• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğinizde ne kadar kilo aldınız?

justlook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
286
351
33
Selam kızlar,
Ben daha 11-12 haftalık hamileyim ama daha şimdiden 3 kilo aldım. bunun 2,5 kilosunu son 4 hafta da almışım, bu normal mi acaba? Merak ediyorum sizlerin ki nasıl?

Bulanti durumun nasil acaba? Benim bulanti ve istahsizligim fazlaydi. 56 kiloydum öğrendiğimde simdi 53'üm. Saglikli olan hicbir seyi yiyemedim kızlar bebege bir zarari olur mu?

Bulanti durumun nasil acaba? Benim bulanti ve istahsizligim fazlaydi. 56 kiloydum öğrendiğimde simdi 53'üm. Saglikli olan hicbir seyi yiyemedim kızlar bebege bir zarari olur mu?
Bundan sonra bebek senden beslenecek duzenli ve dikkatli beslenmelisin
Ben 9 ay yiyemedim ama zorla yogurt peynir et sebze meyve yiyordum
Onume koyup ara ara yiyordum

Kisiden kisiye degisir. Ben 26. Haftadayim daha 2 kilo aldim. Ama ayni hamilelik grubunda ki diger hamilelerden cok alan var. Hic almayan var. Bebegin saglikla gereken kiloyu alsin gerisi onemli degil.

25 kilo aldım :) ilk 3 ayda senin kadar kilo almıştım. Verdim ama gebelik şekeri çıkmıştı bende siz dikkat edin . Bide genelde şişlikte olabiliyor bu zmanlarda.

Ilk hamileligim de 30 :)
Ikinci de 20 aldim

Dikkat etmedim pek.simdi 8 kilo fazlam var veririm insaAllah
Dikkat etmeye çalış benim gibi olma ;)

İlk gebelikte 25 kilo :anneadayı: şimdi 22. Hafta 3 kilo.. dikkat etmiyorum açıkcası bakalım artı kaç kilo olacak :110:

20 den sonra cok kilo aliniyor dikkat et
Saglikli beslen hamileyim diye tatliya verme kendini
27.haftadan sonra 8 kilo aldim

tatlı hiç yemiyorum hatta nefret ediyorum tatlıdan.
Baya tuzlu takılıyorum. Aslında normal besleniyorum abartı birşeyim yok o yuzden çok şaşırdım.

benimde kusmalarım çok oldu ama yinede yedim.
Aç olsam midem ağıyor, tok olsam kustum. çok ilginçti gerçekten:)
Geceleri çok ağrıyordu midem megersem açlıktanmış. sonraları bişeyler yiyip yatmaya başladım sabah kusmalarım bitti.

Selam kızlar,
Ben daha 11-12 haftalık hamileyim ama daha şimdiden 3 kilo aldım. bunun 2,5 kilosunu son 4 hafta da almışım, bu normal mi acaba? Merak ediyorum sizlerin ki nasıl?

Normal. Ben ilk 11 ay 48 kilodan 44 e düştüm mide bulantısından dokayı sonra 1 ayda 4 kilo almıştım.
Şimdi 31 haftama giricem,her ay 1 kilo aldım.
Bakalım dikkat edin hızlı kilo alırsınız. Ben şuan çok kilo almadım çünkü normal öğünlerimin dışına çıkmadım,çıkmadım çünkü aşırı bir iştahım yok :)
Geceleri bastırın ama açlığınızı,havuç yiyin yada süt için.

ben 25.haftaya kadar 12 kilo aldım sonra dikkat ettim 36 da dogum yaptıgımda 13,5 kilo ile doguma girdim 3 ayda hiçvbirşey yapmadan gitti kilolar

ben 25.haftaya kadar 12 kilo aldım sonra dikkat ettim 36 da dogum yaptıgımda 13,5 kilo ile doguma girdim 3 ayda hiçvbirşey yapmadan gitti kilolar
36 haftada dogum yapmıssınız bebeğiniz kac kg dogdu acaba birde küveze giridimi erken dogum riskim varda

Back