• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğim evliliğim ve gücümün son damlası...

PeRRieR

👶09.03.2020😍 06.12.2009😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
6.938
13.743
198
Arkadaslar merhaba...
Fikirlerinize gerçekten cok ihtiyacım var...
Aslında ıstedıgım fıkır bu evlılıgı kurtarmaktan ziyade 7 aylık gebeliğimin son 2 aylık surecını ne şekilde gecırebılecegim şeklinde... yeni evliyim ve esimle gulum balımken bır anlık sacma bır tartısma sonucu hersey altust oldu...kendımı kandırmak ıstemıyorum da demekkı dıyorum adamın ıcınde varmıs... Suan ıcın baska bır kadın yok en azından buna eminim ama son 1 hafta ıcınde tartıstıgımız zaman gece dısarı cıkıyor. Suan bıle dısarda muhtemelen bı yerlerde ıcıyor.acıkcası bu evlılık bıttı gibi ama ben hamıle halimle bu duruma dayanamıyorum... Aramız cok ıyı iken bır anda boyle olmasını kaldıramıyorum... Bır fıkır verin bna lutfen sureklı tartısma cıkarıyorum cunku hersey bir anda gelişti 1 ay öncesine kadar dizimin dibinden ayrılmazken bugun bunları yasatmasına dayanamıyorum. Gebelıkten dolayı ısten ayrıldım maddı sıkıntılar hepsı ustuste geldı... O cok rhat ama ben psikolojikmen yıkıgım.. Gidecek bır yerım dertlesecek kımsem yokkı bende bıraz kafamı bosaltayım... En sonunda buraya yazmaya karar verdim... Suan bıle evde oglumlayım kucugum uyuyor ve ben tek basıma oylece oturuyorum. Bu surec nasıl gecer lutfen bır fıkır.okadar cok ınce ancak onemli detay varki anlatacak takatim bile yok...

Bu duruma gelme nedeni olan kavga neydi peki ?

Arkadaslar merhaba...
Aslında ıstedıgım fıkır bu evlılıgı kurtarmaktan ziyade 7 aylık gebeliğimin son 2 aylık surecını ne şekilde gecırebılecegim şeklinde... yeni evliyim ve esimle gulum balımken bır anlık sacma bır tartısma sonucu hersey altust oldu...kendımı kandırmak ıstemıyorum da demekkı dıyorum adamın ıcınde varmıs... Suan ıcın baska bır kadın yok en azından buna eminim ama son 1 hafta ıcınde tartıstıgımız zaman gece dısarı cıkıyor. Suan bıle dısarda muhtemelen bı yerlerde ıcıyor.acıkcası bu evlılık bıttı gibi ama ben hamıle halimle bu duruma dayanamıyorum... Aramız cok ıyı iken bır anda boyle olmasını kaldıramıyorum... Bır fıkır verin bna lutfen sureklı tartısma cıkarıyorum cunku hersey bir anda gelişti 1 ay öncesine kadar dizimin dibinden ayrılmazken bugun bunları yasatmasına dayanamıyorum. Gebelıkten dolayı ısten ayrıldım maddı sıkıntılar hepsı ustuste geldı... O cok rhat ama ben psikolojikmen yıkıgım.. Gidecek bır yerım dertlesecek kımsem yokkı bende bıraz kafamı bosaltayım... En sonunda buraya yazmaya karar verdim... Suan bıle evde oglumlayım kucugum uyuyor ve ben tek basıma oylece oturuyorum. Bu surec nasıl gecer lutfen bır fıkır.okadar cok ınce ancak onemli detay varki anlatacak takatim bile yok...
Bi anlık tartışma dediğiniz neydi ?

Tv de bır program izlerken benım sacma span kıskanclık tribim..Ovunmuyorum ama begenılen ve karıyer sahıbı bır ınsanım.. Ve bır anda gebelıkte almıs oldugum ciddi kilolarım psikolojimi ınanılmaz bozdu bunu kendısıde biliyor herseye takıyorum. Farkında ama artık katlanamadıgını onu cok yıprattıgımı soyluyor.

Eşinizle aklı başında bir aile büyüğünün konuşması gerek. Normalde bir sıkıntınız yoksa biranda tepetaklak olduysa düzeltilebilir bir şeydir. Hamilelik zaten hassas, zor bir dönem, üstüne işten çıkarılmanız sizi daha stresli, hassas yapmış. Ben de 7 aylık hamileyim inan tahammül seviyem yerlerde. Kavga çıkarmaya can atıyorum. Eşinizin biraz anlayışlı olması gerek. Bunları ona birilerinin anlatması gerek, bir büyüğünüzden yardım isteyin.

Arkadaslar merhaba...
canim bak sana bir arkadas tavsiyesi 1 cisi orasida senin evin 2 cisi evham yapma hersey duzelir sen dua et bebisini dusun oturun guzelce konusun konusarak gerseyi cozersiniz

Tv de bır program izlerken benım sacma span kıskanclık tribim..Ovunmuyorum ama begenılen ve karıyer sahıbı bır ınsanım.. Ve bır anda gebelıkte almıs oldugum ciddi kilolarım psikolojimi ınanılmaz bozdu bunu kendısıde biliyor herseye takıyorum. Farkında ama artık katlanamadıgını onu cok yıprattıgımı soyluyor.
TV programı izlerken ne oldu duzgunce detay verirseniz anlarız sızı.

Tvde gördüğünüz zayıf birini eşinizden mi kıskandınız? Şaka mı?

İnanın buraya bu yargılar sebebi ile yazmak ıstemıyorum. Tv deki Kdına bır soz soyledı bende sinirlendim olay patladı. Gereksizdi bılıyorum ama pısman oldum ozur diledin konu buyudu de buyudu

İnanın buraya bu yargılar sebebi ile yazmak ıstemıyorum. Tv deki Kdına bır soz soyledı bende sinirlendim olay patladı. Gereksizdi bılıyorum ama pısman oldum ozur diledin konu buyudu de buyudu
Yargılamıyorum ki
Siteye cımbızla girmiyoruz ki ağzınzdaki lafı söküp alalım
Hala konuyu tam söylemediniz
Bi laf söyledi konu ordan patladı diyorsunuz
Bunu da mı tahmin edelim ne yani?

Benım zaman zaman boyle gereksız kıskanclık trıplerim ara ara oluyordu Ama tartısma esnasında ben ona evden gıt dedım onu kovmm cok zoruna gıtmıs oyuncagım degılmıs
Degıl de zaten.
Sureklı yaptıgınız seyse bıkmıs adam
Sonu da yok, Tvdeki kadın guzel. Hayır sen daha guzelsın dese mevzu bitmeyecek. Napsın o da dısarı cıkmis.
Aslında ortada kavgalık mevzu da yok.

Ben böyle anladım valla
Kendi kilo almış
Tvdeki kadın zayıf
Kıskanmış kocasını
Umarım ben saçmalamışımdır:d

gebelık yasayıp Ayda bir hormon duzeyı yaptırmak zorunda kalır ılac alır ve her gebelıgınızde 40 kıloya yakın Kılolarda kendınızı bulursanız sacmalamazsınız umarım. Sacmalamak yerıne empatı yapmayı deneyin.

Bu olayın öncesi yok muydu? Yani tek bir kıskançlık olayında olayın bu kadar büyümesi de enteresan olur.

Back
X