• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğimi sonlandırmamı istediler

Kafası kapanmasa bebek zaten güzel bakıldığında gayette kapanıyor. Kuzenimin bebeğide aynı durumdaydı. Annemle biz bakmasına yardımcı olduk. Şimdi sapasağlam çocuk ilkokula gidiyor.
ee yani? bende ayni seyden bahsediyorum bi insanin omru varsa yasiyor

Saygısız ve terbiyesizsiniz insanın yaşadığı acıyı anlamayacak kadar duyarsız ve rahatsınız size verilmemiş bi cevaba atlamanızada gerek yoktu
Ne biliyosunuz ne yaşadığımı? Asıl günah sevapla önyargıyla hadsizce ve akılsızca sizin gibi yaftalayanlar terbiyesiz ve saygısız. Bi susamadınız? Bi bitmediniz! Dijital günah sevap terazileri!

Arkadaslar burayı arenaya cevirmeyin lutfen. Dogru ya da yanlış bunun kararini biz veremeyiz sadece fikirlerimizi dogru bir uslupla dile getirmek bize dusen. Herseyden once zaten cok cok hashas bir donem geciren hamile bir arkadasimiz var. Oda boyle olmasini istemezdi. Birazda kendinizi onun yerine koyun.

ee yani? bende ayni seyden bahsediyorum bi insanin omru varsa yasiyor

Ya ne aynı şeyi. Kafanız mı almıyor. Çıldırttınız beni burda ya. Sen doğduğunda bir dizi ameliyat geçirdin mi??? Sen doğduğunda nefes almakta zorlanıp anneni ememediğin olmuş mu??? Sen daha küçükken kalp nakli sırasına girdin mi??? Hergün bir düzine ilaç kullandın mı. Ya sen neyden bahsediyorsun çek git Allah aşkına yazma. Yazdığıma bin pişman ettiniz ya. Ya biraz git araştır. Yaşayanların acısını git bi gör. Neler yaşadıkları hakkında hiç bir fikrin yokken gelip burda ahkam kesme. Benim için kolay mı ya

Arkadaslar burayı arenaya cevirmeyin lutfen. Dogru ya da yanlış bunun kararini biz veremeyiz sadece fikirlerimizi dogru bir uslupla dile getirmek bize dusen. Herseyden once zaten cok cok hashas bir donem geciren hamile bir arkadasimiz var. Oda boyle olmasini istemezdi. Birazda kendinizi onun yerine koyun.

Ya Allah razı olsun. Okadar saçma salak yorumlar yapan varki. Bende salaklık ki yazdım derdimi paylaştım buraya. Yok havale geçirmiş vazgeçmemiş. Yok kafasında bişeyler olmuş vazgeçmemiş. Napacaktı hastanede bırakıp gidecekmiydi seni.

Ya ne aynı şeyi. Kafanız mı almıyor. Çıldırttınız beni burda ya. Sen doğduğunda bir dizi ameliyat geçirdin mi??? Sen doğduğunda nefes almakta zorlanıp anneni ememediğin olmuş mu??? Sen daha küçükken kalp nakli sırasına girdin mi??? Hergün bir düzine ilaç kullandın mı. Ya sen neyden bahsediyorsun çek git Allah aşkına yazma. Yazdığıma bin pişman ettiniz ya. Ya biraz git araştır. Yaşayanların acısını git bi gör. Neler yaşadıkları hakkında hiç bir fikrin yokken gelip burda ahkam kesme. Benim için kolay mı ya
hanimefendi iyi misiniz bu ne kabalik ya ilk olarak istedigim yere yazarim bu sizi ilgilendirmez 2. olarakta kotu yazilan bisey yok sizi rahatlatmaya calisan seyler okumanuzda mi kitlik var anlamadim.

doktorların enggellı dedıgı ve sapa saglam dogan bır suru cocuk var benımde kızıma down sendromu dedıler omurgası acık kapanmaz olur dedıler sonuc ne suanda 5 yasında gayet saglıklı bır cocuk ve soyledıklerı hıcbırseyde olmadı tabıkı karar sızın

Bence siz artik bu konuyu buradan kaldirtin. Basindan beri takip ediyorum yorum yazmiyim diye kendimi cok tuttum artik dayanamadim...

Aldirmak buyuk gunah soyle bebekler var boyle bebekler var falan diyor herkes peki bile bile aci cektirmek onun aci cekecegini bilerek dogurmak normal bir yasantisi olamayacagini anlamak ve o baska cocuklari izlerken ona yapma kosma oynama demek gunah degil mi haksizlik degil mi ki bu da en iyi ihtimal yasarsa.. bu sekilde en azindan aci cekmeden melek olup gidiyor. Bunu hep aldirip cana kiymak gunah doye dusunuyorlar belkide bi sinama kendi bencilliginiz yada istekleriniz inanclarini yada her ne diyorsaniz onun yuzunden birinin aci cekip cekmeyecegine karar vermek icin sinaniyoruz belkide. Neden farkli bir açidan bakilmiyorda aldirmak gunah diye yükleniliyor.. hadi diyelim yasadi ama hastaliklardan kendini kurtaramayan bi cocuk oldu annesi el bebek gul bebek bakiyor ama hayat bu yarin bi gun kadincagiz pat diye öldü kim bakicak o cocuga o kadar ozverili hala ameliyatlari devam edicek belki, belki okul cantasini bile baskasinin tasimasi gerekicek..

Evet tipta yanilma payi var olacak tabi ne kadar gelismis olsada o makinelerde insan yapimi o doktorlarda insan ama bir suru sonuc ayniysa artik kabullenmekten baska sonuc kalmiyor. Hic bisey yuzde yuz degil dna sonuclari bile 99.9 diye cikiyor ama verilen en yuksek riske guvenip ona gore aksiyon almaktan baska care yok..

Kendiniz gunahkar olmayacaksiniz diye ki bence goreceli !!!! Bi cana yasami zehir etme hakkimiz yok belki de o yaptigimiz gunah belki de onum acilar.icinde kivranacagini bilerek dunyaya getirmek gunah..

Sadece bu degil ki bence bakamayacagin cocugu (saglik acisini gectim.maddi manevi yeterliklikten bahsediyorum) dunyaya getirmekte gunah. Tum heveslerini yarida birakmak onu boynu bukuk birakmakta gunah bence.

Doktorlarla konusan gorusen sizsiniz en dogrusunu siz bilirsiniz. Iciniz rahat olsun meleginizin huzur bulacagina eminim .

Back