- Konu Sahibi Yagmur9248
Merhaba 6+6 hamileyim. Doktorum coledan d3 verdi. İnternette bazıları ilk 3 ay içinde kullanmak doğru değil diyor. Hamileliğin ilk haftalarında bu ilacı kullanan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Coledan d3 u gebelik oncesi kullaniyordum 6 damla olarak. Su an 7 haftaligim ve bugun okudum ki gebelikte mecbur kalinmadikca kullanilmamali yaziyormus. Cok moralim bozuldu normalde her seyi detay detay okurum, cok yaygin kullanilan bir vitamin diye es gecmistim bunu. Yarin doktora soracagim ama sitede biraz arama yaptim. Siz kullandiniz mi, doktor kac damla vermisti?Merhaba 6+6 hamileyim. Doktorum coledan d3 verdi. İnternette bazıları ilk 3 ay içinde kullanmak doğru değil diyor. Hamileliğin ilk haftalarında bu ilacı kullanan var mı?
Siz kaç damla kullanmıstınız damladan ve kullandınız mı bende kullandım 4 damla cok mu acaba 4 damlaMerhaba 6+6 hamileyim. Doktorum coledan d3 verdi. İnternette bazıları ilk 3 ay içinde kullanmak doğru değil diyor. Hamileliğin ilk haftalarında bu ilacı kullanan var mı?
Lütfen cevap verebılır mısınızSiz kaç damla kullanmıstınız damladan ve kullandınız mı bende kullandım 4 damla cok mu acaba 4 damla
Kaç damla kullandığımı hatırlamıyorum bebeğim sağlıklı çok şükürSiz kaç damla kullanmıstınız damladan ve kullandınız mı bende kullandım 4 damla cok mu acaba 4 damla
Peki 4 ten azmıydı tahmınıKaç damla kullandığımı hatırlamıyorum bebeğim sağlıklı çok şükür
Biçpk yerde 4 cok diyor doktorum bişey olmaz diyor ve suan cok korkuyorum bu yüzdenPeki 4 ten azmıydı tahmını