Yurtdışındayim doktora bu yüzden hemen gidemiyorum randevu yok. En erken 18 Şubat'ta var. Nasıl öğrenebilirim başka bir yolu yok mudur. Dış gebelik için de bı belirti gerekiyor muBebek yerleşme kanaması ola bilir En iyisi doktora git baktır dış gebelik olabilir benim diğer bebeğimde öyle oldu dış gebelik oldu kanam vardı kese vardı bebek yoktu acilen doktora git bekleme
Benim belim karınim yerinden çıkacak gibiydi iki ay boyunca hastane köşelerinde yatim ne olursa olsun kan testi ver acilde bhc ver kan testi ver değerin yüksek çıkarsa dış gebelik ola bilir benim boyledi önce düşük kan testi çıktı birden yükseldiYurtdışındayim doktora bu yüzden hemen gidemiyorum randevu yok. En erken 18 Şubat'ta var. Nasıl öğrenebilirim başka bir yolu yok mudur. Dış gebelik için de bı belirti gerekiyor mu
Sen yine kormak Allah büyüktür inşallah yerleşme kanamasıdir erkek bebeklerde öyle oluyorYurtdışındayim doktora bu yüzden hemen gidemiyorum randevu yok. En erken 18 Şubat'ta var. Nasıl öğrenebilirim başka bir yolu yok mudur. Dış gebelik için de bı belirti gerekiyor mu
Benim hiçbir belirtim yok. Dış gebelik idrar testi de falan çıkıyor mu , hamilelik olma ihtimali yok mudur sizceBenim belim karınim yerinden çıkacak gibiydi iki ay boyunca hastane köşelerinde yatim ne olursa olsun kan testi ver acilde bhc ver kan testi ver değerin yüksek çıkarsa dış gebelik ola bilir benim boyledi önce düşük kan testi çıktı birden yükseldi
Acil doğuma git bakıyorlar şöyle benim sancım var digerk bakıyor raduvu bekleme acile gitBenim belim karınim yerinden çıkacak gibiydi iki ay boyunca hastane köşelerinde yatim ne olursa olsun kan testi ver acilde bhc ver kan testi ver değerin yüksek çıkarsa dış gebelik ola bilir benim boyledi önce düşük kan testi çıktı birden yükseldi
Dış gebelik hiç bir berilti vermiyor karın boş oluyor ama hamilesin gibi görünüyor ne mide yanması ne kusma hiç berilti vermez dış gebelikBenim hiçbir belirtim yok. Dış gebelik idrar testi de falan çıkıyor mu , hamilelik olma ihtimali yok mudur sizce
Evet çıkıyor direk düşük se diyor yine gel kan ver yüksek çıkarsa dış gebelik tirBenim hiçbir belirtim yok. Dış gebelik idrar testi de falan çıkıyor mu , hamilelik olma ihtimali yok mudur sizce
Tamamdir gitmeye çalışacağım. Normal hamilelik için geç mi o zaman , yok mudur normal gebelikAcil doğuma git bakıyorlar şöyle benim sancım var digerk bakıyor raduvu bekleme acile git
İdrar testim hep negatif çıkıyor ama ben hiç pozitif görmedim kiEvet çıkıyor direk düşük se diyor yine gel kan ver yüksek çıkarsa dış gebelik tir
Aynen canım sen git inşallah bebektir haber ver canimTamamdir gitmeye çalışacağım. Normal hamilelik için geç mi o zaman , yok mudur normal gebelik
Dış gelebilk nasıl bişi testi yapıyorsun ya biri silik biri tam çizgi çıkıyor bence senin donlem gecikmesi yaşıyorsun biraz daha bekle13 bebek Rahime yerleşiyorİdrar testim hep negatif çıkıyor ama ben hiç pozitif görmedim ki
İnşallah Allah sanada banda bütün insanlara nasıl etsinİnşallah benimde tek duam o
19 gün geçti bebek yok doktor dedi normaldir bana ilaç verdi adet söktürücü ilaç 6 gün kılan gel adet olmasan sana rahîm filmi cekecezKızların selam. Polikistik overi olan bir kişinin idrar testi sürekli negatif çıkıyor. Adeti düzensiz olduğu için takip edemiyor ama en son 14 Aralık'ta adet oldu. Ara kanamalar yaşadı ama çok çok hafif. Adet gibi bı kanama değil. Korunmasız ilişkisinin üzerinden tam 29 gün geçti. Sizce gebelik olabilir miii , yada başka ne olabilir bana bı yardımcı olur musunuzzzzz
İşte bebeğin rahme yerleşmesi bu kadar uzun sürer mi ki , 1 ay geçti üzerinden. İdrar testim negatif çıkıyor. Geç döllenme olabilir miDış gelebilk nasıl bişi testi yapıyorsun ya biri silik biri tam çizgi çıkıyor bence senin donlem gecikmesi yaşıyorsun biraz daha bekle13 bebek Rahime yerleşiyor
Yok canım sitersten adetin gecikmeye girmiş doktor a git sana adet söktürücü versin en vazla erken gebelik 15 günde beliyor hamilelikİşte bebeğin rahme yerleşmesi bu kadar uzun sürer mi ki , 1 ay geçti üzerinden. İdrar testim negatif çıkıyor. Geç döllenme olabilir mi
Anladım tamamdır öyle yapayim teşekkür ederimYok canım sitersten adetin gecikmeye girmiş doktor a git sana adet söktürücü versin en vazla erken gebelik 15 günde beliyor hamilelik
Ocak ayında adet olacaktım olmadım Şubat ayı geldi doktor kan testi yaptı bişi çıkmadı âdet gecikmesi normaldir hava değişikliği ve kiş aylarda oluyor sitresli ortamdan uzak dur bende öyle yaptımİşte bebeğin rahme yerleşmesi bu kadar uzun sürer mi ki , 1 ay geçti üzerinden. İdrar testim negatif çıkıyor. Geç döllenme olabilir mi