Benimde 16 si ben erken öğrendim bende mide bualntim vardı kasik.agrisi bide bel ağrım çoktu birde sürekli uyuyordumMesela belirtileriniz nelerdi benim bat mesela 16sında veya 19 unda yani son bikaç gün şuan sanki bikaç belirtim var gibi ama belki psikolojiktir diye emin olamadım boş yere de umutlanmak istemiyorum
Aynen bende başkalarını gördüğümde çıkar kendimi gordugumde çıkmıyorTamamen bilinç alti ile alakali bir durum algida secicilik.
Yani rüya gördünüz diye gebe kalacaksiniz diye bi kaide yok.
Ne rüyalar gördüm doğurdum emzirdim sevdim vs. Ama hamile degilim hic kalmadım.
Tek çare beklemek hayırlısı olsun inşallahBenimde 16 si ben erken öğrendim bende mide bualntim vardı kasik.agrisi bide bel ağrım çoktu birde sürekli uyuyordum
Kaset test yaptım negatife diye umursamadan baktım Bi baktım çift direk kan verdim 67 çıktı pazartesi tekrar vericem artışa göre hareket edecek şüphen varsa test yapabilirsinMesela belirtileriniz nelerdi benim bat mesela 16sında veya 19 unda yani son bikaç gün şuan sanki bikaç belirtim var gibi ama belki psikolojiktir diye emin olamadım boş yere de umutlanmak istemiyorum
Kaç aydır istiyorsunuzTek çare beklemek hayırlısı olsun inşallah
3-4 aydırKaç aydır istiyorsunuz
İkinci çizginiz hemen mi çıktı ne kadar sonra çıktıKaset test yaptım negatife diye umursamadan baktım Bi baktım çift direk kan verdim 67 çıktı pazartesi tekrar vericem artışa göre hareket edecek şüphen varsa test yapabilirsin
Ben yaşadım iki kere rüyam da gördüm biraz bilinç altında vardı ama bu ay hamile olduğumu öğrendimMerhaba kızlar.Bebek sahibi olmak istiyoruz ve ben bu gece rüyamda doktora gidiyordum doktor bana oğlun olucak senin diyordu sonuçlar çıktı mı diyordum hayır ama ben hissediyorum biliyorum diyordu daha sonra ultrasona götürüyordu benim böyle bişey yaşayıp daha sonra hamileliğini öğrenen veya bu tarz bişey yaşayan var mı aranızda yazarsanız çok sevinirim :)
Hayırlı olsun inşallah aminnnnBen yaşadım iki kere rüyam da gördüm biraz bilinç altında vardı ama bu ay hamile olduğumu öğrendimRabbim gönlünüze göre versin
3 dkka sonra bu şekilde çıktıİkinci çizginiz hemen mi çıktı ne kadar sonra çıktı
Hmm anladım bende çarşamba günü yapmıştım ilk 5 dakika da baktım tek çizgiydi ama öylece orda duruyordu bikaç saat sonra öyle bi bakayım dedim sanki silik bi ikinci çizgi var gibiydi ama zaten ilk 5 dakikada çıkmadı diye bilemedim3 dkka sonra bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3066026
Evet ben ve annem hamile olduğumu ogrendigimiz günün sabahı rüya görmüştük , hatta durumu bilmeyen bir komşumuz aynı gün rüya görmüştü en çok kadına şaşırmıştık,söylememistik bile .Merhaba kızlar.Bebek sahibi olmak istiyoruz ve ben bu gece rüyamda doktora gidiyordum doktor bana oğlun olucak senin diyordu sonuçlar çıktı mı diyordum hayır ama ben hissediyorum biliyorum diyordu daha sonra ultrasona götürüyordu benim böyle bişey yaşayıp daha sonra hamileliğini öğrenen veya bu tarz bişey yaşayan var mı aranızda yazarsanız çok sevinirim :)
Amin inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaEvet ben ve annem hamile olduğumu ogrendigimiz günün sabahı rüya görmüştük , hatta durumu bilmeyen bir komşumuz aynı gün rüya görmüştü en çok kadına şaşırmıştık,söylememistik bile .
