Gebeliğini rüyada öğrenenler varmi😊🙏?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
8.758
En iyi cevaplar
1
4.399
173
Merhaba arkadaslar bu konu yerini tercih ettim cünkü cogumuz müjdeli haber bekliyor bende 3 yildir bekliyorum pko filan derken olmiyor iste..

Ama ben kac gündür üst üste rüyalar görüyorum pozitif gebelik testleri sonra rengarenk muhabbet kuşlari vs.. piskolojikde olabilir ama böyle rüya görüp sonra gebe oldgnu ögrenen varmi acaba ? rüya iste gercekte olur hayalde ..ama varsa yazin bana iyi gelcek cok duygusalim bu aralar disaridaki insanlar olmuyo diye nerdeyse oh canima degsin dicek noktaya geldiler...

Canim kimseyi umitlendirmek istemem ama umitsiz yasanmiyo elbet :) ben hamilelik testimi yapmadan yaklasik 10 gun kadar once ruyamda kuşlqr gordum.Ayrica onun bir kac ay oncesinde de hem komsum hem de cok yakin akrabam beni hamile gormustu.O zamanlar hic ciddiye almadim baska biseye alamettir ruyaniz dedim kendimce :))

Annem bizim 3muzde de ruya gormuşdu. Bir akrabamiz da ruyada ona 2 elma 2 armut verildigini gormuştu sonra 2 kizi 2 oğlu oldu. Aslinda ben ruyayla çok şeyi onceden gordum. O yuzden inaniyorum. Hadi ruyada kendini hamile gormek psikolojik ola bilir ama yorumu hamilelik olan çoğu ruya gerçek çika bilir. Yine de fazla kaptirmadan Allah hayirlara vesile etsin demek gerekir

Yaa cok heycanli❤ ins banada nasip olur bende annemi hamile gördüm ikimiz test yaptik ikiside cift cizgiydi cok gördümde ama iste rüya tabi

Öylemi cok güzel insallah hayra ciksin tabiki kaptirmiyorumda ama insan acaba mi diyo üst üste görünce:)

Ya bende gebeliği öğrenmeden önce rüyamda elma ağacının altında oturuyordum elma koparmaya calısıyordum bir de gebeydim. Acaba elma kız mı erkek mi

Ya bende gebeliği öğrenmeden önce rüyamda elma ağacının altında oturuyordum elma koparmaya calısıyordum bir de gebeydim. Acaba elma kız mı erkek mi
Benim bildigim elma sari yada yesilse erkek kirmizi ise kiz diyolar ama rüya tabiki :)

valla canım 6 yıldır benim de olmuyor, 3.tüp bebeğimide düşürdüm hemde rüyamda erkek cocugum oldugunu görmüştüm buda tam oldu derken oda gitti,takılma çevrene fazla bir şey dediklerinde ver cevabını,yoksa tepene çıkarlar Allah önce sağlık versin ,her şey olur çevrende herkesin çok mutlu olduğunumu düşünüyorsun?

Haklisin zor herkesin durumu kendine göre zor dile kolay 6yil banada 3 yil cok uzun geliyor ne bileyim.. izin verirsen özelden bisey demek istiyorum neden öyle üzüldgm icin belki hak verirsin benden büyüksündür büyük ihitmal ablacim 25 yasindaym daha..

Bende rüyamda test yapıyodum silik ikinci çizgi hemen çıkmıştı sonra uyanınca dedim kesin yine çevremden birisi hamile ama içim kıpır kıpır oldu ertesi gün dua edip uyudum hamileysem rüyamda bebek göreyim diye ve rüyama bebek girmişti o gün heyecanla test yaptım ve tam rüyamdaki gibi silik çizgi çıkmıştı şuan 8 haftalık olduk

Masallah canim ins banada nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…