Gebeliğinin 22.haftasında kasılma ve sancısı başlayan varmı?

pamela07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
274
102
merhaba kızlar şuan kafam çok bozuk, canım çok sıkkın sebebine gelince bundan bir buçuk ay önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim o sabaha kadar hamileliğimde hiç bir sorun yaşamamıştım oysaki normal hayatıma devam ediyordum ama o sabah uyandığımda kasıklarımda hafif bir sancı hissettim önemsemedim hani çocuk büyüyor rahimde büyüyor diye düşündüm ama öğlen sancılar artarak devam etti. hemen doktoruma gittim idrar verdim ama test temiz çıktı enfeksiyon yok, eve git dinlen dedi birde magnezyum verdi ama eve döndüğümde her ne kadar yatsamda sancılarım geçmedi ve akşamında birden kanamam başladı hemen acile gittik ama rahim ağzı 3 cm açılmıştı, hiçbir şey yapamadılar ve ben sabaha kadar ara ara sancı çekerek normal doğum yaptım tabi yavrum yaşamadı...sonrasında genetik test istediler ama hiçbir sorun çıkmadı bir sonraki gebeliğimde serklaj yapılacakmış ama ben çektiğim sancılardan dolayı çok korktum şimdi tek düşüncem acaba tekrar gebe kaldığımda yine sancım böyle erken tutar mı? bu durumu yaşayan başka arkadaşlarda varsa ve tekrar gebe kalan lütfen buraya yazsın...kafamdaki soru işaretlerini belki bir nebze giderir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…