• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin İlk Haftalarında Gaz Sancı Yaşanması Normal Mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sizden biri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
219
226
18
Kızlar merhaba. Hamileliğin ilk haftalarında karın ağrıtacak kadar gaz sancısı yaşanması normal mi? Günde 500 kere gazım geliyor 🙄🙁 karnımda sancı yaratıyor

Çok normal, ilk haftalarda başladı benim de hala olabiliyor ara ara

Karnım yırtılıyor sanki gaz sancısından 🙁🙁 3+5 iz daha

Şuan hormonların değişmeye ve yükselmeye başlıyor bağırsaklar da etkileniyor bu yüzden. İlk aylarda gaz şişkinliğinden göbeğinin büyüdüğünü bile sanabiliyor insan. Gaz yapmayan yiyecekler yemeye çalış, az az porsiyonlar tüket, bol bol su iç ki kabızlık olmasın

Şuan hormonların değişmeye ve yükselmeye başlıyor bağırsaklar da etkileniyor bu yüzden. İlk aylarda gaz şişkinliğinden göbeğininbüyüdüğünü bile sanbiliyor insan. Gaz yapmayan yiyecekler yemeye çalış, az az porsiyonlar tüket, bol bol su iç ki kabızlık olmasın
☺ çok teşekkür ederim. Gaz yapmayan ne örerirsiniz acaba

☺ çok teşekkür ederim. Gaz yapmayan ne örerirsiniz acaba

Lifli gıdalar ve meyveler iyi gelir, benim mide bulantım olduğu için herşeyi yiyemiyordum, ekşi meyveler simit ekmek kraker peynir gibi şeyler tükettim. Normalde gaz yapan bulgur fasulye nohut gibi yemekler hamilelikte daha çok gaz yapıyor. Biraz deneme yanılma yoluyla çözebilirsin seni neyin rahatsız ettiğini. Zaten birkaç hafta sonra mide bulantısı başlarsa gaz yapan şeyleri canın çekmeyecek bile :)

Kızlar merhaba. Hamileliğin ilk haftalarında karın ağrıtacak kadar gaz sancısı yaşanması normal mi? Günde 500 kere gazım geliyor 🙄🙁 karnımda sancı yaratıyor
Çok normal davul gibi oluyordum ben hafif beslen canım agır şeyler yeme rahatlarsın günde bir şişe de maden suyu tüket hem faydalı hemde rahatlatır seni

Lifli gıdalar ve meyveler iyi gelir, benim mide bulantım olduğu için herşeyi yiyemiyordum, ekşi meyveler simit ekmek kraker peynir gibi şeyler tükettim. Normalde gaz yapan bulgur fasulye nohut gibi yemekler hamilelikte daha çok gaz yapıyor. Biraz deneme yanılma yoluyla çözebilirsin seni neyin rahatsız ettiğini. Zaten birkaç hafta sonra mide bulantısı başlarsa gaz yapan şeyleri canın çekmeyecek bile :)
Çok teşekkür ederim. Allah ın izni ile o günleri de görürüz inşallah 😍❤️🤲🏻🤲🏻

Back