- 27 Haziran 2022
- 267
- 99
- 28
- 45
Valla ne desem bilemedim acaba bitkisel kur falan mı uygulasanizEstağfurullah cnm.Yok maalesef hiç dondurulmuş embriyom yok yumurta sayım az ve yumurta kalitem kötü maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ne desem bilemedim acaba bitkisel kur falan mı uygulasanizEstağfurullah cnm.Yok maalesef hiç dondurulmuş embriyom yok yumurta sayım az ve yumurta kalitem kötü maalesef
Allah yardımcınız olsun tez zamanda kucaginizi doldursun insallahÖncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir dahaki sefere sağlıklı bir evlat kucağınızda göstersin bende yıllardır tüp bebek tedavisi gören biriyim 18 senelik evliyim yaklaşık 16 senedir uğraşıyoruz 9 kez negatif li tüp bebeğim var 9. Cu denemeyi geçen hafta negatifke sonlandırdım 9 tüp bebeğin arasında bikere mucize yaşadım 8 haftalık kürtaj oldum kalp atımı duyduk bikaç gün sonra durdu dünya yıkıldı başımıza bir dahada hamile kalamadım malesef ilk kez hamile kaldığım içinde araştırılmadı benimde amh değerim şuan 0.8 sanırım embriyolarda kalite yok bizimde hiç genetik li tüp bebek denemedim Dr lar hep olur gözüyle baktı genetik li tüp bebek çok maliyetli nasılsa emriyolaronız var böyle şansınızı deneyin dediler hep hiç 5. Güne gitmeyen emriyolarım vardı benim hep 3. Gün emriyosu transfer edildi belkide kaliteleri zayıftı ki tutmadı Bi arkadaş troit demiş yukarıdaki yorumlar da bende de var troit ama ilacını kullanıyorum zaten ve devamlı değerlerine bakılıyor bizde de bulamadılar sebebini yada biz Dr una rastlamadık şuan atlatmaya çalışıyorum çok zor bir süreç sizi anlıyorum olup kaybetmek dahada zor Allah yardımcınız olsun şefaatciniz olsun öbür dünyada bebekleriniz
Bitkisel kürleri denemeyi düşündüm ama doktorum kürlerden uzak dur dedi.bu yuzden çok olumlu bakmadım açıkçası .Valla ne desem bilemedim acaba bitkisel kur falan mı uygulasaniz
Ben aslında çok faydasını gördüm canim .Rabbım çok büyük belki bir vesile ile mutlu haberi alırsın insallahhBitkisel kürleri denemeyi düşündüm ama doktorum kürlerden uzak dur dedi.bu yuzden çok olumlu bakmadım açıkçası .
Lütfen Brüksel tüp Bebek merkezine gidin kesinlikle embriyolara genetik tarama yaptırın bu şekilde daha çok yıpranmışsiniz çok üzüldümÖncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir dahaki sefere sağlıklı bir evlat kucağınızda göstersin bende yıllardır tüp bebek tedavisi gören biriyim 18 senelik evliyim yaklaşık 16 senedir uğraşıyoruz 9 kez negatif li tüp bebeğim var 9. Cu denemeyi geçen hafta negatifke sonlandırdım 9 tüp bebeğin arasında bikere mucize yaşadım 8 haftalık kürtaj oldum kalp atımı duyduk bikaç gün sonra durdu dünya yıkıldı başımıza bir dahada hamile kalamadım malesef ilk kez hamile kaldığım içinde araştırılmadı benimde amh değerim şuan 0.8 sanırım embriyolarda kalite yok bizimde hiç genetik li tüp bebek denemedim Dr lar hep olur gözüyle baktı genetik li tüp bebek çok maliyetli nasılsa emriyolaronız var böyle şansınızı deneyin dediler hep hiç 5. Güne gitmeyen emriyolarım vardı benim hep 3. Gün emriyosu transfer edildi belkide kaliteleri zayıftı ki tutmadı Bi arkadaş troit demiş yukarıdaki yorumlar da bende de var troit ama ilacını kullanıyorum zaten ve devamlı değerlerine bakılıyor bizde de bulamadılar sebebini yada biz Dr una rastlamadık şuan atlatmaya çalışıyorum çok zor bir süreç sizi anlıyorum olup kaybetmek dahada zor Allah yardımcınız olsun şefaatciniz olsun öbür dünyada bebekleriniz
canım eskı yazılarını gordum pgt araştırmıssın sonrasına pgtsız mı başladın tup bebege nerde yaptırdın ?Amin cnm inşallah.doktorum pgd genetik ayıklama yöntemi ile tüp bebek önerdi. Yani en sağlıklı embriyo bulunup o transfer edilecek .Allah kısmet ederse 1 ay sonra tedaviye başlayacağız.
troit yuksek ama anti tpo ya bakıldı mı pekı ?Öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir dahaki sefere sağlıklı bir evlat kucağınızda göstersin bende yıllardır tüp bebek tedavisi gören biriyim 18 senelik evliyim yaklaşık 16 senedir uğraşıyoruz 9 kez negatif li tüp bebeğim var 9. Cu denemeyi geçen hafta negatifke sonlandırdım 9 tüp bebeğin arasında bikere mucize yaşadım 8 haftalık kürtaj oldum kalp atımı duyduk bikaç gün sonra durdu dünya yıkıldı başımıza bir dahada hamile kalamadım malesef ilk kez hamile kaldığım içinde araştırılmadı benimde amh değerim şuan 0.8 sanırım embriyolarda kalite yok bizimde hiç genetik li tüp bebek denemedim Dr lar hep olur gözüyle baktı genetik li tüp bebek çok maliyetli nasılsa emriyolaronız var böyle şansınızı deneyin dediler hep hiç 5. Güne gitmeyen emriyolarım vardı benim hep 3. Gün emriyosu transfer edildi belkide kaliteleri zayıftı ki tutmadı Bi arkadaş troit demiş yukarıdaki yorumlar da bende de var troit ama ilacını kullanıyorum zaten ve devamlı değerlerine bakılıyor bizde de bulamadılar sebebini yada biz Dr una rastlamadık şuan atlatmaya çalışıyorum çok zor bir süreç sizi anlıyorum olup kaybetmek dahada zor Allah yardımcınız olsun şefaatciniz olsun öbür dünyada bebekleriniz
troit yuksek ama anti tpo ya bakıldı mı pekı ?
haşimato vs olabılır belkıde ?
cok gecmıs olsun canım, Rabbım ummadıgın anda saglıkla nasıp etsın,amıınnn Adana’da tedavi gördüm benim doktorum bülent Haydar Dedeoğlu çok iyi bir doktor gerçekten Allah kendisinden razı olsun genetik araştırma için Ankaraya yollandi cnm
cok gecmıs olsun canım, Rabbım ummadıgın anda saglıkla Mutlu olsun
cok gecmıs olsun canım, Rabbım ummadıgın anda saglıkla nasıp etsın,amıınnn
Doktorunuzun adı nedirBiz genetik, pıhtılaşma, sperm testleri aklınıza gelecek her şeyi yaptık ama sebepsiz denildi. Aynı şeyi 4 kez yaşayınca artık dusukler konusunda iyi bir doktor bulacağım diyip tüp bebeğe başladım. Doğuma kadar günde 2 kez oksapar kullandım, kortizon kullandım belli süre, vitamin takviyeleri falan derken şükür nasip oldu. Benim de kalp atışları hep iyiydi ama kontrole Bi gidiyordum durmuş. Sizi çok iyi anlıyorum. Bu işte iyi doktor bulmak çok önemli ama Allah'ım istesin yeter ki