How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeligin ilk haftalarinda sanci

cellinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
168
101
103
31
Kizlar tam adet gunumde gebe oldugumu ogrendim ve surekli adet oluyormusum gibi sancim var benim adetlerim cok sancili gecer ve bir kacgundur oyleyim beni cok rahatsiz ediyor artik sancilar adet sancisiyla ayni sekilde cok olmasi normal mi

Kizlar tam adet gunumde gebe oldugumu ogrendim ve surekli adet oluyormusum gibi sancim var benim adetlerim cok sancili gecer ve bir kacgundur oyleyim beni cok rahatsiz ediyor artik sancilar adet sancisiyla ayni sekilde cok olmasi normal mi
Normal canım ama muayne olurken doktoruna durumu bildir bi cok kadın hamileliğinin 3 4 ayı adet dönemlerinde regl sancısı yaşarlar içini ferah tut

Aynı durumu yaşıyorum seninle adet günümde öğrendim ben de karnım sanıyor perşembe doktor randevum var bakalım

Cok normal vucudun alismaya calisiyor .Tadini cikar .

Bende 5 haftalık hamileyim canım daha testte pozitif çizgi görmeden kasiklarim agriliydi halende ağrı oluyor sık sık

Back