Gebeliğim ve ikilemlerim

ben öğretmenken annemler de benim hep orada zaman geçirmemi istiyorlardı
okul kapandığı gibi gitmiştik memlekete
ne kadar yanlış....

Yeni evlendiğimizde ben de bunu çok dile getirdim artık kendi yuvamız olduğunu anlatmaya çalıştım ama beni o kadar garipsedi ki senin ailen benim,benim ailem senin,nasıl rahat hissetmeyelim kendimizi diyor.ve beni bırakıp gitmeyi düşünüyor ya ailesi oğlum eşinin yanında kal demiyor hatta ben gitmiyorum diye alınganlık yapıyorlar

Eşine sen hamile olsan dahi, manevi olarak ona ihtiyacın olduğunu, evine 2 hafta gibi bir süre ile gidip Dönmesi gerektiğini, silesi onu özlerse başının üstünde yerinin Olduğunu, çzlem gidermeye sizin evde de devam edebileceklerini söyle.
Herşey ailelerin istediği gibi olamaz.

Sağol canım inşallah.ilk gebeliğimde çok destek oldu sağolsun ama ölü doğumla sonuçlandı ve o zaman da inanılmaz destek olduk birbirimize.tekrar bebeğimizin olacağını öğrendiğimiz an uçtuk ikimiz de.ama bir baktım ki söz konusu memlekete gitme olunca hiçbir şey ona engel olamıyormuş.çok üzdü beni anlatamam.

ben öğretmenken annemler de benim hep orada zaman geçirmemi istiyorlardı
okul kapandığı gibi gitmiştik memlekete
ne kadar yanlış....
Canım ben de öğretmenim ve dönem boyu o kadar yorulmama rağmen yarı yıl tatilinin gelmesini hiç istemem.karneleri verdiğimiz gibi yoldayız.gelir gelmez de tekrar okul temposu başlar hiç dinlenmeden.halledemedik bu meseleyi konuş konuş sonuç hüsran.ailesi dese belki işe yarar.

Bence de adamlar evlenince gittikleri yerde kalamıyolar. Dediğiniz gibi erken döner bence de.siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…