Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu zor süreçteÇok teşekkür ederim cnm benim gireceğin bu 3.tüp bebek tedavi sürecinde rabbim yardımcın olsun inşallah.
Aynı durumu yaşıyoruz benim de 11. Haftada kalbi durdu bebeğimin çok uzgunumRabbim kızınızı size bağışlasın inşallah. Bende herşey çok yolunda gidiyordu aslında kalp atışları çok iyiydi taki muayeneye gittiğim güne kadar. Sebebini bilmiyorum niye böyle oldu ,nasıl oldu psikolojik olarak gercekten çok kötüyümKürtaj oldum bebeklerimin kalplerinin niçin durduğunu daha detaylı öğrenmek için parçalar patoloji ve genetiğe gönderildi umarım sonuç temiz çıkar.esoes33mia sizde ki sebepler neydi acaba kalp durmasının sebebi?
MerhabaMerhaba çok geçmiş olsun. Ben aynı durumu maalesef 4 kez yaşadım. En sonunda tüp bebeğe gittim ve 0,14 amh rağmen çok şükür kızım oldu. Doktorum ilaçlarımı çok iyi ayarladı ama son ana kadar yine içimde hep Bi korku vardi
Kortizon ne kullandınız oksapar kaç mg idi pıhtılaşma ız hangi gençlerde idiBiz genetik, pıhtılaşma, sperm testleri aklınıza gelecek her şeyi yaptık ama sebepsiz denildi. Aynı şeyi 4 kez yaşayınca artık dusukler konusunda iyi bir doktor bulacağım diyip tüp bebeğe başladım. Doğuma kadar günde 2 kez oksapar kullandım, kortizon kullandım belli süre, vitamin takviyeleri falan derken şükür nasip oldu. Benim de kalp atışları hep iyiydi ama kontrole Bi gidiyordum durmuş. Sizi çok iyi anlıyorum. Bu işte iyi doktor bulmak çok önemli ama Allah'ım istesin yeter ki
Allah razı olsun doktorumdan, çok araştırıp gittim vesile oldu bana da. Kortizon prednol kullandim.transfer zamanı başladım 3 ay 16 mg. Oksapar 4000 günde 2 kez vurdum. Pıhtılaşma vs hiçbir sorun yoktu düşüklerde. Halâ da sebebi bilmiyoruz ama belki de bu ilaçlarla tutunduMerhaba
Ben de 4 defa kaybettim
İlk ikisinde kalbini hiç duymadık 7.8 haftalarda kürtaj
Sonra genetik test sperm pıhtılaşma testleri yapıldı
Pıhtılaşma çıktı 3.de oksapar 4000 kullandık kalbini duyduk 6.haftada ama 9. Haftada yine kürtaj. Kalbi 7.haftada durmuştı
4.de oksapar 6000 ve prednol 16 mg kullandık bu defa kalbini bile duyamadık yine 8. Haftada kürtaj
Amh bir yıl önce 0.01 idi bir tüp denedik rahim ince kalıyo bebekleri ondan kaybediyorsun dediler tüp de tutmadı bıraktık zaten
Ben hiç bir çaresini bulamadım içimde Allah affetsin zerre umudum kalmadı gibi bişey
Yaşım 32 o Kadar boşluğa düşüyorum ki
Kortizon ne kullandınız oksapar kaç mg idi pıhtılaşma ız hangi gençlerde idi
Ne güzel Rabbim size nasip etmiş iyi Bi Dr bulmuşsunuz
Sonuç ne canım neden olmusMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi yöntemiyle ikiz bebeklerime hamile kaldım . Her ikisinin de kalp atışlarını duyduk bir sonraki hafta rutin kontrole giderken yani 8 .haftamda iken her iki bebeğiminde kalplerinin durduğunu maalesef ki doktorumuz tarafından öğrendik.Benim gibi aynı durumu yaşayıp daha sonra sağlıklı gebelik ile bebeğini kucağına alan oldu mu?
Genetiktten sonuç kötü geldi cnm .Sonuç ne canım neden olmus
Peki ne olacak doktorunuzla görüştünüz mu.benim de 8 haftalik bebeğimin kalbi durdu çok üzgünüm Allahim hayırlı sağlıklı evlatlar versinGenetiktten sonuç kötü geldi cnm .
Geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız?Peki ne olacak doktorunuzla görüştünüz mu.benim de 8 haftalik bebeğimin kalbi durdu çok üzgünüm Allahim hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Yok canim supriz geldi 3 sene sonra.gecen sene negatif sonuclu tup bebek denemem olmuştu. Birden geldi birden gittiGeçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız?
Benimde 3 tane dondurulmusum var ama doktorum biraz bekle dediAmin cnm inşallah.doktorum pgd genetik ayıklama yöntemi ile tüp bebek önerdi. Yani en sağlıklı embriyo bulunup o transfer edilecek .Allah kısmet ederse 1 ay sonra tedaviye başlayacağız.
Yok canım bulunduğum şehirde yokmuş yarın genetik için kan verecez bide pıhtılaşma ya bakılacak. Kusura bakma bildirim gelmedi mesajını yeni gördüm. Senin varmi dondurulmusGenetiğe gönderildi mi sizden alınan parçalar
Yok canım bulunduğum şehirde yokmuş yarın genetik için kan verecez bide pıhtılaşma ya bakılacak. Kusura bakma bildirim gelmedi mesajını yeni gördüm. Senin varmi dondurulmus
Öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir dahaki sefere sağlıklı bir evlat kucağınızda göstersin bende yıllardır tüp bebek tedavisi gören biriyim 18 senelik evliyim yaklaşık 16 senedir uğraşıyoruz 9 kez negatif li tüp bebeğim var 9. Cu denemeyi geçen hafta negatifke sonlandırdım 9 tüp bebeğin arasında bikere mucize yaşadım 8 haftalık kürtaj oldum kalp atımı duyduk bikaç gün sonra durdu dünya yıkıldı başımıza bir dahada hamile kalamadım malesef ilk kez hamile kaldığım içinde araştırılmadı benimde amh değerim şuan 0.8 sanırım embriyolarda kalite yok bizimde hiç genetik li tüp bebek denemedim Dr lar hep olur gözüyle baktı genetik li tüp bebek çok maliyetli nasılsa emriyolaronız var böyle şansınızı deneyin dediler hep hiç 5. Güne gitmeyen emriyolarım vardı benim hep 3. Gün emriyosu transfer edildi belkide kaliteleri zayıftı ki tutmadı Bi arkadaş troit demiş yukarıdaki yorumlar da bende de var troit ama ilacını kullanıyorum zaten ve devamlı değerlerine bakılıyor bizde de bulamadılar sebebini yada biz Dr una rastlamadık şuan atlatmaya çalışıyorum çok zor bir süreç sizi anlıyorum olup kaybetmek dahada zor Allah yardımcınız olsun şefaatciniz olsun öbür dünyada bebeklerinizEstağfurullah cnm.Yok maalesef hiç dondurulmuş embriyom yok yumurta sayım az ve yumurta kalitem kötü maalesef