Gebeliğe Hazırlık Gebeliğini öğrenmeden önce rüya görenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesela belirtileriniz nelerdi benim bat mesela 16sında veya 19 unda yani son bikaç gün şuan sanki bikaç belirtim var gibi ama belki psikolojiktir diye emin olamadım boş yere de umutlanmak istemiyorum
Benimde 16 si ben erken öğrendim bende mide bualntim vardı kasik.agrisi bide bel ağrım çoktu birde sürekli uyuyordum

Mesela belirtileriniz nelerdi benim bat mesela 16sında veya 19 unda yani son bikaç gün şuan sanki bikaç belirtim var gibi ama belki psikolojiktir diye emin olamadım boş yere de umutlanmak istemiyorum
Kaset test yaptım negatife diye umursamadan baktım Bi baktım çift direk kan verdim 67 çıktı pazartesi tekrar vericem artışa göre hareket edecek şüphen varsa test yapabilirsin

Ben yaşadım iki kere rüyam da gördüm biraz bilinç altında vardı ama bu ay hamile olduğumu öğrendim Rabbim gönlünüze göre versin

Evet ben ve annem hamile olduğumu ogrendigimiz günün sabahı rüya görmüştük , hatta durumu bilmeyen bir komşumuz aynı gün rüya görmüştü en çok kadına şaşırmıştık,söylememistik bile .
Bilinç altı değildi benim ki çünkü aynı günde öğrenmek tamamen hissi kablel vuku .
Allah size ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Amin inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Ben rüyalara inanıyorum ama hepsine değil. Rüyamda halamın bebek emzirdigini görmüştüm, uyandım çok geçmedi annem aradı halan hamileymiş dedi. Bir kez dişlerimin kırılması ile ilgili bir rüya gormustum ve araştırdım, 20 Lik diş dedeye ön üst dişler baba ve amcaya yoruluyordu. Ertesi gün dedem vefat etti bir gün sonrada babam ve amcamın başına büyük kötü olaylar geldi. Hamile kalmaya çalışırken de çok rüya gördüm ama en son gördüğüm çıktı. Tüp bebek transferinden bir gün önce annem rüyasında beni görmüş, elinde iki tane ayva varmış biri küçük biri büyük. Önce küçüğü uzatmış sonra vazgeçmiş büyüğü uzatmış bu daha iyi demiş ve ben almışım. Neyse tabi ben bağlantı kuramadım önce fakat transfer günü embriyolog işlem bittikten sonra geldi mükemmel embriyoların vardı fakat biz sana mükemmel olmayan ama iyi kaliteli emriyo trasnfer ettik dedi. Niye dedim mükemmel 7 embriyo dururken iyi olanı transfer ettiniz? Çünkü o diğer 7 embriyo dan da daha büyüktü çap olarak gelişmişti tutunmaya daha garanti elverisliydi dedi. Velhasıl kelam o büyük ayvanin verilmesi ve benim onu almam sonuç olarak 9 hafta 3 günlük olarak benimle

Ben hamile olduğumu henüz aileme söylememiştim, yüzyüze söylemek için.Annem görmüş rüyasında,kardeşime söylemiş.Kardeşim de evli bu arada.Ona mesela sen ya da ablan dememiş,ablan hamile galiba demişRüyada görmek diye bişey var tabi demek ki,hakkınızda hayırlısı.

Maşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah ve gerçekten bazen bazı rüyalar aynı şekilde çıkıyo :)

Evet demekki gerçekten görenler oluyo

Bende rüyamda gördüğüm ay hamile kaldım üstelik annem de aynı zaman içinde gördü rüyasında. Halbuki 10 aydır istiyorduk ama rüya gördüğümüz ay hamilelik haberini aldım ben şahsen rüyalara çok inanırım inşallah sizinki de çıkar
Evet demekki gerçekten görenler oluyo

Ben rüyamda demiyim de ikizlere hamile olduğumu hissediyodum hatta eşimede söylüyodum benle dalga geçiyodu ilk çocuktada aynısını söylüyodun diye. Doktora gittik 4 buçuk haftalıkken doktor tek kese olduğunu söyledi ikizlere hamile değilsin dedi. Bende kabullendim tabi ama yinede hissediyorum o enerji geliyodu bana ve googledan araştırıyodum sürekli, doktor ikiz değil demesine rağmen. 2. Kontrolümde 7 haftalıkken gittiğimde doktor 2 kese var 2 bebek var ve kalpleri atıyor ikiz bebek bekliyosun dedi ultrasonda o kadar şok geçirdim ki gülme krizine girdik eşimle birbirimize bakarak çünkü rüya gibiydi artık ne kadar içten istediysem gerçek olmuş:))

Maşallah ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…