Bilinç altı değildi benim ki çünkü aynı günde öğrenmek tamamen hissi kablel vuku .
Allah size ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Ben hamile olduğumu henüz aileme söylememiştim, yüzyüze söylemek için.Annem görmüş rüyasında,kardeşime söylemiş.Kardeşim de evli bu arada.Ona mesela sen ya da ablan dememiş,ablan hamile galiba demişMerhaba kızlar.Bebek sahibi olmak istiyoruz ve ben bu gece rüyamda doktora gidiyordum doktor bana oğlun olucak senin diyordu sonuçlar çıktı mı diyordum hayır ama ben hissediyorum biliyorum diyordu daha sonra ultrasona götürüyordu benim böyle bişey yaşayıp daha sonra hamileliğini öğrenen veya bu tarz bişey yaşayan var mı aranızda yazarsanız çok sevinirim :)
Maşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah ve gerçekten bazen bazı rüyalar aynı şekilde çıkıyo :)Ben rüyalara inanıyorum ama hepsine değil. Rüyamda halamın bebek emzirdigini görmüştüm, uyandım çok geçmedi annem aradı halan hamileymiş dedi. Bir kez dişlerimin kırılması ile ilgili bir rüya gormustum ve araştırdım, 20 Lik diş dedeye ön üst dişler baba ve amcaya yoruluyordu. Ertesi gün dedem vefat etti bir gün sonrada babam ve amcamın başına büyük kötü olaylar geldi. Hamile kalmaya çalışırken de çok rüya gördüm ama en son gördüğüm çıktı. Tüp bebek transferinden bir gün önce annem rüyasında beni görmüş, elinde iki tane ayva varmış biri küçük biri büyük. Önce küçüğü uzatmış sonra vazgeçmiş büyüğü uzatmış bu daha iyi demiş ve ben almışım. Neyse tabi ben bağlantı kuramadım önce fakat transfer günü embriyolog işlem bittikten sonra geldi mükemmel embriyoların vardı fakat biz sana mükemmel olmayan ama iyi kaliteli emriyo trasnfer ettik dedi. Niye dedim mükemmel 7 embriyo dururken iyi olanı transfer ettiniz? Çünkü o diğer 7 embriyo dan da daha büyüktü çap olarak gelişmişti tutunmaya daha garanti elverisliydi dedi. Velhasıl kelam o büyük ayvanin verilmesi ve benim onu almam sonuç olarak 9 hafta 3 günlük olarak benimle
Ben hamile olduğumu henüz aileme söylememiştim, yüzyüze söylemek için.Annem görmüş rüyasında,kardeşime söylemiş.Kardeşim de evli bu arada.Ona mesela sen ya da ablan dememiş,ablan hamile galiba demişRüyada görmek diye bişey var tabi demek ki,hakkınızda hayırlısı.
Evet demekki gerçekten görenler oluyoBen hamile olduğumu henüz aileme söylememiştim, yüzyüze söylemek için.Annem görmüş rüyasında,kardeşime söylemiş.Kardeşim de evli bu arada.Ona mesela sen ya da ablan dememiş,ablan hamile galiba demişRüyada görmek diye bişey var tabi demek ki,hakkınızda hayırlısı.
Evet demekki gerçekten görenler oluyo
Maşallah ne güzellBen rüyamda demiyim de ikizlere hamile olduğumu hissediyodum hatta eşimede söylüyodum benle dalga geçiyodu ilk çocuktada aynısını söylüyodun diye. Doktora gittik 4 buçuk haftalıkken doktor tek kese olduğunu söyledi ikizlere hamile değilsin dedi. Bende kabullendim tabi ama yinede hissediyorum o enerji geliyodu bana ve googledan araştırıyodum sürekli, doktor ikiz değil demesine rağmen. 2. Kontrolümde 7 haftalıkken gittiğimde doktor 2 kese var 2 bebek var ve kalpleri atıyor ikiz bebek bekliyosun dedi ultrasonda o kadar şok geçirdim ki gülme krizine girdik eşimle birbirimize bakarak çünkü rüya gibiydi artık ne kadar içten istediysem gerçek olmuş:))