ee yani? bende ayni seyden bahsediyorum bi insanin omru varsa yasiyorKafası kapanmasa bebek zaten güzel bakıldığında gayette kapanıyor. Kuzenimin bebeğide aynı durumdaydı. Annemle biz bakmasına yardımcı olduk. Şimdi sapasağlam çocuk ilkokula gidiyor.
Ne biliyosunuz ne yaşadığımı? Asıl günah sevapla önyargıyla hadsizce ve akılsızca sizin gibi yaftalayanlar terbiyesiz ve saygısız. Bi susamadınız? Bi bitmediniz! Dijital günah sevap terazileri!Saygısız ve terbiyesizsiniz insanın yaşadığı acıyı anlamayacak kadar duyarsız ve rahatsınız size verilmemiş bi cevaba atlamanızada gerek yoktu
ee yani? bende ayni seyden bahsediyorum bi insanin omru varsa yasiyor
Arkadaslar burayı arenaya cevirmeyin lutfen. Dogru ya da yanlış bunun kararini biz veremeyiz sadece fikirlerimizi dogru bir uslupla dile getirmek bize dusen. Herseyden once zaten cok cok hashas bir donem geciren hamile bir arkadasimiz var. Oda boyle olmasini istemezdi. Birazda kendinizi onun yerine koyun.
hanimefendi iyi misiniz bu ne kabalik ya ilk olarak istedigim yere yazarim bu sizi ilgilendirmez 2. olarakta kotu yazilan bisey yok sizi rahatlatmaya calisan seyler okumanuzda mi kitlik var anlamadim.Ya ne aynı şeyi. Kafanız mı almıyor. Çıldırttınız beni burda ya. Sen doğduğunda bir dizi ameliyat geçirdin mi??? Sen doğduğunda nefes almakta zorlanıp anneni ememediğin olmuş mu??? Sen daha küçükken kalp nakli sırasına girdin mi??? Hergün bir düzine ilaç kullandın mı. Ya sen neyden bahsediyorsun çek git Allah aşkına yazma. Yazdığıma bin pişman ettiniz ya. Ya biraz git araştır. Yaşayanların acısını git bi gör. Neler yaşadıkları hakkında hiç bir fikrin yokken gelip burda ahkam kesme. Benim için kolay mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?