cnm bak ben 31 hafdalık hamıleyım 1 hafda once bendede kahverenqı leke ardından pembemsı akıntı qeldı hemen yattım dınlendım 1 hafda boyunca ıs bıle yapmadım qecdı doktora qıttım doktor rahım aqzında ıncelen kılcal damardan qeldıqını soyledı korkulcak bısey yok dedı ama ben hala kendıme dıkkat edıyorum bol bol yat stres yapıp takma kafana ıqnenıde vurul hıcbısey olmaz Allahın ıznıyle
canım doktorunu dinle mümkün olduğunca hareket etme ve moralini mutlaka yüksek tut.korktukça hem bebeğe hem kendine zarar verirsin rahatladıkça sakinleştikçe ve iyi düşündükçe bebeğinin tutunması daha rahat olacaktır.geçmiş olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..
komsumun arkadası 1 ay önce aynısını yasadı ondanda anlattıgına göre komsum söylemişti kahverengi arkadasından kanamalı akıntı geliyormus.. kesinlikle stres yapmayın bence sıkıntıdan kosturmadan olabildince uzak durun derim ben en azından akıntı gecene kadar bencede yatın . düşük tehditi var belli . birde doktor iğne vermiş olması lazım düşmesin die bebek on vurunup bol bol yatmanız dinlenmeniz gerek . streste yok .
inşallah canım iyi dileklerin için çok çok sağol allah seninde kucağına almayı nasip etsin bebeğin inşallah rabbim verdi o ne dersede o olur ama gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı nasip eylesin allahım.yarın doktorda ortaya çıkacak herşey inşallah ters bişey yoktur ama bak senin doktorun kılcan damardan geliyo demiş benimki sebebini söylemiyoki yatcan ilaçlarını kullancan deyip geçiştiriyo en azından neden kaynaklandığını söylese belki dha çok rahatlarım şu kötü dönemi atlatayım allahın izni ile doktorumu değiştiricem <aten
benim de 6 haftalıkken kanamam başlamıştı, gittiğim bir doktor tutunmaya çalışıyor dedi, sonra geçmedi tekrar başka bir doktora gittik, düşük tehditi olabilir dedi ve prostegon verdi. kullandım 10 gün süreyle, bu arada kalp atışını kanama devam ederken duyabilmiştik. fakat 8. haftada duyulmadı kalp atışı ve kürtajla alındı.dikkat etmekle vs ilgisi yok bence ben de çok dikkat etmiştim, olacağı varsa oluyor. bu süreçte kendini ya da başkalarını suçlama psikolojisine girebiliyor insan ama ilk gebeliklerin %25i hiç neden olmaksızın sonuçlanabildiğini söylemişti doktorlar. eğer vucut onu attıysa da zaten sağlıksız bir gebelik olma ihtimali yüksek olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?