- 19 Ekim 2020
- 227
- 88
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
Merhabalar
4 haftalık gebeyim. Sarı akıntım var. Hatta hamile kalmadan önce de vardı. Hamilelikte Sarı akıntı yaşamış olanlar oldu mu aranızda kızlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde regl iki gün geçti testim pozitifti benimde şuan hafif sarı akıntım oluyor ara ara doktorada gitmedim daha ama internette normal olduğu yazıyorduMerhabalar4 haftalık gebeyim. Sarı akıntım var. Hatta hamile kalmadan önce de vardı. Hamilelikte Sarı akıntı yaşamış olanlar oldu mu aranızda kızlar?
Merhaba öncelikle hayırlı olmasını diliyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğinibende mayısta doğum yaptım doğum sonrasına kadar sarı lekelenme oldu daha önceki gebeliğim de kanamamda oldu ama sorun olmadı sıkıntı yapma kafana takma normal yani Dr bana korkmamak gerektiğini söylemişti
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınızBenimde regl iki gün geçti testim pozitifti benimde şuan hafif sarı akıntım oluyor ara ara doktorada gitmedim daha ama internette normal olduğu yazıyordu![]()
Merhaba canım . Benim adetime 1 hafta var . Hayatımda sarı akıntım olmamıştı hic 3 gündür var bugun bazen koyu beyaz bazen sarı oluyor . Kasıklarda batma var göğüs hassasiyetim yok. Senin adetine kaç gün kala başladı sarı akıntı ve başka belirtilerin varmıydıMerhabalar4 haftalık gebeyim. Sarı akıntım var. Hatta hamile kalmadan önce de vardı. Hamilelikte Sarı akıntı yaşamış olanlar oldu mu aranızda kızlar?
Bayadır sarı akıntım vardı canım. Bi de sıcak basması çok olduMerhaba canım . Benim adetime 1 hafta var . Hayatımda sarı akıntım olmamıştı hic 3 gündür var bugun bazen koyu beyaz bazen sarı oluyor . Kasıklarda batma var göğüs hassasiyetim yok. Senin adetine kaç gün kala başladı sarı akıntı ve başka belirtilerin varmıydı
Senim bata kaç gün var. Ben beş gün kala öğrenmiştimMerhaba canım . Benim adetime 1 hafta var . Hayatımda sarı akıntım olmamıştı hic 3 gündür var bugun bazen koyu beyaz bazen sarı oluyor . Kasıklarda batma var göğüs hassasiyetim yok. Senin adetine kaç gün kala başladı sarı akıntı ve başka belirtilerin varmıydı
Adetime 1 hafta var. Akıntım 3 gündür var . Senin ne zaman başladı akıntılar sarı olarakSenim bata kaç gün var. Ben beş gün kala öğrenmiştim
Dediğim gibi bayadır vardı o yüzden net bi akıntı zamanı söyleyemiyorum. Hiç hatirlamiyorumAdetime 1 hafta var. Akıntım 3 gündür var . Senin ne zaman başladı akıntılar sarı olarak
Demek ki normal bir şey bu. Doktorunuza sordunuz mu6+5 iz, benimde sarı akıntım var
sormadım ama normal yani bu tür akıntılarDemek ki normal bir şey bu. Doktorunuza sordunuz mu
Tamam çok teşekkür ederimsormadım ama normal yani bu tür akıntılar
Merhaba aynı durumu şuan bende yaşıyorum sizin ne oldu sonuç ne durumdasınız?Adetime 1 hafta var. Akıntım 3 gündür var . Senin ne zaman başladı akıntılar sarı olarak
Merhaba sarı akıntı devam etti mi? Herhangi bir test verdiniz mi. Doktor istersen ordan akıntı alıp bakarım dedi ama gerek var mı bilmiyorum o da düşün biraz dedi6+5 iz, benimde sarı akıntım var
Şuan 8 haftalığım hala ara ara oluyor, bebeğimin kalp atışını duyduk bir sıkıntı yok , eğer koku falan yoksa normal karşılanır akıntı. Ben test vermedim rahim büyüdüğü için bu tür akıntılar normalmiş. Lekelenme olmadığı sürece endişelenmeyin. Akıntınızda koku varsa veya farklı bir yapı mantar veya enfeksiyondan şüphelenilir ama genelde normal yaniMerhaba sarı akıntı devam etti mi? Herhangi bir test verdiniz mi. Doktor istersen ordan akıntı alıp bakarım dedi ama gerek var mı bilmiyorum o da düşün biraz dedi
Tmm. Aynen benim de ara ara oluyor. Hiç o işlere girmeyeyim akıntı örneği vermeye çekiniyorum doktorum erkek. Koku da yok. Sıkıntı olmaz inşAllah tesekkur ederim bilgilendirme içinŞuan 8 haftalığım hala ara ara oluyor, bebeğimin kalp atışını duyduk bir sıkıntı yok , eğer koku falan yoksa normal karşılanır akıntı. Ben test vermedim rahim büyüdüğü için bu tür akıntılar normalmiş. Lekelenme olmadığı sürece endişelenmeyin. Akıntınızda koku varsa veya farklı bir yapı mantar veya enfeksiyondan şüphelenilir ama genelde normal yani
Malesef ben adet oldum . Sarı akıntı sanırım enfeksiyondandi. Hayatımda ilk defa yaşamıştımMerhaba aynı durumu şuan bende yaşıyorum sizin ne oldu sonuç ne durumdasınız?