Gebeligin 5.haftasi kizlar bakar misiniz

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Benim ağrım gecti fakat lekelenmem koyu koyu az az gelmeye devam ediyor sabah doktor kontrolünü beklemekten başka çarem yok
Amin çok teşekkür ederim
Lekelenmeden sonra doktora gitmedinizmi
Gitmediyseniz acil gitmeniz lazım

Amin çok teşekkür ederim
Lekelenmeden sonra doktora gitmedinizmi
Gitmediyseniz acil gitmeniz lazım
Gittim doktorum yoktu ebe vardı lekelenmenin fotoğrafını çekmiştim onu gösterdim normal olduğunu söyledi yeni gelen bir kan değil daha önce icerde kalan kanın dışarı çıktığını söyledi yarın muayene için cagirdi tabi icim rahat etmedi

Gittim doktorum yoktu ebe vardı lekelenmenin fotoğrafını çekmiştim onu gösterdim normal olduğunu söyledi yeni gelen bir kan değil daha önce icerde kalan kanın dışarı çıktığını söyledi yarın muayene için cagirdi tabi icim rahat etmedi
Kahverengiyse evet sonradan beklemiş kan oluyor devamı gelmediyse içiniz rahat edebilir
Sizinle sanki bi ara bi gruptaydık yanlısmı hatırlıyorum ekim ve aralık ayında transfer oldunuzmu veya geçensene subatta

Kahverengiyse evet sonradan beklemiş kan oluyor devamı gelmediyse içiniz rahat edebilir
Sizinle sanki bi ara bi gruptaydık yanlısmı hatırlıyorum ekim ve aralık ayında transfer oldunuzmu veya geçensene subatta
Evet o aylarda transfer olmuştum kimyasal olmuştu 😊

Merhaba kızlar dün keseyi gördüm 5+2 haftalık olmuşuz bugun karin ağrım var ara ara giren adet agrisi gibi normalmidir yaşayan var mı bu süreçte neler yaşadınız tecrübeleriniz neler benimle paylaşır mısınız 🌸
Canım doktora git acil kanama yada lekelenme yoksa sıkıntı yok ama bende aynı haftada ağrı olmuştu birde lekenme ağrıya dayanamadım doktora gitmiştim sıkıntı çıkmıştı

Bende şimdi geldim düşük riski var dedi igne yaptı çok üzgünüm ve korkuyorum
Allah korusun düşük riski için ilaç veriyolar genelde iğne iyi gelmiştir inşallah düşük riski olup ilaçla kontrol altına alınan sağlıkla gebeliği ilerleyen çok var Rabbim beterinden korusun

Allah korusun düşük riski için ilaç veriyolar genelde iğne iyi gelmiştir inşallah düşük riski olup ilaçla kontrol altına alınan sağlıkla gebeliği ilerleyen çok var Rabbim beterinden korusun
Çok sagol canım inşallah birsey olmaz çok üzgün çok doktor proluton igne vurdurdu uzanıyorum kalkmıyorum hiç lekelenmem çok çok az denecek kadar az rengi gri ye dönük gibi değişik hafta geçsin biran önce güzel haberler alabileyim diye bekliyorum

Çok sagol canım inşallah birsey olmaz çok üzgün çok doktor proluton igne vurdurdu uzanıyorum kalkmıyorum hiç lekelenmem çok çok az denecek kadar az rengi gri ye dönük gibi değişik hafta geçsin biran önce güzel haberler alabileyim diye bekliyorum
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla geçer aynen tuvalet dışında ayağa kalkmayın

Merhaba geçmiş olsun nasıl oldunuz 🥰

X