Gebeliğin ilk haftalarında kahverengi lekeler bi bakar mısınız?

gidelimburalardan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
37
5
Merhaba hanımlar,
Ben bi kere kimyasal gebelik geçirdim değerlerim artarken azalmaya basladı ve sonlandı. Simdi tekrar hamileyim adet gecikmesinin sekizinci gunu kahverengi lekelenmem basladı idrar testi pozitif ve değerim 760. bir hafta sonra kontrole gidecegim.
Simdi sizlere sormak istiyorum bu durumları yasayıp saglıkla kucagına alanlar var mı evlatlarını lutfen yasadıklarınızı paylasır mısınız?

Canım sen bugun direk doktora gitsene bi hcg baktır tekrardan önlem amaclı en azından doktoruna gidene kadar içini tahat tutarsın bende kimyasal gebelik yasadım 9 ay önce ama daha hamile kalmadım
çalıştığım için sürekli izin alıp doktora gidemiyorum ama içim içimide yiyor :KK43:

Canim doktora git muhakkak. Vazen dusuk tehlikesi olabiliyor bazen oyle gelebiliyor. Insallah onemli bisey degildir icini ferah tut bebisin saglikli sihatli olur insallah. Bazi hamilelikler kanamali lekeli geciyor saglikla dunyaya geliyor. Rabbim sifa versin insallah

Benim bir önce ki kimyasal gebelik olduğu için aynı şeylerin yaşanmasından çok korkuyorum. Allah nasip ederse 9 ay boyunca kanama bile olsa sağlıklı doğar biliyorum umarım bir sorun olmaz Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Acilde hcg baktirabilir kontrol ettirebilirsin bildigim kadariyla aciller ultrason ve degerlerw bakiyor. Yani bugun iş cikisi gidebilirsiniz. Hayirli olsn bu arada

Amin canim insallah hic bir sktn olmaz eabbim sifa versin. Saglikli hamilelik basip etsin insallah
amin insallah canım
Acilde hcg baktirabilir kontrol ettirebilirsin bildigim kadariyla aciller ultrason ve degerlerw bakiyor. Yani bugun iş cikisi gidebilirsiniz. Hayirli olsn bu arada
burası kücük bi sehir oldugu icin acilde kadın doğumcu durmuyor :KK43: ama dediginiz gibi kan testi yapabilirler sanırım

Bahsederseniz durumunuzdan eger yaparlar eminim ki..
Allahin izniyle birsey olmaz...
Inşalllahhh...

Ozel hastanelerin acilinde de mi bakmiyorlar ???

bende şuan 5. haftamdayım dün ve bugün çok az geldi kahverengi leke ama gitmedim :KK43: artış olsaydı gidecektim ama az geldi. Önce bi düşük yaptım o da böyle başlamıştı ama artarak devam etti ve kırmızı kana döndü. sonrası malum. Ama her zaman korkulacak bişey olmayabiliyormuş. Birde benim cok sancım var sizdede var mı?

bende şuan 5. haftamdayım dün ve bugün çok az geldi kahverengi leke ama gitmedim :KK43: artış olsaydı gidecektim ama az geldi. Önce bi düşük yaptım o da böyle başlamıştı ama artarak devam etti ve kırmızı kana döndü. sonrası malum. Ama her zaman korkulacak bişey olmayabiliyormuş. Birde benim cok sancım var sizdede var mı?
benim cok buyuk bir sancım yok arada karnım agrıyor evet ama abartılacak bisey mi bilmiyorum aynı durumdayız sanırm gittiniz mi doktora ne dedi doktor

benim cok buyuk bir sancım yok arada karnım agrıyor evet ama abartılacak bisey mi bilmiyorum aynı durumdayız sanırm gittiniz mi doktora ne dedi doktor
Başka gelmedi cok şükür o yüzden gitmedim birazcık doktor fobim oldu sanırım :KK43: eğer kırmızı gibi gelirse gitmek gerekiyormuş bide bıçak saplanır gibi olursa aklınızda bulunsun

aynı devam bi değişiklik yok maalesef
Benim de ilk haftalar 2-3 damla kahverengi lekem oldu. Kan uyşmazlığı olduğu için dr kanaman olursa vakit kaybetmeden gel demişti gittim uyuşmazlık iğnesi ve progestan verdi 3 ayın sonuna kadar gece yatmadan önce vajinal olarak kullandım çok şükür bir daha lekelenmem olmadı. İnşallah sizde de bir sıkıntı yoktur sağlıkla sıhatle kucağınıza alırsınız.

Benim de ilk haftalar 2-3 damla kahverengi lekem oldu. Kan uyşmazlığı olduğu için dr kanaman olursa vakit kaybetmeden gel demişti gittim uyuşmazlık iğnesi ve progestan verdi 3 ayın sonuna kadar gece yatmadan önce vajinal olarak kullandım çok şükür bir daha lekelenmem olmadı. İnşallah sizde de bir sıkıntı yoktur sağlıkla sıhatle kucağınıza alırsınız.
bizde kan uyuşmazlığı yok sanırım ikimizde poztifi kan grubuna sahibiz

Bende 2 ay önce düşük yaptım bu şekilde önce kahve lekeyle başladı sonra kana döndü. ama bi çok kişininde kahve lekesi olup sapasağlim doğuruyorlar. Çok telaş yapmadan bi doktora görünün mutlaka birşey olmaz Allahın izni ile :)

X