- 20 Mart 2021
- 351
- 175
- 53
- 24
İnşallah şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzMasallah canim ins banada nasip olur :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzMasallah canim ins banada nasip olur :)
Amin ins canim nasipten ötesi yok..❤İnşallah şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Merhaba. Uzun zaman geçmiş ama sormak istedim kızınız mı oldu oğlunuz muKırmızıydı benim elmalar![]()
Bakalımm tutacak mı rüyam :)
Kız mı oldu erkekmiYa bende gebeliği öğrenmeden önce rüyamda elma ağacının altında oturuyordum elma koparmaya calısıyordum bir de gebeydim. Acaba elma kız mı erkek mi![]()
Erkek :)Merhaba. Uzun zaman geçmiş ama sormak istedim kızınız mı oldu oğlunuz mu
Bende ruyamda elmalar gördüm geçen gün bir elimde de bıçak vardı. Hamileyim 6 haftalık. Birtane kızım var, gönlüm bu sefer erkek bebekten yana ama elbette önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versinErkek :)