- 24 Mart 2016
- 37
- 5
-
- Konu Sahibi gidelimburalardan
Canım sen bugun direk doktora gitsene bi hcg baktır tekrardan önlem amaclı en azından doktoruna gidene kadar içini tahat tutarsın bende kimyasal gebelik yasadım 9 ay önce ama daha hamile kalmadımKimsenin bi fikri yok mu arkadaslar..
çalıştığım için sürekli izin alıp doktora gidemiyorum ama içim içimide yiyorCanım sen bugun direk doktora gitsene bi hcg baktır tekrardan önlem amaclı en azından doktoruna gidene kadar içini tahat tutarsın bende kimyasal gebelik yasadım 9 ay önce ama daha hamile kalmadım
amin insallah canımAmin canim insallah hic bir sktn olmaz eabbim sifa versin. Saglikli hamilelik basip etsin insallah
burası kücük bi sehir oldugu icin acilde kadın doğumcu durmuyorAcilde hcg baktirabilir kontrol ettirebilirsin bildigim kadariyla aciller ultrason ve degerlerw bakiyor. Yani bugun iş cikisi gidebilirsiniz. Hayirli olsn bu arada
bulundugum sehirde sadece devlet hastanesi var ne ozel muayenane neden hastane yok bu konu zaten ayrı canmı sıkıyorBahsederseniz durumunuzdan eger yaparlar eminim ki..
Allahin izniyle birsey olmaz...
Inşalllahhh...
Ozel hastanelerin acilinde de mi bakmiyorlar ???
benim cok buyuk bir sancım yok arada karnım agrıyor evet ama abartılacak bisey mi bilmiyorum aynı durumdayız sanırm gittiniz mi doktora ne dedi doktorbende şuan 5. haftamdayım dün ve bugün çok az geldi kahverengi leke ama gitmedimartış olsaydı gidecektim ama az geldi. Önce bi düşük yaptım o da böyle başlamıştı ama artarak devam etti ve kırmızı kana döndü. sonrası malum. Ama her zaman korkulacak bişey olmayabiliyormuş. Birde benim cok sancım var sizdede var mı?
Başka gelmedi cok şükür o yüzden gitmedim birazcık doktor fobim oldu sanırımbenim cok buyuk bir sancım yok arada karnım agrıyor evet ama abartılacak bisey mi bilmiyorum aynı durumdayız sanırm gittiniz mi doktora ne dedi doktor
kırmızı olmadı henuz insallahda olmaz benimki de bi sonlansa keske...Başka gelmedi cok şükür o yüzden gitmedim birazcık doktor fobim oldu sanırımeğer kırmızı gibi gelirse gitmek gerekiyormuş bide bıçak saplanır gibi olursa aklınızda bulunsun
bulundugum sehirde sadece devlet hastanesi var ne ozel muayenane neden hastane yok bu konu zaten ayrı canmı sıkıyor
aynı devam bi değişiklik yok maalesefÇok ilginç... ne yaptiniz peki durumnuz ne ?
Benim de ilk haftalar 2-3 damla kahverengi lekem oldu. Kan uyşmazlığı olduğu için dr kanaman olursa vakit kaybetmeden gel demişti gittim uyuşmazlık iğnesi ve progestan verdi 3 ayın sonuna kadar gece yatmadan önce vajinal olarak kullandım çok şükür bir daha lekelenmem olmadı. İnşallah sizde de bir sıkıntı yoktur sağlıkla sıhatle kucağınıza alırsınız.aynı devam bi değişiklik yok maalesef
bizde kan uyuşmazlığı yok sanırım ikimizde poztifi kan grubuna sahibizBenim de ilk haftalar 2-3 damla kahverengi lekem oldu. Kan uyşmazlığı olduğu için dr kanaman olursa vakit kaybetmeden gel demişti gittim uyuşmazlık iğnesi ve progestan verdi 3 ayın sonuna kadar gece yatmadan önce vajinal olarak kullandım çok şükür bir daha lekelenmem olmadı. İnşallah sizde de bir sıkıntı yoktur sağlıkla sıhatle kucağınıza alırsınız.