuma günü kan vereceğim idrar testime bakar mısınız hamilelik mevcut mu doktor birşey söylemiyor
reglin 9 gün geçip değerin düşük oldugu için net bir şey diyememiş. hep düzensiz mi oluyordunuz ?d
hmm o zaman geç döllenmedir inşallah bizi de haberdar et merak ettim sonucunu :) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahDüzenli regl olan biriyim