Evet öğretmen.ailesini ara tatilde ve yaz tatilinde görüyor daha doğrusu görüyoruz.ama tatilin başından sonuna kadar.bu konuda ailesi de anlayışsız.sanki tüm tatili orada geçirmek zorundaymışız gibi davranıyorlar.tatil başladı mı ne zaman geleceksiniz lafları başlar hemen.eşim de öyle alışmış ya onlar bekler diye hemen yollara düşeriz.onlar da biraz evinizde vakit geçirin demezler.şimdi de aynı işte yaz geldi ya memlekete gidilecek ve tatil orda bitecek.aile yaşantımız yokmuş gibi.
bence esınızın sıze yaptıgı cok ayıp...tabıkı aılesının yanına gıdecek ama bır ayı geckın sure ne demek ya..hemde esı hamıleyken hemde bu kadar hashas bır hamılelık gecırırken....
benım kardesımde oğretmen dört gozle beklıyoruz onu ama bu sene evenıyor.artık kımse bır ay kalmasını beklemez...dıoğru olmz zaten artık onun bır yuvası var.
esınız szı dusunmelı beraber gıdılmelı 2 hafta kalıp gelınmelı
sızı bu durumda nasıl tek basınıza bırakacak aklım almadı yanı
Yeni evlendiğimizde ben de bunu çok dile getirdim artık kendi yuvamız olduğunu anlatmaya çalıştım ama beni o kadar garipsedi ki senin ailen benim,benim ailem senin,nasıl rahat hissetmeyelim kendimizi diyor.ve beni bırakıp gitmeyi düşünüyor ya ailesi oğlum eşinin yanında kal demiyor hatta ben gitmiyorum diye alınganlık yapıyorlar
Eşine sen hamile olsan dahi, manevi olarak ona ihtiyacın olduğunu, evine 2 hafta gibi bir süre ile gidip Dönmesi gerektiğini, silesi onu özlerse başının üstünde yerinin Olduğunu, çzlem gidermeye sizin evde de devam edebileceklerini söyle.
Herşey ailelerin istediği gibi olamaz.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.ilk hamileleğin zor geçmiş.benimkide çok zor geçti ilk 3ay kustum sonrasındada baska dertler baslıyor ve her anımda eşime ihtiyac duydum o olmasa daha beter olurdum. Bu kadar gitmesine sebep ne senden daha önemli ne var.sen gitsen rahatın kacar bu dönemde rahat olmalısın, o gitsede bu yükü ndn sana tek cektiriyor yanında olsun gitmesin söyle.ilkinde gözü korktuda hiç bulaşmak istemiyormu acaba zor bir dönem eşlerde yıpranıyor.
Sağol canım inşallah.ilk gebeliğimde çok destek oldu sağolsun ama ölü doğumla sonuçlandı ve o zaman da inanılmaz destek olduk birbirimize.tekrar bebeğimizin olacağını öğrendiğimiz an uçtuk ikimiz de.ama bir baktım ki söz konusu memlekete gitme olunca hiçbir şey ona engel olamıyormuş.çok üzdü beni anlatamam.
Canım ben de öğretmenim ve dönem boyu o kadar yorulmama rağmen yarı yıl tatilinin gelmesini hiç istemem.karneleri verdiğimiz gibi yoldayız.gelir gelmez de tekrar okul temposu başlar hiç dinlenmeden.halledemedik bu meseleyi konuş konuş sonuç hüsran.ailesi dese belki işe yarar.