• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında kanama ne anlama geliyor

Gerekyok123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
3
3
1
28
Merhaba geçtiğimiz günlerde kan testi yaptırarak 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim yarın tekrar kontrol için doktora gideceğim fakat bugün sabahtan itibaren kanamam geldi karnım çok ağrıyor normal reglimden daha çok ağrım oldu. Bunu daha önce yaşayan oldu mu?

Merhaba geçtiğimiz günlerde kan testi yaptırarak 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim yarın tekrar kontrol için doktora gideceğim fakat bugün sabahtan itibaren kanamam geldi karnım çok ağrıyor normal reglimden daha çok ağrım oldu. Bunu daha önce yaşayan oldu mu?
Yani bir doktora gidin bence😳

Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz. Doktora gidip netlestirin. Ya da tekrar bir kan testi verin, değerinize göre yorum yaparlar.

Yerleşme kanaması desem çok Kan diyorsun düşük olabilir Allah korusun

Back