Gebelik 1 hafta arkadan geliyor bu ne demek

baharindali98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
95
29
3
26
15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Bu durumu yaşayan var mı?

15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Bu durumu yaşayan var mı?
Bebeğin gelişimi yok demek bebek haftasına göre gelişmemiş doktorun dediği gibi kalp atışı yoksa demekki bebek anne karnında ölmüş...Rabbim sana öyle birşey yaşatmasın inşallah haftaya gittiğinde kalp atışlarını duyarsın sağlıklı doğrur kucağına alırsın inşallah 🌹

Geç döllenme olabilir bu kadar net konuşan doktorda hiç görmemiştim. Devlet hastanesine mi gittiniz?

Geç döllenme olabilir bu kadar net konuşan doktorda hiç görmemiştim. Devlet hastanesine mi gittiniz?
Özel hastane ya ben de bu kadar net konusunca bana söylemediği daha başka şey mi var diye merak ettim. Ultrasondan anlıyor musunuz

Eklentiler

• 72E8B01E-6981-49C3-BFFF-D8A24F9D81EA.webp
    72E8B01E-6981-49C3-BFFF-D8A24F9D81EA.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 67
Bak canım bende 19 subat son adet tarıhım sendende büyük olması lazım ama benımde 5 haftalığı gecıyorum kese gözüktü henuz gec döllenme yaşadım bu doktorlar masalalh ne cabuk hemen karar bellı yumurtlama gününü naısl bılmıs anlamıyorum her kadın adet sonra yumurtlamıyor ben 18 20 güm sonra yumurtladım üzülüp sitrese gırme sadece Bız duramayıp erken gıdıyoruz ne bebek var ne kalp atısı bekle sonra gör

Özel hastane ya ben de bu kadar net konusunca bana söylemediği daha başka şey mi var diye merak ettim. Ultrasondan anlıyor musunuz
Ayrıca özel hastaneye bende gıdıyorum doktor net konuşuyorki olası durumda üzülmeyelım dıye bu kacıncı oldu burda okuduğum sıkıntı yapma sadece bıraz sabırlı olalım duramıyoruz evet ama bekleyebıldıhımız kadar beklemelıyız

Stres yapma böyle dan dun konuşanlara sinir oluyorum bana da geriden geliyor hayra alamet değil dedi başka doktor görüşü almak için başkasına gittim 10 güne kadar ileri geri olması normal korkma dedi

8. Haftaya kadar kalp atışı duyulmaması da normal diyor doktorlar zaten

Ayrıca özel hastaneye bende gıdıyorum doktor net konuşuyorki olası durumda üzülmeyelım dıye bu kacıncı oldu burda okuduğum sıkıntı yapma sadece bıraz sabırlı olalım duramıyoruz evet ama bekleyebıldıhımız kadar beklemelıyız
İnşallah haftaya kalp atışları duyulur 🥺

Şu anda tam olarak aynı durumdayız.benimde 16 Şubat salt günüm.Ama ultrasonda 5 haftalık görünüyor.Hatta benim ki daha küçük görünüyor ve benim kahverengi akıntılarım da var .Banada doktor herşey normal ama bekleyeceğiz dedi beklemekden ve dua etmekten başka çaremiz yok malesef.Umarim iyi haberler alırız 🙏

Şu anda tam olarak aynı durumdayız.benimde 16 Şubat salt günüm.Ama ultrasonda 5 haftalık görünüyor.Hatta benim ki daha küçük görünüyor ve benim kahverengi akıntılarım da var .Banada doktor herşey normal ama bekleyeceğiz dedi beklemekden ve dua etmekten başka çaremiz yok malesef.Umarim iyi haberler alırız 🙏
İnşallah iyi haberler alırız♥️ Merak etme benimde 5. haftada kahverengi akıntım oldu doktora gittim yoğunluğu artmadıkça rengi koyu olmadıkça sorun yok demişti, 3 gün sürdü ve geçti yerleşme de olabilir demişlerdi ♥️

2 haftaya kadar geriden gelmesi normal kabul ediliyor..Ben yasadim ama aynisi sizdede olacak kesin diyemem tabiki..Ferah tutun yüreğinizi, ALLAH hayırlısını versin..

Bebek burada 0.4 cm, kalp atışını 0,5 ve üzerinde mutlaka görmek istiyorlar sizinkisi daha küçükmüş inşallah haftaya görülmüş olur, kese gayet düzgün bence 🤗

İnşallah iyi haberler alırız♥️ Merak etme benimde 5. haftada kahverengi akıntım oldu doktora gittim yoğunluğu artmadıkça rengi koyu olmadıkça sorun yok demişti, 3 gün sürdü ve geçti yerleşme de olabilir demişlerdi ♥️
Bir haftaya yakın oldu benimde bazen çok koyu oluyor.Beklemek den başka bir çare yok şu an ama insan da geriliyor ister istemez

benimde hep 1 hafta geriden gitti ilk gittiğimde bebek daha gözükmemişti yolksac gözükmüştü 10 gün sonra kalp atışınıda duyduk canım

Back
X