- Konu Sahibi gulsah1985
-
kızlar yaa reglime 11 gun var hamıle olma ıhtımalını nasıl anlarız ? Ne bılım bır kac degısıklık var acaba hamılemıyım dıyorum. Belım tutuldu ılac ıcıcem ıcemıyorum ya gebelık varsa dıye? Onceden anlama yolu yokmu bunun ?
kızlar bugün öğrendim hamile olduğumu dün idrar testinde çıkmıştı 2.çizgi ama çokta net değildi ilkçizgi kadar..bugünde kanda öğrendim kanda değerim 110 çıktı adet tarihimde 3 temmuzdu yani dün..belirtilerimi yazayım size..3 haziranda adet oldum en son adetten 10 gün sonra akıntılarım başladı sanki hemen gene adet olacakmışım gibi bel ağrım ve akıntım oldu sonrasındadad hemen göğüslerimde acıma ve ağrı oluştı göğüs uçlarımda bilhassa..ve dokunamıyordum göğüslerime bende bunlar oldu..umarım sizlerde en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin mevlam meğer ne kadar güzel ne kadar tarifsizmiş
çok sevindim canım hayırlısı olur inşallah, ben de bugün koyu lekeler görmeye başladım adet oluyorum sanırım ,adetten sonra çalışmalara devam kısmet olur inş hamile kalmak
ablalarım bana yardım etmenizi istiyorum sizden ... henuz 18 yasndaım we cok korkuyorum hamıle kalmaktan. erkek arkadasımla arkadan ılıskıye gırdıkk.. bozuk degılım .. ama erkek arkadsımla yaparken o benım ıcıme bosaldı. we penısı cıkardıgı zaman onun spermlerı benım seyıme bulastımı ,gıttımı ..eger gıttıyse hamıle kalma rıskım warmı ? kızlık zarım bozuk degıl ama yınede korkuorum.. belım agrıor , goguslerımde hc agrı yok . aybasıma 1 hfta war daha ama yınede korkuyorum. basım da dönuor gıbı oluor ara sıra. acaba psıkoljk mı yksa rısk warmı ? bana llutfen yardm edın :çok üzgünüm:
arkadaşlar ben vücudumla ilgili değişiklikler yaşıyorum. yazdıklarınızı da okudum çok benzer şeyler var.
öncelikle şöyle söyleyeyim. doğum kontrol hapını bırakıp folik asite başladım 10 gün önce(regl olali 17 gün oluyor, ilk gününden itibaren). ve 6-7 gündür de ara ara baş ağrısı, akıntı, bel ağrısı, kasık ağrısı ve göğüslerimde inceden inceden sızıntılar oldu. en önemlisi de sürekli midem bulanıyor. adetime daha 11-12 gün var. bu kadar erken hiç başlamazdı bu belirtiler. hiç bu kadar akıntı geldiğini de hatırlamıyorum. bel ağrısı da bu kadar sürmezdi.
yardım ne olur. hakikaten bu kadar şüpheye düşmezdim bu kadar çok belirti olmasaydı ama midem özellikle çok bulanıyor. ya bu kadar erken başlar mı bunlar ya? ya bi de arkadaş yazmış gözlerimde çok akıntı oluyor diye benim de gözlerim sabahları çok akıyor. anlam veremiyorum. burnum akmıyor. grip değilim.
anlamış değilim kıslarrr. yardımcı olursanız çok sevinirim. buna çok ihtiyacım vaaaaar.
:44:
benim gecen cumartesi adet olmam gerekiyordu ama olmadim.. testlerim positiv ama doktor randevum yarin.. büyük ihtimal hamileyim.. ama doktordan onayimi almadim daha
ben belirtilerim söyle basladi: adet tarihime 3 gün kala kasiklarimda sizlama gibi agrilar oldu.. adet olacakmisim gibi degildi ama.. normalde cok adet sancisi cekerim ama bu farkliydi.. batma, sizlama gibi ara ara geliyor geciyordu..
testimi yaptim cift cizgiyi gördüm.. suanki belirtiler cok karnim agriyor.. kasilmalar oluyor karnimda.. mide bulantisi falan yok.. gögüslerimde hafif hassasiyet var..
bide alt bölgem mesela sabah kalktigimda terlemis gibi oluyor.. bunu biryerde daha okumustum.. kan dolasimi farklilastigi icin olabiliyormus.. bide cok üsüyorum
benimde kasıklarım adet olucakmışım gibi agrıyordu gögüslerim şişti ve mavi damarlar çıktı
akşamları çok üşüyordum ve hemen uykum gelip uyuyup kalıyordum
şon zamanlarda belim agrımaya başladı
şimdide 6 haftalık hamileyim darısı herkezin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?