• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeliğim düstü mü :(

baksen42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
6
0
1
32
adetime 5 gün var hamile de kalabilirim yalnız dün et parçası gibi bişey çıktı..eğer hamileysem çocuğum düstüğü mü yardımcı oluur musunuzz...

bilemedim şimdi
ben hiç duymadım böyle düşük açıkçası
başka bir rahatsızlığın olmadığına emin misin canım

gidecem zaten gitmeden bir bilğiniz varmı diye bi hastalığım da yok düserse de çok kötü olurum.. ilk defa böle bisey geldi

daha o kadar et boyutuna ulaşmaz ki bu kadar kısa sürede, daha adetinize 5 gün varmış, adet öncesi gelen parça bence sizinki, hamile değilsiniz gibi geldi. Ama en sağlıklısı bi 10 gün sonra gebelik testi yaptırmanız.

adetime 5 gün var hamile de kalabilirim yalnız dün et parçası gibi bişey çıktı..eğer hamileysem çocuğum düstüğü mü yardımcı oluur musunuzz...
peki sonrasında da kanama devam etti mi? düşük olması için kanamanın devam ediyor olması lazım...bir kerelik leke olduysa erleşme kanaması da olabilir.

ben böyle birşeyi iki hamileliğimde de yaşadım. ilk hamileliğimde kahverengi lekelenme oldu sonra dediğin gibi koyu kırmızı sanki pıhtı gibi birşey geldi düşük tehlikesiymiş şükür sorun çıkmadı. ikincide de henüz adet günüm gelmeden sadece bir kere oldu pıhtı gibi o da yerleşme kanamasıymış. inşallah hamilesindir

insallah hamilesindir canim stres yapma iki gune test yap derim zaten varsa silikte olsa cikar cikmszsada adetin gecerse kanda baktirirsin :)

Back