- Konu Sahibi gulsah1985
Adetime 5 gun kaldı ama goguslerimde morarmis gibi bir agri var.kasiklarimda agri var bu sabah belimde agridi biraz normalde istahsiz biriyimdir son gunlerde cok yiyorum sizce hamilemiyim ne zaman test yapmaliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2.5 yıllık evliyim 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. 10 kasım 2013 de regl oldum.Henüz gecikme yaşamadım ama internetten yumurtlama ve ovulasyon hesapları yaparak tekrar hamile kalmak istedim çok fazla belirtim var kafam karışık acabamı diorum ama sizden yardım istiyorum.Baş dönmesi ve çok hafif mide bulantılarım var karnım şiş ve iki kat oldu karnımda sanki havai fişekler patlıyo o kadar gürültülüki sormayın kasık ağrılarım çok fazla öyleki kalçam bile ağırıyo göğüslerim dolgunlaştı ve normalde benim meme ucum yoktu şimdi meme uçlarım cıktı çevresi koyulaştı ve mavi damarlar çıktı bunun yanında çok uyuyorum çok çabuk acıkıyorum beyaz katı akıntım var belimde çok ağrıyo yüzümde sivilceler oluştu ve adetime 7-8 gün kala eşimin zoruyla beta hcg yaptırdım negatif çıktı sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi mi bende 1.5 yıllık çabamın sonunda anne olabilecek miyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın allah herkezi o heycanı yaşatsın inş.Acil yardım bekliyorum arkadaşlar.
selam kızlar 30 35 günde adet olurum bugun adetımın 38. günü yumurta akı kıvamında akıntım var kasık bel agrım var hamilelik belirtisi mi?
mrb arkadaşlar bu topikde yeniyim benim sizlere sormak istediğim şey iki buçuk yıldır evliyim ve bebek için denemediğim burada yine diğer topiklerde söylenen kürler doktor tedavileri miyom ameliyatı hgs hormon bilmem ne tahlilleri neyse uzatmıym enson doktorum klomen verdi ve ben adet olmayı bekliyordum klomeni kullanmak için derken ben bu ay klomeni daha kullanamadan adetim bu gün 4. günüm gecikti bulantı göğüslerde şişme iştah arması gibi gb şeyler bende yok hatta göğüslerimde hiçbir belirtide yok sadece sol kasığıma ağrılar giriyo belim ağrıyo bugün başladı test yapmayada korkuyorum çünkü hep bu günü bekledim bir bebek tek çizgi çıkacak diye çok korkuyorum ilk defa adet geçikmesi yaşıyorum ne olur bilgileriniz benimle paylaşırsanız sevinirim
Ayni yasta ve ayni durumdayiz.merak ettim sizi ne yaptiniz bir gelisme varmi banada akil vrrin ben nne yapayim.[cvbını şimdi okudum hayırlısı merak ettim ne oldu pozitfmi test yaptınmı bende 3 gün gecikmeli adet oldum doktora gittim klomen verdi kullandıktan sonra gittim ytumurtalarıma baktı en büyüğü 9 mm olmuş ve ovitrelle yap ertesi gün dedi ve bekliyorum ama 9 mm yumurta çatlarmı anlamadım kafam karıştı ovitrelle için yumurtanın 18 mm olması gerekiyormuş sanırım doktoru değiştircem çok sinirliyim artık dayanacak gücüm ve takatim kalmadı 33 yaşındayım ve yaş ilerledikçe risk
canım meraba ben uzun zamandır girmiyordum nete şimdi gördüm yazını ne yaptım önce doktorumu değitirdim daha sonra halit fırat erden var ist ona muayene oldum ve önceki doktorumun yaptığı açık ameliyat (miyom) sayesinde sağ tarafımda 2 taneden fazla yumurtamın oluşmadığını hasar bırakmış olduğunu ve beni boşu boşuna oyaladığını öğrendim sigarada kullandığım için hemen tüp yapılmalı ister burda ister başka bir merkezde ama vakit kaybetme yaş ilerliyo dedi ilerdedikçe rezerv azalır dedi kalitesiz benim yumurtalarım sorunum o hsg yapıldı temiz yapılmadı ise sen de yaptır bence sözün kısası 2 ay önce tüp yapıldı 7 yumurta toplandı 2 emriyo tranfer edildi fakat 2 gün önce negatifi gördüm 2 gündür ne dermanım ne gözümde yaş kaldı eşim de benim gibi perişan oldu onun gözünden akan yaşlar dünyamı kararttı dilerim rabbim den isteyen herkeze versin inşallah aratmasın hayırlısyla sözün kısası olmuyor ise sebeb belirtsinler bekleme tüp yaptır belki seninki tutarAyni yasta ve ayni durumdayiz.merak ettim sizi ne yaptiniz bir gelisme varmi banada akil vrrin ben nne yapayim.
Ayy beni aglatmayin ya.kiyamam sizee.Allah o gozyaslarinizi dindirsin canim benim.bende yumurta takibindeyim bilmiyorum ne olacak.canım meraba ben uzun zamandır girmiyordum nete şimdi gördüm yazını ne yaptım önce doktorumu değitirdim daha sonra halit fırat erden var ist ona muayene oldum ve önceki doktorumun yaptığı açık ameliyat (miyom) sayesinde sağ tarafımda 2 taneden fazla yumurtamın oluşmadığını hasar bırakmış olduğunu ve beni boşu boşuna oyaladığını öğrendim sigarada kullandığım için hemen tüp yapılmalı ister burda ister başka bir merkezde ama vakit kaybetme yaş ilerliyo dedi ilerdedikçe rezerv azalır dedi kalitesiz benim yumurtalarım sorunum o hsg yapıldı temiz yapılmadı ise sen de yaptır bence sözün kısası 2 ay önce tüp yapıldı 7 yumurta toplandı 2 emriyo tranfer edildi fakat 2 gün önce negatifi gördüm 2 gündür ne dermanım ne gözümde yaş kaldı eşim de benim gibi perişan oldu onun gözünden akan yaşlar dünyamı kararttı dilerim rabbim den isteyen herkeze versin inşallah aratmasın hayırlısyla sözün kısası olmuyor ise sebeb belirtsinler bekleme tüp yaptır belki seninki tutar