• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftaları coledan d3 kullanımı

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
508
84
298
İstanbul
Merhaba 6+6 hamileyim. Doktorum coledan d3 verdi. İnternette bazıları ilk 3 ay içinde kullanmak doğru değil diyor. Hamileliğin ilk haftalarında bu ilacı kullanan var mı?

Kullanmadım 30 küsür haftalarda verdi yine kullanmadım. Böyle boşta duruyor

Merhaba 6+6 hamileyim. Doktorum coledan d3 verdi. İnternette bazıları ilk 3 ay içinde kullanmak doğru değil diyor. Hamileliğin ilk haftalarında bu ilacı kullanan var mı?
Merhaba. Coledan d3 u gebelik oncesi kullaniyordum 6 damla olarak. Su an 7 haftaligim ve bugun okudum ki gebelikte mecbur kalinmadikca kullanilmamali yaziyormus. Cok moralim bozuldu normalde her seyi detay detay okurum, cok yaygin kullanilan bir vitamin diye es gecmistim bunu. Yarin doktora soracagim ama sitede biraz arama yaptim. Siz kullandiniz mi, doktor kac damla vermisti?

Siz coledan damlayı kullandınız doktor bana da verdı ama bilmiyorum her yerde kullanılmamlı yazıyor

ben devit-3 kullanıyordum ama bıraktırmıştı doktorum. Fakat verdiği folik asitin içinde d3 vitamini vardı.

Siz kullandınız mı damlayı bende kullanıyorum suan soktorun verdi ama aklım da karısık 10. Haftada verdi

Bebegınız iyi mi saglıklı mı bende bu damlayı 4 damla olarak en bastan beri kullanıyorum ama bazı yerlerde cok oldugu dozunun yazıyor

Siz kaç damla kullanmıstınız damladan ve kullandınız mı bende kullandım 4 damla cok mu acaba 4 damla

Back