HamilemisinizYaa bende bu konuyu araştırıyodum bende aynıyım karın ağrısı kasık ağrısı karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HamilemisinizYaa bende bu konuyu araştırıyodum bende aynıyım karın ağrısı kasık ağrısı karışık
EvetHamilemisiniz
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederimRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim ağrım gecti fakat lekelenmem koyu koyu az az gelmeye devam ediyor sabah doktor kontrolünü beklemekten başka çarem yok
Gittim doktorum yoktu ebe vardı lekelenmenin fotoğrafını çekmiştim onu gösterdim normal olduğunu söyledi yeni gelen bir kan değil daha önce icerde kalan kanın dışarı çıktığını söyledi yarın muayene için cagirdi tabi icim rahat etmediAmin çok teşekkür ederim
Lekelenmeden sonra doktora gitmedinizmi
Gitmediyseniz acil gitmeniz lazım
Kahverengiyse evet sonradan beklemiş kan oluyor devamı gelmediyse içiniz rahat edebilirGittim doktorum yoktu ebe vardı lekelenmenin fotoğrafını çekmiştim onu gösterdim normal olduğunu söyledi yeni gelen bir kan değil daha önce icerde kalan kanın dışarı çıktığını söyledi yarın muayene için cagirdi tabi icim rahat etmedi
Evet o aylarda transfer olmuştum kimyasal olmuştuKahverengiyse evet sonradan beklemiş kan oluyor devamı gelmediyse içiniz rahat edebilir
Sizinle sanki bi ara bi gruptaydık yanlısmı hatırlıyorum ekim ve aralık ayında transfer oldunuzmu veya geçensene subatta
Hangi ayda ben üçündede oldugum içinEvet o aylarda transfer olmuştum kimyasal olmuştu
Hangi ayda ben üçündede oldugum için
Aralık ayındaHangi ayda ben üçündede oldugum için
Yaa benim o transferlerimin ikiside negatif oldu bu ayda 4. Ye başlıycaktım ama ilaçlarımı almaya gittiğimde testde almıstım meher hamileymişimAralık ayında
Yaaa ne güzel kaç haftalik şuanYaa benim o transferlerimin ikiside negatif oldu bu ayda 4. Ye başlıycaktım ama ilaçlarımı almaya gittiğimde testde almıstım meher hamileymişim
Bilmiyorumki daha doktora gitmedim pazartesi gidicem ama 3-4 galibaYaaa ne güzel kaç haftalik şuan
Aynen canım tup bebek umarım dediğin gibidirBilmiyorumki daha doktora gitmedim pazartesi gidicem ama 3-4 galiba
Senin tüp bebekse bu kanama normal ilk gebelipimde bendede olmustu hatta tüp bebeklerin çogunda oluyor bu kanama
Canım doktora git acil kanama yada lekelenme yoksa sıkıntı yok ama bende aynı haftada ağrı olmuştu birde lekenme ağrıya dayanamadım doktora gitmiştim sıkıntı çıkmıştıMerhaba kızlar dün keseyi gördüm 5+2 haftalık olmuşuz bugun karin ağrım var ara ara giren adet agrisi gibi normalmidir yaşayan var mı bu süreçte neler yaşadınız tecrübeleriniz neler benimle paylaşır mısınız
Benimde 5+3 te olmuştu kahverengi demek eski kan demek kesin progestan hapını arttırıcakAynen canım tup bebek umarım dediğin gibidir
Bende şimdi geldim düşük riski var dedi igne yaptı çok üzgünüm ve korkuyorumCanım doktora git acil kanama yada lekelenme yoksa sıkıntı yok ama bende aynı haftada ağrı olmuştu birde lekenme ağrıya dayanamadım doktora gitmiştim sıkıntı çıkmıştı
Allah korusun düşük riski için ilaç veriyolar genelde iğne iyi gelmiştir inşallah düşük riski olup ilaçla kontrol altına alınan sağlıkla gebeliği ilerleyen çok var Rabbim beterinden korusunBende şimdi geldim düşük riski var dedi igne yaptı çok üzgünüm ve korkuyorum
Çok sagol canım inşallah birsey olmaz çok üzgün çok doktor proluton igne vurdurdu uzanıyorum kalkmıyorum hiç lekelenmem çok çok az denecek kadar az rengi gri ye dönük gibi değişik hafta geçsin biran önce güzel haberler alabileyim diye bekliyorumAllah korusun düşük riski için ilaç veriyolar genelde iğne iyi gelmiştir inşallah düşük riski olup ilaçla kontrol altına alınan sağlıkla gebeliği ilerleyen çok var Rabbim beterinden korusun
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla geçer aynen tuvalet dışında ayağa kalkmayınÇok sagol canım inşallah birsey olmaz çok üzgün çok doktor proluton igne vurdurdu uzanıyorum kalkmıyorum hiç lekelenmem çok çok az denecek kadar az rengi gri ye dönük gibi değişik hafta geçsin biran önce güzel haberler alabileyim diye bekliyorum
Merhaba geçmiş olsun nasıl oldunuzÇok sagol canım inşallah birsey olmaz çok üzgün çok doktor proluton igne vurdurdu uzanıyorum kalkmıyorum hiç lekelenmem çok çok az denecek kadar az rengi gri ye dönük gibi değişik hafta geçsin biran önce güzel haberler alabileyim diye bekliyorum