• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeligi yeni ogrenmis kisiler ACIL BAKABILIR MI ?

ihlamurunkokusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
1.031
1.171
53
Kızlar dümdüz yatıyorum şuan TV izliyordum sonra sağ bacağım asagida dumduzken sol bacağımı karnıma çektim ve kasik bolgemde top gibi bir şey hissettim, aynı hareketi sağ bacağıma yaptgmda kesinlikle bir şey yok, hamile olanlar veya gebelik suphesi olanlar bir deneyebilir mi lütfen :KK43: bildiğin top var sanki orada... regl 5 gün kaldı

Başka belirtilerin de varmı?
Yumurtlamadan 7 güne kadar şiddetli ağrılarım oldu, şimdi sadece gogsume dokunamıyorum aciyor, beyaz sarı karışık akintim var az az, düne kadar belim bacaklarim ağrıdan kivraniyordum ama bugün biraz azaldı, önceki adetlerimde ağrılarım çok olurdu ama bu regl dönemime 5 gün kaldı bir şeyim yok hiç

Daha orada top gibi hissedilebilecek bir şey yok. Hamile olsanız da bunun onunla alakası olduğunu sanmıyorum.

Gebelikte olmaz gibi oyle bir sey hareketler bile kacinci haftadan sonra anlasiliyor pirinc kirigi kadar varsayalim gebelik olsa hesap et yani 😀 sen bir doktora gorun 😍

Back