Gebeligin 5.haftasi kizlar bakar misiniz

ays7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
304
154
28
Merhaba kızlar dün keseyi gördüm 5+2 haftalık olmuşuz bugun karin ağrım var ara ara giren adet agrisi gibi normalmidir yaşayan var mı bu süreçte neler yaşadınız tecrübeleriniz neler benimle paylaşır mısınız 🌸

Merhaba kızlar dün keseyi gördüm 5+2 haftalık olmuşuz bugun karin ağrım var ara ara giren adet agrisi gibi normalmidir yaşayan var mı bu süreçte neler yaşadınız tecrübeleriniz neler benimle paylaşır mısınız 🌸
9. haftaya kadar regl ağrısından bir tık fazla ağrım oldu kendiliğinden geçiyor sonra zaten :)

Var vallah canım benim ki biraz farklı geç döllenme adet tarihine göre 6 haftalık ama geç döllenme olduğu için 3 haftalık bugün aşırı halsizlik gar

Kızlar lekelenmem oldu şimdi koyu kahve siyah gibi 😔 kötü bisi yoktur demi

Öncelikle hayırlı olsun 🌸🤱 Kişiden kişiye değişiyor bende nerdeyse doğum yapana kadar ağrılar ve kramplar oldu hatta o kadar alışmıştım ki ağrılara doğum kramplarim erken başladığında anlamamistim doktor diyor ki erken doğum sancısı yaşıyorsun şuan ben diyorum ki pek sancım yok iyiyim aslinda jahssjaj😀😀 ( karın kasık bel kalça ağrıları bazen bacağa doğru vuran ağrılar olabiliyor ama tabi size tuhaf gelen şiddetlenen ağrılar olursa tedbir amaçlı bı doktora görünün )

Kızlar lekelenmem oldu şimdi koyu kahve siyah gibi 😔 kötü bisi yoktur demi
Canım acile git bı muayene etsinler. Bendede doğana kadar bazı zamanlar oldu malesef. Düşük tehliken falan varsa ilaç verirler ihmal etme inşallah kötü bişey yoktur.

Öncelikle hayırlı olsun 🌸🤱 Kişiden kişiye değişiyor bende nerdeyse doğum yapana kadar ağrılar ve kramplar oldu hatta o kadar alışmıştım ki ağrılara doğum kramplarim erken başladığında anlamamistim doktor diyor ki erken doğum sancısı yaşıyorsun şuan ben diyorum ki pek sancım yok iyiyim aslinda jahssjaj😀😀 ( karın kasık bel kalça ağrıları bazen bacağa doğru vuran ağrılar olabiliyor ama tabi size tuhaf gelen şiddetlenen ağrılar olursa tedbir amaçlı bı doktora
Lekenmen oldumu canın az önce koyu kahve lekelenmem oldu 😔

Lekenmen oldumu canın az önce koyu kahve lekelenmem oldu 😔
Canım benim çok karmaşıktı ilk zaman bir hafta kadar adet gibi oldum düşük tehlikesi atlattım ben adet oluyorum sanmıştım pıhtı falan gelmişti yani o derece. Sonraki zamanlarda 4-5 defa falan kahverengi ve pembe lekelenmelerim oldu. Progestan kullandirdilar rahim guclensin diye. Hiç korkma doktora görün kontrol edecekler gerekiyorsa ilaç verip bilgi verirler stres yaptikca olumsuz etkilenirsin bliyorum zor ama moral çok önemli. ( Bana doktorlar kanama kırmızı ve yoğun olmadıkça korkma demişti )

Yaa bende bu konuyu araştırıyodum bende aynıyım karın ağrısı kasık ağrısı karışık

X