Öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir dahaki sefere sağlıklı bir evlat kucağınızda göstersin bende yıllardır
tüp bebek tedavisi gören biriyim 18 senelik evliyim yaklaşık 16 senedir uğraşıyoruz 9 kez negatif li tüp bebeğim var
9. Cu denemeyi geçen hafta negatifke sonlandırdım
9 tüp bebeğin arasında bikere mucize yaşadım 8 haftalık kürtaj oldum kalp atımı duyduk bikaç gün sonra durdu dünya yıkıldı başımıza bir dahada hamile kalamadım malesef ilk kez hamile kaldığım içinde araştırılmadı benimde amh değerim şuan 0.8 sanırım embriyolarda kalite yok bizimde hiç genetik li tüp bebek denemedim Dr lar hep olur gözüyle baktı genetik li tüp bebek çok maliyetli nasılsa emriyolaronız var böyle şansınızı deneyin dediler hep hiç 5. Güne gitmeyen emriyolarım vardı benim hep 3. Gün emriyosu transfer edildi belkide kaliteleri zayıftı ki tutmadı Bi arkadaş troit demiş yukarıdaki yorumlar da bende de var troit ama ilacını kullanıyorum zaten ve devamlı değerlerine bakılıyor bizde de bulamadılar sebebini yada biz Dr una rastlamadık
şuan atlatmaya çalışıyorum çok zor bir süreç sizi anlıyorum olup kaybetmek dahada zor Allah yardımcınız olsun şefaatciniz olsun öbür dünyada bebekleriniz