• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin ilk 3 ayında alerji ilacı kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
457
131
103
32
Merhabalar hamileliğimin ilk 3 ayındayım 3 yıldır alerjim var ama sebebi belli değil testlerden hiç bişey çıkmıyor. Şimdi de hamileyim doktor ilaç kullanabilirsin dedi. İki günde bir alerji olduğum için iki günde bir ilaç aldım ama içim hiç rahat değil. Benim gibi ilk üç ayda alerji ilacı kullanıp bebeği sağlıklı şekilde doğan var mı??

Kadın doğum doktorunuz mu kullanın dedi? Hiç kullanmadım bilmiyorum ama kadın doğum doktorunuz dediyse sorun olmaz bence onlar daha iyi bilir

Kadın doğum doktorunuz mu kullanın dedi? Hiç kullanmadım bilmiyorum ama kadın doğum doktorunuz dediyse sorun olmaz bence onlar daha iyi bilir
Kadın doğum doktorum ilaç tavsiye etmedi ama alerji doktorum biz bu ilacı çok hamileye verdik mecbur kalınca kullandılar sorun olmadı dedi. Yani ilacı kullanmasam bütün hayatım etkileniyor. Sadece kaşıntı yada hapşırık gibi şeyler değil el ve ayaklarım şişiyor asla yürüyemiyor elimle hiç bir şey yapamıyorum. Hayati fonksiyonlarım etkileniyor resmen

Kadın doğum doktorum ilaç tavsiye etmedi ama alerji doktorum biz bu ilacı çok hamileye verdik mecbur kalınca kullandılar sorun olmadı dedi. Yani ilacı kullanmasam bütün hayatım etkileniyor. Sadece kaşıntı yada hapşırık gibi şeyler değil el ve ayaklarım şişiyor asla yürüyemiyor elimle hiç bir şey yapamıyorum. Hayati fonksiyonlarım etkileniyor resmen
Kadın doğum doktorunuzla konuşun. Ben her türlü alınması gereken ilacı ona danışarak aldım. Sizi ve bebeğin gelişimini en iyi o takip ettiği için onun önermesi daha doğru olur

Back