- 12 Kasım 2021
- 293
- 104
- 27
- Konu Sahibi superisii25
Sizce gebelik var mı ikinci çizgi çok soluk gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence var mı bende de?Ben cuma günü öğremdim daha 2 haftalıkmış adetime daha vardı benimde 15 aralıkta olmultum ama hep 3 4 gün geçer yani 18 olacaktım.
Silik çizgi çıktı idrarda sonra beta kan testi verdim 87.2 çıktı tabi daha birşey yok kese flan bakalım ilerlerse oda. Eğer varsa çıkıyor direk
Silik çıkmoş ama. İstersen bir kaç güne tekrarla. Şuan var gibi duruyorSence var mı bende de?
Bir gün elbet olacak ümidini kesme. Ve kendine dert etme.nezaman akışına bırakıyorsun ozaman oluyor inan bunaNe güzel ya sonuç çok güzel ben bazen durup durup çok ümitsizleniyorum sanki hiç hamile kalamazmışım gibi hissediyorum kendi kendime stres oluşturuyorum hep
Bu da ikinci test bunda da silik çizgi çıktı. Her iki test de 6-7 dk sonra sonuç verdiSilik çıkmoş ama. İstersen bir kaç güne tekrarla. Şuan var gibi duruyor
Ozaman sen hemen kan verBu da ikinci test bunda da silik çizgi çıktı. Her iki test de 6-7 dk sonra sonuç verdi
Catlatma iğnesi vs kullanmadiysaniz onlar bi müddet pozitif gösteriyor çünkü, bu teste göre var. Aynı testle öğrendim bende cok cok silikti değerim 12 çıktıMerhabalar, adetime daha 7 gün var ama ultra erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif görünüyor. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Eşime söylemeyi çok istiyorum ama yanlışsa o bari üzülmesin tüp bebek için tarih almıştık Allahım inşallah doğrudur Sizce yarın kan testi yaptırsam olur mu kızlar? Eki Görüntüle 2995694
Yok hiç bişey kullanmadım sadece kilo vermeye çalışıyordum, insülin direnci çok önemli demişlerdi. Pazartesiye kadar bekleyip bi kan testi yaptırmaya karar verdim, inşallah olmuşturCatlatma iğnesi vs kullanmadiysaniz onlar bi müddet pozitif gösteriyor çünkü, bu teste göre var. Aynı testle öğrendim bende cok cok silikti değerim 12 çıktı
Sizin baya belirgin çıkmış, yumurtlamaniz erken oldu sanırım
Olmuş olmuş çok belli insallah güzel haberler alırsınızYok hiç bişey kullanmadım sadece kilo vermeye çalışıyordum, insülin direnci çok önemli demişlerdi. Pazartesiye kadar bekleyip bi kan testi yaptırmaya karar verdim, inşallah olmuştur
Amin inşallahOlmuş olmuş çok belli insallah güzel haberler alırsınız
keşke hamilesindir diyebilsem ama bu predictor early testinde ben daha önce 2 defa pozitif görüp koşa koşa hastaheneye gidip kan tahlili yapmıştım ve sonuç negatifti . şuan adetime 1 gün var 3 gün önce aynı testi yine yaptım yine pozitif çıktı . kimseye söyleyemedim artık umutlanamıyorum da ama bu testler hatalı benceMerhabalar, adetime daha 7 gün var ama ultra erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif görünüyor. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Eşime söylemeyi çok istiyorum ama yanlışsa o bari üzülmesin tüp bebek için tarih almıştık Allahım inşallah doğrudur Sizce yarın kan testi yaptırsam olur mu kızlar? Eki Görüntüle 2995694
Canım naptın kan testi verdin mi? Ben kırmızları gördüm, inşallah sen bebeğine kavuşuyorsundur <3Bu da ikinci test bunda da silik çizgi çıktı. Her iki test de 6-7 dk sonra sonuç verdi
Evet benim testte bu marka. Yaın sabahtan kan tahlili yaptıracağım, insan güvenemiyor hiç bişeye. Benim her ay tek çizgi olur, bu ay çift çizgi görünce ister istemez heyecanlandım ama hadi hayırlısı. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.keşke hamilesindir diyebilsem ama bu predictor early testinde ben daha önce 2 defa pozitif görüp koşa koşa hastaheneye gidip kan tahlili yapmıştım ve sonuç negatifti . şuan adetime 1 gün var 3 gün önce aynı testi yine yaptım yine pozitif çıktı . kimseye söyleyemedim artık umutlanamıyorum da ama bu testler hatalı bence
Hayırlı olsun kan verin benceMerhabalar, adetime daha 7 gün var ama ultra erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif görünüyor. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Eşime söylemeyi çok istiyorum ama yanlışsa o bari üzülmesin tüp bebek için tarih almıştık Allahım inşallah doğrudur Sizce yarın kan testi yaptırsam olur mu kızlar? Eki Görüntüle 2995694
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzEvet benim testte bu marka. Yaın sabahtan kan tahlili yaptıracağım, insan güvenemiyor hiç bişeye. Benim her ay tek çizgi olur, bu ay çift çizgi görünce ister istemez heyecanlandım ama hadi hayırlısı. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.
Canım naptın kan testi verdin mi? Ben kırmızları gördüm, inşallah sen bebeğine kavuşuyorsundur <3
Canım naptın kan testi verdin mi? Ben kırmızları gördüm, inşallah
Maşallah kaç çıktı canımBende kan tahlili yaptırdım bugün pozitif çıktı. Allah tamamına erdirir inşallah