Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 6+6 hamileyim. Doktorum coledan d3 verdi. İnternette bazıları ilk 3 ay içinde kullanmak doğru değil diyor. Hamileliğin ilk haftalarında bu ilacı kullanan var mı?
Merhaba 6+6 hamileyim. Doktorum coledan d3 verdi. İnternette bazıları ilk 3 ay içinde kullanmak doğru değil diyor. Hamileliğin ilk haftalarında bu ilacı kullanan var mı?
Merhaba. Coledan d3 u gebelik oncesi kullaniyordum 6 damla olarak. Su an 7 haftaligim ve bugun okudum ki gebelikte mecbur kalinmadikca kullanilmamali yaziyormus. Cok moralim bozuldu normalde her seyi detay detay okurum, cok yaygin kullanilan bir vitamin diye es gecmistim bunu. Yarin doktora soracagim ama sitede biraz arama yaptim. Siz kullandiniz mi, doktor kac damla vermisti?